自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kaayee,

Please kindly email the photos to me:
[email protected]

Many thanks!

大宅

Please pm the photos to me, thanks.

別墅

原文章由 August07 於 08-3-28 12:24 發表
hi Anita,

我舊年做咗1張同你要求一樣既床, 但d公仔晝得唔靚, 但張床d木好實淨, 3尺碌架床+ 2.5尺子母床 連2.5尺書枱 (書枱下有个橫柜桶, 下面凌空的, 因開了子母床, 碌架床一边有衣柜桶, 再加吊柜..5千蚊唔洗(因 ...

Please PM to me or e-mail

address : [email protected]

大宅

睛靈勳章

pls send to me
Thanks!!!

原文章由 August07 於 08-3-28 12:24 發表
hi Anita,

我舊年做咗1張同你要求一樣既床, 但d公仔晝得唔靚, 但張床d木好實淨, 3尺碌架床+ 2.5尺子母床 連2.5尺書枱 (書枱下有个橫柜桶, 下面凌空的, 因開了子母床, 碌架床一边有衣柜桶, 再加吊柜..5千蚊唔洗(因 ...

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

我都想要,請e-mail [email protected]

子爵府

牛年勳章

原文章由 kaayee 於 08-3-28 18:31 發表
HelloKitty :

我仔仔同囡囡間房好細架咋, 如果唔係都唔使訂做啦, 係用盡每一寸地方, 仔仔間房係細到拉床都拉唔到, 所以比姐姐同囡囡訓, 仔仔自己一間房, 囡囡房係人黎到都話好靚, 係設計公司同我畫咗個圖, 我稍作修 ...

請send啲相被我, 唔該晒!!!

等待驗證會員

kaayee,

Can you E-mail to me your photos, thanks a lots!

E-mail: [email protected]

原文章由 kaayee 於 08-4-30 13:39 發表
我做床的店名是 :

新城市家居室內設計
New City Design

荃灣荃華街悅來酒店地庫B221號
2419 1608, 2419 1708

已給e-mail我的媽咪, 我今晚放工返屋企先至可以send相比你地! ...
]

民房

有冇人知如訂碌架床+子母床 連書枱 要幾$ ?

Hi Kaayee,

我都想要可否 send to me, thanks.

可否介紹你的設計公司比我, thanks.

quote]原文章由 kaayee 於 08-3-27 22:27 發表
你比個e-mail 我, 我send我囝囝同囡囡間房比你睇下啱唔啱! (囝囝房有衣櫃, 書枱, 二尺半床, 床下有什物櫃, 吊櫃, 書架; 囡囡房一樣, 但三尺床,多張拉床比工人姐姐同多d書架, 囝囝房$7,500, 囡囡房$9,800) ... [/quote]

首頁

尾頁

跳至