影視娛樂

跳至

首頁
34567...9

尾頁

公爵府

原帖由 pigpigpat 於 10-7-19 11:21 發表

當然唔係mm去完廁所o個個啦

你就好啦 有得對正個台
我就坐側 都好近個台
睇校長個令仔樣穿都睇得好清楚
但三排大喇叭係我頭頂 差d就"龍"左 ...

其實我個位都好遠下 望得都唔係咁清楚
果晚真係唔拾得走

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

期待明晚演唱會,今早睇報紙話刀郎自動請應做20號晚嘉賓!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

我想問吓昨晚(18/7)睇的mama,我認我衰懶醒以為實完場,我睇到Alan 介紹完MR 等人在encore部份出場時便走,請問Alan之後繼續encore再唱了什麼歌?大合唱?

另外,昨晚佢唱左我一直好鍾意但好冷門的〝一首歌一個故事〞,我好感動,之後佢好感觸咁話每首歌背後都有個故事,跟住再唱〝情憑誰來定錯對〞,本來我對這首歌冇乜特別感覺,但那一刻我忽然感受到佢好似唱緊自己,再一次令我好感動!

大宅

好正!
老公話 未曾 試過睇演唱會 噤投入.
一d 悶嘅感覺 都無.....

原帖由 EstellaWong 於 10-7-17 12:54 發表
我都係 今晚 去睇呀 )))))

民房

好想睇

男爵府

原帖由 pigpigpat 於 10-7-18 21:41 發表

算係咁啦
校長要唱晒D歌
真係唱通宵都唱唔晒啦
好多hit歌都有唱 又有少少冷門同新歌
唱足3小時15分鐘 60歲喇
總括黎講 都好好架喇

但佢唱到情憑誰來定錯對時
忽然喊到唱唔到 我真係有d突然同心酸囉 ...

咁你都講得好啱,以佢既年紀,可以做到咁,真係好好....孩兒呢首歌真係超正,好好聽...佢以前d 演唱會好少會唱...

大宅

原帖由 iwff 於 10-7-19 08:57 發表
我睇 7月17日那晚, 真係超正, 比我想像中好, Alan好認真去唱歌,唔跳舞仲好。MR都好正。雖然有好多歌都未唱,但我得覺得Alan已盡量去唱的了。忘不了你,幻影,愛的根源,愛在深秋連續咁唱,真係嘆為觀止。Alan 唱"最愛的你"時真 ...

係呀, 點唱嗰part好好玩, 其實隻隻歌都想聽, 揀Don't say goodbye時, Alan叫我哋就吓D日本歌迷, 因為佢哋想聽, 但徧徧我哋同佢鬥氣, 激鬼死佢

子爵府

原帖由 bobo101^*^ 於 10-7-19 09:19 發表

我是一早向朋友 order 飛的, 現在肯定無啦!
比 d fans 拎晒最前 aa-ai....., 很難拎,,,,,,

tks a lot!!! 如果有人仍有ticket, 可否讓給我嗎? 真的很想看啊!!! 一張都好.:loveliness:

tks

大宅

好媽媽勳章

原帖由 bubble04 於 10-7-20 01:00 發表

tks a lot!!! 如果有人仍有ticket, 可否讓給我嗎? 真的很想看啊!!! 一張都好.:loveliness:

tks

你試下去yahxx拍賣睇下重有無啦 ~
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

我剛剛睇完回家, 真係好正, 氣氛好high呀, 唱快歌d人已經企晒起度, 同埋周圍d人會一齊跟住唱...我覺得都幾貴,但睇完真係值回票價...

珍珠宮

好似21號仲有$300飛賣喎!
原帖由 bubble04 於 10-7-20 01:00 發表

tks

大宅

我都剛剛看完,很好睇,真的直回票價!啲慢歌真的很有水準!

大宅

回覆 88# bubble04 的文章

Cityline still have ticket ar....

禁止訪問

複式洋房

講真, 佢個台真係低成本左D, 吾係靠佢既歌, 就實比人話要回水
原帖由 sukyee6 於 10-7-20 01:29 發表
我都剛剛看完,很好睇,真的直回票價!啲慢歌真的很有水準!

男爵府

我昨晚看了,唱經典歌為主,昨晚即場都有飛買.每人都有螢光棒送,不用買.今晚錄影,會好睇d.

侯爵府

我今晚去睇.....

侯爵府

我見城市電腦售票網有飛喎!
20号, $300 27行, 62段
你去通利買啦!

tks

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

聽晚21號如果打8號咪睇唔到alan,同埋會唔會22號比返我睇架~~

首頁
34567...9

尾頁

跳至