在職全職

跳至

首頁
45678...15

尾頁

別墅

Re: 79~~~~~~~~~~入來傾下計!!

hello!! all 靚媽媽!

報告下我們新加入既朋友仔

本人仔仔~~~~3歲8個月大

chrisli ~ 4歲2個月大~仔仔

heilheib~ 1歲9個月大~仔仔

ivy_lau~ 1仔仔,1囡囡

patpatching~ 2歲8個月大 ~~囡囡

puiyue~ 2歲6個月大~~仔仔

babytszkin~ 3歲5個月大~仔仔

cherrycc~ 6個月大~~囡囡

redelmo~ 11個月大~~仔仔

tsun媽媽~ 7歲大~~囡囡

fifi5~ 10個月大~~囡囡

mcdullyiu~ 3歲8個月大&1歲8個月大~~兩個囡囡

靜精媽媽~ 3歲8個月大~~囡囡

DigitalBee~11個月大~~囡囡

歡迎加入 (如果有錯漏!請多多包含!)

別墅

慢DD

我住土瓜灣嫁~係喎...大獲,唔記得買6合彩添~ 4千幾萬呀

別墅

DigitalBee,

快d買啦!!! :lol:

別墅

慢DD

你要唔要煮飯呀?定食左飯呢?咁我去買6合彩先,你係咪好早要同仔仔訓呀?

別墅

DigitalBee,

我好夜訓架????

您可以add我架msn

[email protected]

別墅

慢DD

好呀~我add左啦.叫crazyfamily.夜d見.我去買啦 88

別墅

DigitalBee,

收到!!

別墅

hihihihihihihi,

有冇媽媽!!!!上來傾下計!

男爵府

畀面勳章

hihi~

男爵府

畀面勳章

chrisli 寫道:
hi!! 慢dd & 靜精媽咪:
真係好熱鬧呀!!!
其實真係生女好d, 我都好鐘意女仔架!!!

Hi chrisli,

我都好鐘意女的 ^^~
又可以同佢扮靚靚,而囝又可以同佢穿得好型仔~

大宅

DigitalBee:
hi!!
歡迎你加入呀!!!
我都有msn架, 你可以add我!!
my msn:[email protected]

旅遊分享>[開心遊日記]

別墅

靜精媽咪,,,,

hihihihihihhihihihihihihi

別墅

79~~~~~~~~~~~~~媽媽快d入來傾下啦!

洋房

HIHIHIHIHIHIHI

別墅

bryan50305,,

hihihihi您好呀?

別墅

bryan50305,,

您個bb幾大呀!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

小朋友返左學的媽媽,他們返全日定半日學校呀?要唔要做功課呀?

我2個女都返全日的!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

別墅

mcdullyiu ,

早晨呀?您咁早既?我個仔返半日架?現在仲係學緊線條!!
k2先開始寫字!您兩個女返全日,咁您咪有好多時間,做下自己野?您住邊區架

大宅

mcdullyiu:
hi!! 我個仔仔讀k1, 都係返半日咋......, 都冇咩功課要做, 多數都係畫圖~油顏色~圖書報告~寫線條......等等, 都好簡單,
咁你兩個女返全日你咪好得閒, 你要唔要返工??
可以留msn一齊傾計架!!!!

大宅

靜精媽咪:
其實生女可以多完化, 可以買好多不同用品, 但男仔來來去去都係個幾樣, 一啲新意都冇, 如果男仔再大啲著咩衫都唔會覺得好睇, 仲一啲都唔得意啦!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-(
Hi chrisli,

我都好鐘意女的 ^^~
又可以同佢扮靚靚,而囝又可以同佢穿得好型仔~

首頁
45678...15

尾頁

跳至