夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

涼亭小姐 發表於 21-7-28 10:28
樓主,如果10年前都係咁咁點解而家都仲可以原諒佢?仲可以復婚?其實樓主你好有問題
如果佢話愛你要同你復婚, ...

好認同你講,十年前離左婚條友被小三飛左走番黎居然接受番佢都算,而家十年後又再有,條友財政又唔得,衰到開口爆自己出面有女人但唔會離婚,你都仲唔死心,仲想坐響度等咩呢? 就算等佢同呢個分開,佢咪又再識第二個,佢都當你接受晒,係都要攪到自己少少尊嚴都無先開心。

cathngai    發表於 21-8-1 12:18

男爵府

apple_wsp 發表於 21-7-24 22:40
我有d唔同,我老公係自己親口同我講尼件事既!佢話不過佢唔會同我離婚,佢仲好愛我,佢話亦同小三講唔會離 ...

有d女人唔係要搶走人老公,有d女人係自己有另一半,搵男人彌補自己另一半冇既野,有d只係想知道自己吸引力,比唔比得上人地老婆/頭家,有d就算單身都不斷收兵等等

大宅

離婚就離婚啦, 搞咁多野做乜? 妳都完全吾信對方仲維持呢段婚姻?

男爵府

係囉,要知,咪上一次華強北站,數百元至一千有交易,千奇唔好找C+,一開價萬萬聲,之後仲要什麼ws,msn,email,facebk等逐樣計每月收費,如果他用多幾個社交平台,你真係慘過供樓,問你點鼎?未離婚已搞窮自己先,離了婚你和小孩生活點捱呀!

不過,用這些方法可能構成不誠實使用電腦罪,都是不要試好

男爵府

apple_wsp 發表於 21-7-24 13:27
我都知睇左會傷心,但唔知點解我想知,又或者cap底做證據
其實可以做什麼證據?告佢通姦?在法庭上,這對分身家及爭子女撫養權無什作用,只可作離婚理由,但離婚只要分居二年對方便無法拒絕,不用浪費無謂金錢做沒什作用的事情

男爵府

alicewong18 發表於 21-7-24 18:12
講得一啲都冇錯,我死佬當時就係咁!真係只有小三飛佢先會斷!唔係就繼續暪住一齊,玩到冇得玩為止!
...
咁便攪到小三飛佢囖,如小三有老公仔女,話比佢地知,攪到個小三好煩連仔女都唔企係小三那邊,佢想唔斷?難囉!即使小三好彩保得住頭家,以後老公同D仔女都唔再尊重佢,大把這些家庭啦!這就叫出得來玩,遲早要還的報應

男爵府

apple_wsp 發表於 21-7-25 12:50
但我知我老公係有心追佢,我老公追女好叻,好有辦法
如此簡單,男人最憎載帽,話比佢老公知,更什者,話坤比佢的仔女知,個女人自己家受威脅,自然斷

男爵府

cathngai 發表於 21-7-28 07:33
回覆 apple_wsp 的帖子

你信佢? 人窮志短, 冇錢佢點繼續瘟女, 你趁佢 而家安撫你, 叫佢立定離婚協議書 ...
個男人扮窮想比少贍養費就真,法庭會看男人經濟狀況而判對方比幾多瞻養費,所以好多無良心的男人會先攪到就身債,咁便可以比小d瞻養費養仔女

哎!連仔女都唔想養,你話個男人幾有良心?甘好的男人,你咪益返個小三囉,性情是不會改,個男人返轉豬肚就係屎,將來只要個小三做左d不合男人心意或影響到自己利益的事,他人性黑暗個面一樣會甘對個小三

男爵府

個男人不想負責養仔女,又攪小三,你估d仔女傻?d仔女看在眼內,長大了又點會尊重個老豆?因自小見亞媽甘辛苦養大自己,老豆就出去攪三攪四,你係仔女,你會企在哪一邊?我見大把case,d仔女長大了一d都唔尊重個老豆,天理循環果報囉

男爵府

soso1227 發表於 21-7-25 16:24
小三電話冇乜用。
狗男女淫照丶公司電話丶小三FB IG 才有用。

要這些作什?都說通姦在離婚上對爭取利益上沒什作用

男爵府

apple_wsp 發表於 21-7-25 23:55
我點都要拖下佢地,睇下個小三可以等幾耐囉!
一於一家幸福賠一家幸福,將佢d勾人老公的衰事公朱於細,甘你咪勝利返一半囉

男爵府

blue媽 發表於 21-7-27 16:33
咩apps
凡apps都要錢,邊有免費午餐

說說你知的哪個是什麼apps?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

irisf 發表於 21-8-9 00:35
要這些作什?都說通姦在離婚上對爭取利益上沒什作用

呢D資料唔係用於離婚,係用嚟幫佢紅,同佢哋親朋戚友分享一下

男爵府

花這麼多錢幫佢紅就無謂啦,留番多個錢旁身好過.要幫佢紅,求你與親友的關係已足夠,d親友的眼睛是雪亮的

男爵府

話說回頭,你知有什麼apps不用花錢便做到呢?要花大錢就無謂好啦!我們要低成本大制作,無謂再花大錢在小三他們身上,要花,就由得他們花,他們花有咁多得咁多更好,咁樣睇,你咪又贏多咗囉,个小三好吾跟,跟著個窮光蛋,日後想吾捱苦也幾難,現在他可能變相也有花小三的私己錢,死未。
女人,找個伴,不用太有錢,但起碼不是三更窮五更富,又花心,將來他們生活在一起,回歸現實面,就貧賤夫妻百事哀,生活迫人,就什麼feel也被冲走,日日咪好似你現在生活的翻版囉!

放心,以你老公嘅條件,又吾係有錢有地位那種,窮光蛋一名,你放長雙👀,睇佢地幾時散。

洋房

點解要睇呢

男爵府

個軟飯王除了問大婆攞錢,都會用一張油咀哄個小三的私己錢。
軟飯王又是窮光蛋又花心,既好色又窮,他最需要什麼?

複式洋房

MGM_DRAGON 發表於 21-7-24 16:30
我係過來人
放棄唔代表輸
繼續落去就真係輸埋自尊心

認同你

大宅

apple_wsp 發表於 21-7-25 12:50
但我知我老公係有心追佢,我老公追女好叻,好有辦法

Can you give some example how your 老公追女好叻,好有辦法

伯爵府

apple_wsp 發表於 21-7-24 13:01
其實我係唔信,但我退出,咁佢哋咪贏了?我想畀少少時間去睇
而且,佢可能內疚,而家對我好好
...

你退出佢哋就贏曬?
即係你覺得唔服氣,唔認輸?
如果男人個心唔係你度,你仲喺度垂死掙扎,最終浪費時間最受傷嗰個係你自己.

浪子回頭其實都冇乜幾個,
如果佢真係可以,咁就值得爭取.

首頁

尾頁

跳至