自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

子爵府

我的育兒心得勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋

pppsze 發表於 19-6-6 18:09
個阿媽幾時岀現返?

好快 行出去想搵保安叔叔時佢已經衝入來搵B

男爵府

真係咩人都有,太自我為中心,果個應該唔係佢親生,最搞笑無理由兩公婆都唔記得

公爵府

melomame 發表於 19-6-6 17:16
我也冇註冊
等叩門

好無私,欣賞你

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

唔緊要,既然咁重要既日子都唔記得,即係讀邊間都冇所謂,咁政府12年免費(強逼)教育,開學前實會比個學位佢

公爵府

我係BK聽過有一年都有一單咁case,好彩最後注冊日係放假前,學校未交統計資料比教育署,個家長一早去求學校,比佢注冊返

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

超級特務 發表於 19-6-6 13:10
巴士漏低個仔

我工人試過,漏低係地鐵

子爵府

親子王國15週年勳章

kenshiro18 發表於 19-6-6 13:41
我之前都識一個朋友,一直以為自己係20分,但其實只有15分,計錯數
自行公佈後,有d 15分都得,她唔得,她質 ...

有好多都係咁,仲有啲以為自行個分計入乙部,幼稚園個網可以用黎升小

水晶宮

回覆樓主:

多數幾時有叩門結果?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pomanlife 發表於 19-6-6 19:56

我工人試過,漏低係地鐵

放下自在

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

cattz288 發表於 19-6-6 20:41

仲要地鐵打黎先知

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pomanlife 發表於 19-6-6 20:43
仲要地鐵打黎先知

地鐵staff點識打比你?
放下自在

彩鑽殿

cattz288 發表於 19-6-6 20:46
地鐵staff點識打比你?

小朋友仲識講電話號碼,不過唔識講都會聯絡學校個話,著住校服

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

真係威

象牙宮

pomanlife 發表於 19-6-6 20:49
小朋友仲識講電話號碼,不過唔識講都會聯絡學校個話,著住校服

真係咁都得!! 嚇親小朋友
放下自在

男爵府

畀面勳章

幪面超人 發表於 19-6-6 14:28
如果第一階段, 計分時已入, 係咪個時已註冊?
我朋友話個時已註冊, 依幾日唔駛註冊??
因為我朋友又係"超級" ...

我細仔11嗰陣一早已經註冊左,但係學校叫我地6月中某一日要返學校交書簿費之類,唔返就當放棄學校。

彩鑽殿

cattz288 發表於 19-6-6 20:59

所以我個工人隨時可以炒得

大宅

cattz288 發表於 19-6-6 20:59

真係好痴線,唔係一路睇住個小朋友架咩?點解可以留低.....

象牙宮

yatchuma 發表於 19-6-6 21:17
真係好痴線,唔係一路睇住個小朋友架咩?點解可以留低.....

一係玩電話, 一係同fd傾計忘晒形
放下自在

侯爵府

OMG, 世上竟然有D咁大懞嘅人, 咁重要D嘢可以唔記得 真係自取其咎, 佢細路就可憐有D咁嘅阿媽

男爵府

回覆樓主:

咁重要的事點會唔記得架

首頁
56789...10

尾頁

跳至