跳至

首頁

尾頁

大宅

Helen,

Hope you're ok by now. Take care!

原文章由 HCbb 於 08-12-27 19:16 發表

SORRY, 我明天黎唔到, 腸胃炎...又痾又嘔...

大宅

多謝晒各位, WingQ 有得食, 有得玩, 仲收到好多禮品, 真係好開心.

達媽, 多謝你的禮物, 不過我蠢吾曉整, meet爛先知要拉.....

thank you all again!

原文章由 goodynews817 於 08-12-29 09:04 發表
Good morning all :loveliness:

Thanks all my dear friends for preparing this party!!

多謝達媽和馬穎媽提供的游戲禮物
EVE幫手book場
亞May訂食物
Monica for coordination
Sharon f ...

男爵府

原文章由 yonniemarn 於 08-12-29 11:23 發表

達媽, 多謝你的禮物, 不過我蠢吾曉整, meet爛先知要拉.....

thank you all again!

...

ME 2 豬左

琴日真係玩得好開心, 尤其影相時, 我比班小朋友笑屎屎左

別墅

多謝各位攪手既安排&各位靚媽既禮物 , 我地一家都玩得好開心

禁止訪問

大宅

Good morning

大宅

Thanks all great moms for the arrangement!
Our family has an enjoyable moment!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Happy 2009

大宅

Good morning all,

Happy New Year!!

祝大家身體健康!!!

男爵府

Happy New Year 2009!

再過多九個人大家就要為小朋友選擇小學,大家有咩心水選擇?睇下大家有沒有機會做同學仔

Monica .... 聖嘉祿、聖彼得

大宅

Happy New Year! All healthy and wealthy to all of you!

Monica, 你吾好咁緊張啦, 放鬆d..... 哈哈

原帖由 monica_kam 於 09-1-3 21:50 發表

再過多九個人大家就要為小朋友選擇小學,大家有咩心水選擇?睇下大家有沒有機會做同學仔

大宅

Good morning all :loveliness:

Happy 2009!

男爵府

Happy 2009

大宅

好媽媽勳章

原帖由 monica_kam 於 09-1-3 21:50 發表

實無機會做同學仔囉, 聖嘉祿、聖彼得我5夠分數, 而且我想比達達讀多一年 K3
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

男爵府

原帖由 daikam 於 09-1-5 12:07 發表

實無機會做同學仔囉, 聖嘉祿、聖彼得我5夠分數, 而且我想比達達讀多一年 K3

點解要俾達達讀多一年?我由頭到尾都無想過俾瑤瑤讀多一年喎!

大宅

hAPPY NEW YEAR 2009

大宅

原帖由 daikam 於 09-1-5 12:07 發表

都無話夠唔夠分既, 大家都係 0 分, 哈哈

讀多年, 你最好係 K2 啦! K3讀多年, 達達心靈好傷喎, 由開學至年尾, 老師都講緊升小一話題, 你叫他如何面對同學仔個個升小, 自己留守係幼稚園呢?

我都想俾凱晴讀多年, 但她婉拒了, 我尊重佢啦!
我舊同事話升小之後細仔/細女無咩問題, 我都放鬆自己不再多想了!

大宅

原帖由 bbcyrus 於 08-12-29 17:35 發表
多謝各位攪手既安排&各位靚媽既禮物 , 我地一家都玩得好開心

cyrusma,

生產順利啦! 到時轉張兩兄弟的大頭相睇睇!

別墅

chimchim,

Thanks ~ 呢排個肚好墜, 我都驚會早生呀

原帖由 chimchim 於 09-1-5 17:29 發表

cyrusma,

生產順利啦! 到時轉張兩兄弟的大頭相睇睇!

大宅

Michelle,

When are you going to take maternity leave?

原帖由 bbcyrus 於 09-1-5 17:51 發表
chimchim,

Thanks ~ 呢排個肚好墜, 我都驚會早生呀

首頁

尾頁

跳至