美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

masaki126 發表於 17-5-22 22:44
靠唔靠男人都係其次...大把職場既女人都有老公..佢地都會依靠老公..不過唔係金錢上.係生活上.佢地應該要介 ...

佢地講到好自豪..
果個金鑽女皇

講到自己得返幾千蚊身家, 但係就買左2支噴噴改變一生...........會唔會再傳奇D

大宅

good_pig 發表於 17-5-22 23:22
佢地講到好自豪..
果個金鑽女皇
無野既...馬雲都好傳奇呀..但又有幾多人可以做到馬雲呀.
順風老闆都好傳奇呀..但又有幾多個可以咁好彩.

但賣得個2支..比你頂多咪賺500...又點樣去改變一生...除非你遇上大拆家啦...但隻野都係大6做...仲洗咩搵你入貨...

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

masaki126 發表於 17-5-22 23:35
無野既...馬雲都好傳奇呀..但又有幾多人可以做到馬雲呀.
順風老闆都好傳奇呀..但又有幾多個可以咁好彩.

佢有好大段字...

大陸特別多呢D 傳奇, 想當年..國美老細都好傳奇

呢段好好笑架..

香港第一位+全球第二位
皇冠大使誕生~XXX Yip
客套冠冕堂皇嘅說話唔想講
以下係我真心嘅宣言
希望你哋細心閱讀
今日剛剛好是我加入XX國際兩年零四個月的時間
成為全球最高級別皇冠大使
當時我關閉了兩間公司
在無業的時候遇到XX國際
身上面得返$7000
狀態非常糟,唔想見人呢埋係屋企
因為信任一個化妝班學生
係佢好有誠意之下約我食飯其實我真係唔想見人
當時我購買了兩支噴霧使用
坦白講產品需要未必係大前提
而係我覺得佢好真心分享我唔好意思拒絕佢
俾個機會人俾個機會自己
後來產品用得效果非常好
我覺得好方便唔需要成日去美容院
又唔使成日喺屋企「碌機」
塊面瘦左好多、好精神
我就同周邊嘅朋友講
甚至乎連樓下嘅看更姐姐都講埋
但係只有一兩個人相信我
肯跟我發展
頭兩星期我賺取了人生第一個X萬蚊從來未試過賺咁多錢我好開心
70日賺到70萬
年半時間賺取350萬收入
現在月入300萬港幣
我成個人生扭轉好開心從來未試過
覺得如此自由過
發展兩年4個月現在團隊人數24,000人
99個percent都係來自陌生人
我首先要多謝我爸爸媽媽同我兩個細佬背後不斷支持我
係我人生什麼都沒有的時候
然後我要多謝公司不斷栽培我
發展初期做開荒牛好多野都未成熟
多謝大家包容我嘅脾氣
億嘉國際嘅培訓系統
仲有公司職員和教練的支持
X總、YXX、kooXXn、X、X哥
我未見過有一間公司凌晨兩點鐘關心我然之後朝頭早七點鐘再關心我
我感到前所未有的力量和溫暖
半夜三間只要我發出信息全球嘅教練都會回覆
我試過去到瓶頸位嘅時候開始懷疑自己好多謝X總講左一句說話燃點左我嘅可能性
難能可貴
最主要當然感謝X主席創辦這個平台
公平公正容易做
還把他珍貴嘅經驗傳授我哋
有一個咁好嘅產品可以比我發揮機會
沒有平台我什麼都不是
最後當然要感謝我嘅夥伴寶貝們
我嘅介紹人micheXXe
仲有X石PeXgy老師千里迢迢付出時間心機來香港支持我們
我們大量舉辦成功特訓營初期冇人參加佢不斷堅持一定要我每星期都開
就算我發脾氣佢都唔妥協因為佢非常着緊我哋香港嘅培訓
多謝我嘅夥伴X寶石SXXki
我第一個支持我嘅朋友同事而家見到佢收入50萬一個月我好開心
依家唔需要再做慳妹唔需要再搞party
唔需要再了生活被逼飲酒
她現在變得很珍貴
紅X石FrXXnie
當日我第一年識做唔識待人接物激嬲左個領袖500人組全部人走晒得佢一個留低
我好感謝您係我無人無物嘅時候同Suki一齊支持我
紅寶石jennifer、薇姐、小芬姐
好多謝你係我瓶頸位嘅時候
上來上去都上唔到紅寶石嘅時候出現係我嘅組織
默默耕云、全力支持夥伴
今日我有咁嘅成就你地都功不可沒
還有紅寶石gobby 係我地初初開辦成功特訓營嘅時候
每一場都喺度支持付出你是我們香港成功特訓營嘅開國功臣之一
還有我的翡翠弟弟Lawrence
全靠你出來把我們變得系統化不斷在背後支持我的不完美
無言感激
其他夥伴不能盡錄36位藍寶石級別嘅領袖
你地每一個嘅出現每一個嘅故事都支持着今天的我
我們共同舉辦了10場精英班每一場每一個人都係我哋嘅心血
為了大家成功付出左好多汗水和努力

我承諾今後我們天使組織所有領袖們都會支持所有小花小草
達成他們人生想要的夢想

大宅

good_pig 發表於 17-5-22 23:42
佢有好大段字...

大陸特別多呢D 傳奇, 想當年..國美老細都好傳奇
唉..我真係無耐性睇佢自吹自雷...

睇到佢呢段

我就同周邊嘅朋友講
甚至乎連樓下嘅看更姐姐都講埋
但係只有一兩個人相信我
肯跟我發展
頭兩星期我賺取了人生第一個X萬蚊從來未試過賺咁多錢我好開心
70日賺到70萬
年半時間賺取350萬收入

又話無人信..得1-2個人信...之後吹到70日搵70m......

天仙局都無咁神奇...

大宅

good_pig 發表於 17-5-22 23:22
佢地講到好自豪..
果個金鑽女皇
其實佢隻產品..未必話唔好...只係貴左d.但佢賣野手法真係唔好......好似呃呃哄哄咁.....

寶石宮

masaki126 發表於 17-5-23 00:02
唉..我真係無耐性睇佢自吹自雷...

睇到佢呢段

佢係14日已經搵到唔知幾多萬.......

寶石宮

masaki126 發表於 17-5-23 00:04
其實佢隻產品..未必話唔好...只係貴左d.但佢賣野手法真係唔好......好似呃呃哄哄咁.....
...

個個都係搵錢...如果唔係食水深, 何來一個月搵咁多萬..

話70日搵70萬

當佢1500/支, 都要賣好多支..

大宅

good_pig 發表於 17-5-23 00:07

話70日搵70萬
但你唔會真係相信佢70日搵70m掛?
每支賺200..都要每日搵到50個客先..係每日wo.

再講..我覺得sell野呢個係天份.
有d人好識同人溝通..好多朋友..好好人緣.
但有d人只可係小圈子生活..做文職或者內向唔識交際.

現實中成功既例子當然有...但失敗既例子仲多......
jm如果你想做..真係要考慮清楚..唔好盡信.

子爵府

good_pig 發表於 17-5-23 00:07

話70日搵70萬

其實層壓式咁銷售……好冇陰公……
我估有d被人昆易揾$囤積好多貨要賤賣……

大宅

jesswu 發表於 17-5-23 00:17
...
um....我見過最平賣$1000~支..佢真係賤賣...仲要唔知佢入左幾多貨..去唔到...(y場都仲賣緊..1000/1150支)慘慘來貨價都好似要成1300蚊支...好多時都係昆d c9入會..買2m幾貨...話易賺..每日賣2支都好好.仲可以有時間照顧bb之類啦.
但可能最後...身邊無人肯買..or覺得太貴...話晒都成1300成本...賣既話可能1400-1500..
但1500~出面買一套有牌子既來用都得啦.....

結果賺既緊係公c啦..因為每個來入會都要比2.5m..之後你賣唔賣得出...係你既事啦.

子爵府

masaki126 發表於 17-5-23 00:29
um....我見過最平賣$1000~支..佢真係賤賣...仲要唔知佢入左幾多貨..去唔到...(y場都仲賣緊..1000/1150支)慘 ...

好慘……
當初d c9比金鑽級sell屎落咀頭……諗住至多蝕幾皮,當做小生意……
無數呢d無知c9就養肥了上面班老細

別墅

每個人用既效果都吾同,有啲人用幾千蚊一支野會敏感,有啲人用幾十蚊一支野用得好好!!
我用左噴霧一段時間皮膚firm左好多,望落後生左好多

大宅

TangTangyan 發表於 17-5-23 00:56
每個人用既效果都吾同,有啲人用幾千蚊一支野會敏感,有啲人用幾十蚊一支野用得好好!!
我用左噴霧一段時間 ...
你用得好就好啦...
我都識人有用...只係...不至於佢講得咁神奇...
不過佢地sell野既手法..太誇張同洗腦式.

真係每個人用既效果都會唔同...我都有聽過人用..結果敏感..咁當然啦....每個人對唔同成份都有唔同反應.

大宅

jesswu 發表於 17-5-23 00:49
好慘……
當初d c9比金鑽級sell屎落咀頭……諗住至多蝕幾皮,當做小生意……
無數呢d無知c9就養肥了上面班 ...
就係養肥左個d x鑽女皇

大宅

真係講到好似一支聖水咁,千幾元可以有好多讀選擇。我見有些朋友都有做噴水既傳銷,佢地真係好似入了火。

子爵府

masaki126 發表於 17-5-23 01:35
就係養肥左個d x鑽女皇

其實我覺得成件事最堅唔係枝野吹到有幾誇,而係誇到核爆(疤痕減淡,豐胸提臂etc)依然有信眾……

子爵府

汪芷君 發表於 17-5-23 01:41
真係講到好似一支聖水咁,千幾元可以有好多讀選擇。我見有些朋友都有做噴水既傳銷,佢地真係好似入了火。 ...

我覺得似以前神棍洗腦式的組織咁……
什麼一家人,什麼大家有$一齊揾……
什麼我本來乜都冇,而家擁有全世界……
最厚顏係show照片話賺了幾多桶金……果d金好可能係無知婦女d買餸$黎架!!

大宅

jesswu 發表於 17-5-23 01:56
我覺得似以前神棍洗腦式的組織咁……
什麼一家人,什麼大家有$一齊揾……
什麼我本來乜都冇,而家擁有全世 ...
你真係講得好正
唉..就係唔知點解..係d人無智識..?定係d人把口太勁....?
總係會有一堆人麻目去相信一d.....脫離科學既野.
仲要講到濕疹呀...豐胸呀..咩都得.....

就好似街邊檔話呢d係千年人參...能醫百病...呃d無知婦孺去買.

我有朋友都用緊..我都覺佢自我感覺太良好..~_~因為我都睇唔到有咩分別.

寶石宮

jesswu 發表於 17-5-23 00:17
...

支嘢都有成本,講到一定賣得出,咁好口才唔去做賣樓

寶石宮

jesswu 發表於 17-5-23 01:51
其實我覺得成件事最堅唔係枝野吹到有幾誇,而係誇到核爆(疤痕減淡,豐胸提臂etc)依然有信眾……
...

如果唔信又唔會去做呀...

不過成日見到d 後生成日信人地亂fwd 果d 嘢,就知佢地乜都好易信...

首頁

尾頁

跳至