自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:我部手機本來乜apps都無,連最普遍嘅whatap

原帖由 ching_2506 於 13-12-08 發表
我部手機本來乜apps都無,連最普遍嘅whatapps 我都唔裝,亦從來唔熱衷呢類投票,但今次真係睇唔過眼某人利 ...
係咩?邊個?我冇留意新聞?今屆只覺陳展鵬做得好,不過都擔心子華近日人氣高。但子華其實係個人魅力勝過演技,反而展鵬今次演出真係好打動人心

baby_lover  Agree!~  發表於 13-12-9 00:51

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+ching_2506+於+13-12-08+發表

原帖由 shimmermama 於 13-12-08 發表
係咩?邊個?我冇留意新聞?今屆只覺陳展鵬做得好,不過都擔心子華近日人氣高。但子華其實係個人魅力勝過演 ...
jm係唔係講緊布冧?

子華好正,但我buy你個句,My盛lady佢個人魅力>演技

子爵府

回覆:^_^ 有被”喬天生”感動過的你…...請進 ^_^

布冧冇演技喎,要造俾佢不如俾子華!最多俾個我最喜愛電視角色佢咋

珍珠宮

引用:布冧冇演技喎,要造俾佢不如俾子華!最多俾

原帖由 shimmermama 於 13-12-08 發表
布冧冇演技喎,要造俾佢不如俾子華!最多俾個我最喜愛電視角色佢咋

...
子華當然好過布冧好多!
講真,衝2中吳鎮宇都好過布冧好多!

PS,我喜歡子華,Sam哥 &展鵬!

別墅

回覆:loer_er 的帖子

今期怱周有提到網上只有人提布冧和展鵬, 但沒有人提馬明, 所以應該有機的.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆:shimmermama 的帖子

就係囉,講演技展鵬係巨輪度的確發揮好過佢幾條街。

子華唔係唔好,但總覺得佢只係好似做番自己,同演譯別人唔多同。

所以我都係全力支持展鵬

baby_lover  認同~  發表於 13-12-9 00:56

大宅

回覆:HarryMaMa 的帖子

好like佢做戲

禁止訪問

男爵府

引用:多謝你幫展鵬拉票!佢唔似某人有傳媒幫手吹

原帖由 ching_2506 於 13-12-07 發表
多謝你幫展鵬拉票!

佢唔似某人有傳媒幫手吹捧,明明反應一般演技一般就講到好多人buy佢,要有大獎先肯出 ...
同意,展鵬有實力有外型,但傳媒提都唔提下,真係鄧他唔抵,男女主角獎都是啲人換獎換番來,真替展鵬不值,展鵬每集每場戲都是用心去演,希望他今年可以攞獎

伯爵府

有無最佳劇集主題(COOK) 架? (SORRY 唔識打)
我勁鐘意巨輪首歌

BTW 我投左票喇~

珍珠宮

醒目開學勳章

男爵府

引用:有無最佳劇集主題(COOK)+架?+(SORRY+唔

原帖由 mimorjai 於 13-12-08 發表
我勁鐘意巨輪首歌
我都係勁鍾意聽巨輪,兩個都唱得好好,啲歌詞好正

伯爵府

回覆 Winky889 的帖子

係呀! D 歌詞好正, 但望下HK 而家比B6 搞成咁, 聽到好感慨

baby_lover  歌詞真係好正, 好好聽~  發表於 13-12-9 00:55

子爵府

好媽媽勳章

我好投展鵬呀
無香港手提number 無得投呀!唔制呀!!

男爵府

mimorjai 發表於 13-12-8 21:29
我勁鐘意巨輪首歌
TBB 冇攪主題曲獎, 真係唔明?巨輪首歌又真係好鬼好聽.展鵬把聲愈聽愈好聽.

伯爵府

HarryMaMa 發表於 13-12-8 21:56
TBB 冇攪主題曲獎, 真係唔明?巨輪首歌又真係好鬼好聽.展鵬把聲愈聽愈好聽.
...
係呀~ 佢同蕭正男把聲好鬼似, 巨輪做完我先知煎PAN 有份唱
之前好心作怪, 師父明白了首歌都好好聽

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

Winky889 發表於 13-12-8 21:16
同意,展鵬有實力有外型,但傳媒提都唔提下,真係鄧他唔抵,男女主角獎都是啲人換獎換番來,真替展鵬不值, ...

我都十分替展鵬不值, 明明喺"巨輪"表演超哂班, 但傳媒都唔多提佢, 唉~

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

HarryMaMa 發表於 13-12-7 00:17
展鵬今次”巨輪”的"喬天生/Sam Sir" 真的做得非常好, 20-50歲都做到不同味道. 最後一星期 ...
佢真係做得好好!

男爵府

多謝咁多位都支持展鵬

希望有更多人用雪亮眼睛睇清邊個先真正用演技而最值得攞獎

首頁

尾頁

跳至