自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lingluk1306 發表於 23-8-20 18:25
我鍾意佢性格,睇佢玩遊戲,佢好care d人既情緒,雖然個樣好黑面,但應該性格好好
...

其實點解成人話黑面嘅,我睇訪問佢成日笑,都幾搞笑架喎

子爵府

薯圈 發表於 23-8-23 10:00
講樣靚/可愛,Yumi可愛好多。

不過通常可愛又好難夾型格。Marf就係因為唔算靚,個樣仲串串地(其實佢只係 ...

我真心唔覺得她靚和可愛,仲要好重大陸味道,跳舞又唔好睇。

反而第二名個女仔感覺可愛好多,唱歌有個性。

Marf 唔算靚,但都叫有型格。

女人睇女仔都係會各花入各眼吧。

男爵府

唔識佢我好少睇電視

子爵府

我覺得佢好型,佢係全隊最靚嗰個

子爵府

cindy618 發表於 23-8-23 22:33
其實點解成人話黑面嘅,我睇訪問佢成日笑,都幾搞笑架喎

為話而話囉

禁止訪問

侯爵府

薯圈 發表於 23-8-21 11:58
Cloud係靚d, 唔同歌手有唔同風格,Collar呢類型格造型唔覺Cloud carry得到。Cloud我聽過頒獎禮佢唱現場, ...

我鍾意Marf呀!我係慣性收視觀衆,TVB長期捧場客。想了解吓而家D年輕人所以去睇造星。睇完真係比Marf吸引咗。

講真,如果講壓台感,新一代真係無一個及得上佢。佢比我感覺係天生屬於舞台,完全唔會怯場,一上台已經係焦點,喺香港完全係嘥咗佢。佢唱歌唔錯,Rap更加無得彈,跳舞唔洗講,好好睇,佢身型其實好好,樣就唔係典型靚女,但絕對唔醜,我好鍾意佢D化妝品廣告嘅形象,唔係人人carry到佢風格。

有一次響跑馬地撞到佢過馬路,我真係有衝動好似小粉絲咁走過去讚佢,不過我都係無做到,驚我呢個auntie 嚇親佢。我好想叫佢加油!我覺得佢嘅質素真係可以衝出香港,面向國際㗎。

另一個我鍾意的collar 成員係已經退團的So Ching. 睇佢跳舞真係一種享受。佢跳舞一定好過好多韓團女仔。好可惜佢退團。

其實Collar 班小妹妹睇得出好努力。

侯爵府

199707100304 發表於 23-8-21 16:01
如果個組合係Marf+CK+Winwin +so ching, 會好睇好多。

我都算比較open-minded 的中年auntie. 我好鍾意Marf 同So Ching. 雖然兩個都唔係典型靚女,但樣貌可以接受,型得起。

但恕我直言,CK同Win Win真係唔係大衆容易接受的樣貌。娛樂圈真係好現實,始終娛樂觀衆,睇得舒服都好重要。CK有才華,Win Win 都有口才,但女團始終樣子好影響受歡迎程度。而家嘅Collar 都已經成日比人笑唔夠靚,何況呢兩個?反而另一個參賽者超酸,個樣都叫有可塑性D,而且跳得,同埋好cheerful. 不過唱歌就幾災難級,不過,阿Gao都災難啦,講樣,Gao更難搞

大宅

蜜蜂糖 發表於 23-8-23 00:03
GiGi專登咁講野,佢對住同學老師好正常,駁嘴駁得好快

好作狀,入得大學又入得呢行唔信有人真係咁様講嘢。有次YouTube 跳咗去佢同中學同學去台灣段片,講嘢同朋友對答好正常自然喎。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

蜜蜂糖 發表於 23-8-20 18:20
黑面氣場,完全無觀眾緣,歌同舞見仁見智

大宅

luckyall 發表於 23-8-20 18:20
佢係有實力既,不過個樣爭啲

佢已經靚過炎小姐好多

珍珠宮

aidan08 發表於 23-8-24 00:45
我鍾意Marf呀!我係慣性收視觀衆,TVB長期捧場客。想了解吓而家D年輕人所以去睇造星。睇完真係比Marf吸引 ...

我同你想法好似。 我都係tvb fans, 但實在太悶(悶到連3線劇都無興趣追), 試下睇viu, 再睇造星, 發覺呢d先係年輕人嘅潮流,亦好有活力。

Marf係我睇咁多輯造星最好的一個參賽者,好型好有星味

侯爵府

薯圈 發表於 23-8-23 10:00
講樣靚/可愛,Yumi可愛好多。

不過通常可愛又好難夾型格。Marf就係因為唔算靚,個樣仲串串地(其實佢只係 ...

我初頭都好鍾意睇Yumi 跳舞,但睇過造星班dancer參賽者之後,真係覺得Yumi係跳舞初階。不過人哋真係做開dancer, 又真係唔可以咁比。Yumi 靚女搭夠,只求tvb 唔好整到佢咁娘。

Marf唔係dancer, 有正職,但跳舞同rap都非常壓台,佢真係好勁。而且佢英文都講得好好。其實佢比我睇到香港新一代嘅好多可能性,好有潛質!

男爵府

薯圈 發表於 23-8-20 18:12
雖然知道大眾對viu什或女團collar感覺唔好。但我好想講女團有位成員叫Marf, 只有21歲,但氣場/跳舞/唱歌/ ...

鍾意,有型格,唱歌跳舞都很好
好過tbb 果幾個….

首頁

尾頁

跳至