自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

牛年勳章

2012929 發表於 19-9-26 01:09
樓主 你係邊度訂,我都plan梗十月去玩。 有無JM住過深圳觀瀾湖硬石酒店 覺得 觀瀾湖酒店好定硬石好?
...

我係觀瀾的微信公眾號book的,當時好似公眾號有優惠套餐。

大宅

回覆樓主:

我8月31去左兩日,兩大一小,揀了深圳觀瀾。揀左包自助晚餐。自助餐幾好食,款式吾算太多。中午去左mall度行街飲茶超正。我系買套票,間公司負責人同皇崗車站職員都話有小朋友去深圳既多野玩好多,我去到真系無揀錯,會再去,因設施多同商場大。。可行好耐……
附上商場飲茶同遊樂場附近西餐供參考

公爵府

牛年勳章

yyii2002hk 發表於 19-9-26 08:22
我8月31去左兩日,兩大一小,揀了深圳觀瀾。揀左包自助晚餐。自助餐幾好食,款式吾算太多。中午去左mall度 ...

東莞那個好山卡啦,附近基本冇市場同食肆,要call滴滴出去,都幾遠下。

男爵府

ddcat 發表於 19-9-26 07:23
上個月去,住了一晚觀瀾,一晚硬石,我鍾意硬石多d,因佢就喺商場對面,好方便.

但觀瀾訂套餐房又好抵, ...
你好,我兩大兩小(5同7歲),打算12用中去三日兩夜。
請教如第一晚住深圳觀瀾度假酒店,第二晚轉去hard rock。
係咪第一日買觀瀾套票,第二日就直接book hard rock酒店房咁最好呢?
因為想試觀瀾酒店既兒童主題房,又見個個大讚hard rock浴缸正同方便。
謝謝你

男爵府

ronaldlcm 發表於 19-10-23 08:26
你好,我兩大兩小(5同7歲),打算12用中去三日兩夜。
請教如第一晚住深圳觀瀾度假酒店,第二晚轉去hard ro ...

請教如第一晚住深圳觀瀾度假酒店,第二晚轉去 hard rock。 - 係呀,我覺得先玩觀瀾湖,第二日先去hard rock,咁樣你可以有時間用觀瀾湖套餐裡面既套票,否則你會好趕,玩唔晒

首頁

尾頁

跳至