跳至

首頁
45678...12

尾頁

別墅

Re: 油塘宿舍靚太俱樂部(Part 3)

vswong :

比個電話我 , 我都想買(dvd ) , 女女5個月 , 要學野多.......依家佢閃緊數字咭 , 同英文.......
My name is Livia  :oops:

別墅

okok , 沒有問題........妳見到我都叫下我.......hehe !!!

別墅

rubytse ;

大家同一張床......我都係一時時 , 因為我怕壓到女女....

別墅

BBAuYeung,

Your click "Baby Einstein" at the message below..........

vswong 寫道:
rubytse

click this link for the demo of contents

Baby Einstein

The whole set is now 23 DVDs.

The last time 有counter 又係賣d bb睇 vcd for BB is "Baby you can read", I am not interest in that as which not "layful" and the BBs are not cutie. That whole set needs HKD2599.

子爵府

vswong

有無話 deadline 幾時要買?

vswong 寫道:
rubytse

click this link for the demo of contents

Baby Einstein

The whole set is now 23 DVDs.

The last time 有counter 又係賣d bb睇 vcd for BB is "Baby you can read", I am not interest in that as which not "layful" and the BBs are not cutie. That whole set needs HKD2599.

子爵府

BBAuYeung

所以咪自己要keep 住醒訓d
尤其依家bb開始訓到玩晒野咁

BBAuYeung 寫道:
rubytse ;

大家同一張床......我都係一時時 , 因為我怕壓到女女....

別墅

rubytse :

點解唔比佢自己sleep一張床 , 自己唔洗sleep得唔好.....除左天氣冷d之外 , 女女多數自己sleep佢自己張床...因為我都怕壓到佢.......

rubytse 寫道:
BBAuYeung

所以咪自己要keep 住醒訓d
尤其依家bb開始訓到玩晒野咁

[quote]
rubytse ;

[/quote]

別墅

vswong :

tks !!!!

別墅

rubytse,

hehe~ 隻vcd我仲未放畀佢睇呀,
我聽日會播畀佢睇再話畀你知吖

嘩~一晚要反佢幾次身,怕唔怕整醒佢架?

我亞囡瞓bb床時就狂young”個床欄,
有一次young”到打橫咗個身咁瞓,
平時晚晚都勁好瞓死豬咁冇醒過,
日日中午12點先起身飲第一餐奶,
跟住唔夠一個鐘頭內又瞓過,
瞓到3點左右先捨得起身沖涼,
佢真係勁瞓得呀
懶瞓到郁都唔郁吓呀

[quote]
rubytse 寫道:
vswong, bebe女,

依家真係睇少陣都唔得呀
又鍾意半夜做番呢個動作黎訓覺
成日訓訓下覺伏係度訓, 塊面責住個枕頭
搞到我成晚要佢反幾次身
]

別墅

vswong,

tea 呀 好呀,你係咪放紅色果幾日呀?
ruby #5 #7唔得,我就#6 #7唔得,
所以最好#8 or #9,你呢邊日便呀?

[quote]
vswong 寫道:
Yes, yes... he's much bigger, taller . He will with me this Easter Holiday, maybe we can tea tea that time.
]

別墅

BBAuYeung,

我都係有時c6返夜亞囡又好夜都唔肯瞓,
我就畀佢同我一齊瞓,
因為同佢我冇咁好瞓
怕瞓瞓吓郁倒佢整醒佢就惡搞囉

rubytse ;

]

別墅

佢冇提到喎!但1/5/2007後23隻DVD要HKD230,今日(3/4)個friend order 23隻

別墅

You are welcome!!

vswong :

tks !!!!

別墅

咁就8號啦!
bebe女 寫道:
vswong,

大宅

vs
我又tea∼∼
vswong 寫道:
咁就8號啦!
[quote]
bebe女 寫道:
vswong,

[/quote]

子爵府

BBAuYeung

平時訓床仔, 成日聽到聲要彈起身睇
又要醒訓d 睇下有無 fu 被
因為懶所以擺埋係床度一齊訓
好彩o個時入伙整左張床大 d 咋 ~

[quote]
rubytse :

點解唔比佢自己sleep一張床 , 自己唔洗sleep得唔好.....除左天氣冷d之外 , 女女多數自己sleep佢自己張床...因為我都怕壓到佢.......

子爵府

bebe女

怕整醒佢都要反番轉佢架la, 佢趴左塊面係枕頭上面訓

我好羨慕你阿女咁訓得
我個女唔多鍾意訓, 鍾意玩, 所以唔長肉 !!

[quote]
bebe女 寫道:
rubytse,

hehe~ 隻vcd我仲未放畀佢睇呀,
我聽日會播畀佢睇再話畀你知

子爵府

bebe, vswong, shany,

你地都好快手 wor
當我睇到個post....已經擇好日tim, ging !!!!

[quote]
shany 寫道:
vs
我又tea∼∼[quote]
vswong 寫道:
咁就8號啦!
[quote]
bebe女 寫道:
vswong,

別墅

No problem la!!!

shany 寫道:
vs
vswong 寫道:
咁就8號啦!
[quote]
bebe女 寫道:
vswong,

[/quote][/quote]

別墅

shany,

welcome welcome

[quote]
shany 寫道:
vs
vswong 寫道:
咁就8號啦!
]

首頁
45678...12

尾頁