自由講場

跳至

首頁
34567...37

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hauhauhau 發表於 23-4-24 16:09
甘好可能係偷都係心理上多個女仔鐘意佢,個女的外貌幾差下的

之前認識一個男人

佢唔介意有大過佢或者唔靚嘅嘅女人埋身(獻慇懃),佢自己都好飄飄然
不要從別人的嘴裡去認識我

已刪除用户

已刪除用户

男爵府

crystal媽咪 發表於 23-4-24 16:20
之前認識一個男人

佢唔介意有大過佢或者唔靚嘅嘅女人埋身(獻慇懃),佢自己都好飄飄然

我覺得9成9男人都係
有人愛慕佢傾慕佢就好開心
不一定喜歡個女人
但女人再主動啲
唔喜歡都可以食㗎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

hauhauhau 發表於 23-4-24 15:05
之後c6工作一路平平,c6前妻覺得c6不夠爭取上進,c6前妻條件很好,離婚後她嫁了上司,上司搵幾多錢的
...

你地個圈子就系邊個揾錢多就埋邊個身,你好簡單就將老公前妻因為埋左個上司身所以就同你老公離婚。好明顯你老公同人地有路,你老公好cheap

瑪瑙宮

ccy1234 發表於 23-4-24 16:12
你老公唔係蠢人,對你好,唔代表係愛。當朋友都可以…真係小心處理,難保你幫佢手湊大細佬,先搵第二個。
...

沒錯, 一齊唔代表愛. 佢兩個小朋友要搵個真心湊的人, 佢才無野煩到佢.

珍珠宮

見你同老公公司啲同事都咁熟咁,不如日日或隔日同老公拍拖去食早餐,或湊咗小朋友返學後,踩上公司接老公去食午飯啦!曬下恩愛,唔洗多嘈!

男爵府

Nancy20090615 發表於 23-4-24 16:04
其實你 C6 而家所作所為已可以扣晒分, 不惜同關係不錯的同事攪差關係黎保佢, 跟本沒必要. 佢對條女嗒糖就 ...

你前半部是我介壞,因為跟他嘈那幾位男性同事,是在公司由初初一起拍住上的好兄弟,是非常好關係,以兄弟相稱。
一直大家都公私分明,本旨為公司著想為大前提,影響公司既人都不會用,但他為了那個女人改變宗旨,但他自己不知道不覺得有問題,可能佢不小心用了情都不出奇,但經過最後交談,我說了你對人無意人地對你呢?明顯我c6有一刻好呆了靜了,幾分反他就軟化

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

樓主好慘,慘係佢地唔係有路,但有苦說不出的狀況。 對付哩啲女人少啲手段都唔得,給不到實用建議,只能精神支持對抗未來小三

男爵府

owla 發表於 23-4-24 16:05
男人都偏向保護弱者, 同埋幫一d需要佢保護既人,
而呢個形象唔係一朝一夕, 係慢慢建立出黎,
可能你一直係 ...

平時我係弱都係比人蝦個隻。但今次我跟他吵了那麼多次可能他覺得我變強了

男爵府

crazypaper 發表於 23-4-24 16:28
見你同老公公司啲同事都咁熟咁,不如日日或隔日同老公拍拖去食早餐,或湊咗小朋友返學後,踩上公司接老公去 ...

黎招無用架,問題係佢老公身上,人哋目標係姣利益,佢自己個老公咁衰都唔離婚,黎d咪真愛。佢都唔會傷,反而係點令樓主老公心歸。

男爵府

fong2005 發表於 23-4-24 16:07
都係果句
忘記之前⋯同c6去下staycation
今日我先同隻佬去完食自助餐

好的,可以出多些街拍拖

珍珠宮

hauhauhau 發表於 23-4-24 16:07
甘深

公司一致對那女不滿。上司出幾次聲要炒,c6反對,你說得對。應該不用多久會被炒,始終不是c6 ...

你同C6上司熟唔熟,打比佢,喊晒口,暗示叫佢炒咗嗰女人,或者叫上司出warning letter, 女人唔係公司做,無藉口來往。

男爵府

hauhauhau 發表於 23-4-24 16:30
平時我係弱都係比人蝦個隻。但今次我跟他吵了那麼多次可能他覺得我變強了
...

所以嘗試咩都唔好做一排,唔湊仔唔做家務,等你老公無時間同情個犯婦人。

男爵府

ccy1234 發表於 23-4-24 16:09
包佢住幫佢湊細佬,先得果萬五,送比果個女人,佢會喊。依家保持冷靜,驚你老公分返你層樓,問律師攞意見 ...

婚前買既層樓,分到架?

男爵府

hauhauhau 發表於 23-4-24 16:33
婚前買既層樓,分到架?

只要證明佢更需要多d錢,就有機會。所以當初你真係嫁錯郎。

珍珠宮

hauhauhau 發表於 23-4-24 15:02
最攪笑那女的說,我c6不太想唔理佢的,是我不準他們每天來往,說我小氣封建,那麼怕就扎住個老公在家不要 ...

你c6醒
將你擺上枱

咁你咪幫條女打下毒針囉
唔係一家人吾入一家門,條姣婆個老公廢,佢都唔係精好多
同你c6講其他啊嫂笑佢係條姣婆兵仔,千祈唔好動氣,吾好同佢嘈,仲要返屋企瀨温柔咁對佢,迷到佢暈陀陀,等佢覺得條姣婆煩

男爵府

ccy1234 發表於 23-4-24 16:12
你老公唔係蠢人,對你好,唔代表係愛。當朋友都可以…真係小心處理,難保你幫佢手湊大細佬,先搵第二個。
...

其實講到照顧佢兩個小朋友,我c6真係唔敢轉老婆。佢超錫兩個小朋友,而佢兩個小朋友勁鐘意我

瑪瑙宮

hauhauhau 發表於 23-4-24 16:29
你前半部是我介壞,因為跟他嘈那幾位男性同事,是在公司由初初一起拍住上的好兄弟,是非常好關係,以兄弟 ...

作為上司, 公司亦有公司規矩, 條女一日 whatsapp 搬是非, 佢應該口頭驚告佢, 而佢無咁做, 佢對條女一定有私心.

如果攪走條女, 唔代表佢地完, 一定有下文. 姣婆遇著脂粉客.

佢呆了靜了, 只係見你咬住唔放, 是沒法抵住你攻勢, 權宜之計, 軟下來, 扮妥協.

無得小心亦無需要再嘈, 靜觀其變, 保護自己吧.

由今日開始, 加佢家用, 咁梳乎丫拿, 萬五包住包湊女包家務包性生活, 佢梗唔想你走, 無你湊兩個女唔掂啊.

男爵府

hauhauhau 發表於 23-4-24 16:34
其實講到照顧佢兩個小朋友,我c6真係唔敢轉老婆。佢超錫兩個小朋友,而佢兩個小朋友勁鐘意我
...

唔好咁老定,佢離過婚,一定有原因,細佬唔係自己生都係牆頭草,最後都係親爸爸。

首頁
34567...37

尾頁

跳至