想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係, 排卵後12天紅d有深粗, 綠d有淺線就好大機會係bingo
原帖由 史迪仔 於 30-7-2009 12:36 發表
我想問下如果用紅d係唔係都可以測到有無bingo架?

男爵府

原帖由 babycanny 於 09-7-30 16:42 發表

me too, 我今個cycle起都會用d仔+睇中醫+托起個pat, 但我想問有冇知要托幾耐 & 幾高?

扥10分鐘度,最好高D高D再高D..

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 COLOURDAY 於 09-7-30 22:20 發表

扥10分鐘度,最好高D高D再高D..

收到, 托高D高D再高D

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 xeniayuen 於 09-7-30 17:13 發表
今日day15..剛用紅D CHECK..應該排蛋蛋喇..尋晚都仲係水印..頭先個結果等咗1分鐘已好明顯有線..平時真係等足5分鐘先覺...今次仲用咗2支紅D....
MIFFY,今晚係咪最好時機呀 ??
最上果2支係剛剛既..
最底果支 ...

今晚快d dodo啦 或者 明日/後日 dodo 多次.

祝bingo

大宅

我要加入啦, 今日係day28,仲開始流啡添 所以應該呢幾日嚟m喇

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

老公ot仲未返 著咩都無用.......我同佢講咗呢個星期係唔會放過佢

原帖由 史迪仔 於 09-7-30 18:24 發表
快d整返件喱士睡衣開工啦!妳老公見到都起勁d呀!哈哈哈.........當然今次一定實會中呀!

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

承你貴言~~~
一擊唔中既,就聽日第二"激"..跟住第三激,四激...唔好停... (等c6返等到傻咗 )

原帖由 casllsac 於 09-7-30 18:14 發表

加油! 今晚換定件靚靚睡衣,一擊即中阿baby!

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

miffy,
我想問下我今日下午深粗..即代表24-48小時內排蛋蛋..咁我今晚夜d dodo..聽晚+後晚都dodo.還有機會嗎 ? 會唔會蛋蛋都排走 ?? thanks ~

原帖由 miffymiffy 於 09-7-30 22:43 發表

今晚快d dodo啦 或者 明日/後日 dodo 多次.

祝bingo

大宅

妳老公仲未返呀??? 妳都好呀! 至少可以再開工, 我而家連m小姐都仲未黎探我呀! 等得佢好苦呀!!!

原帖由 xeniayuen 於 09-7-31 00:24 發表
承你貴言~~~
一擊唔中既,就聽日第二"激"..跟住第三激,四激...唔好停... (等c6返等到傻咗 )

大宅

我今日day25...同你一樣開始流啡...m小姐過多幾日又黎搵我 ...唔入黎哩度報到都唔得

原帖由 MaMaTracy 於 09-7-30 23:06 發表
我要加入啦, 今日係day28,仲開始流啡添 所以應該呢幾日嚟m喇

大宅

Tracy,
妳過咗嚟呢邊呀?妳就好啦!m小姐就嚟搵妳,我今日day30啦!肚谷谷咗兩三日都未嚟,由今年3月開始都係8號嚟,到6月就6號,咁啱我6月尾做咗柏氏抹片檢查,唔知係唔係咁,7月就2號嚟啦!直至到今日都未見m小姐,今日仲唔嚟,下個星期六同老公去旅行就無得咩咩啦!難得仲可以二人世界添!

原帖由 MaMaTracy 於 09-7-30 23:06 發表

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

尋晚c6終於2:00返到....跟住當然無放過佢 (其實係佢唔放過我至真 ) 今早成朝個肚有d好似m痛 + 腰骨痛..尋晚都用枕頭墊高少少個patpat..希望有幫助啦...
你會唔會係太緊張..我之前試過有個cycle緊張到遲咗好多..但之後無咁緊張又ok返...relax d 啦

原帖由 史迪仔 於 09-7-31 01:08 發表
妳老公仲未返呀??? 妳都好呀! 至少可以再開工, 我而家連m小姐都仲未黎探我呀! 等得佢好苦呀!!!

大宅

緊急又無乜喎! 只係每次去到toilet見唔到m小姐就有d失望囉! 不過就有d淡黃色既分泌物, 我想問係唔係黎m前d分泌物係淡黃色架? 咁如果bingo咗既分泌物又係乜嘢色呢? 一樣都係淡黃色or透明or奶白? 請指教!!! thanks!!!

原帖由 xeniayuen 於 09-7-31 10:56 發表
尋晚c6終於2:00返到....跟住當然無放過佢 (其實係佢唔放過我至真 ) 今早成朝個肚有d好似m痛 + 腰骨痛..尋晚都用枕頭墊高少少個patpat..希望有幫助啦...
你會唔會係太緊張..我之前試過有個cycle緊張 ...

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我上次m前就有d黃色分泌..bingo 咗唔知係咪都有呢 ? 問下miffy 或者 bingo 左d 姊妹好bor...

原帖由 史迪仔 於 09-7-31 12:26 發表
緊急又無乜喎! 只係每次去到toilet見唔到m小姐就有d失望囉! 不過就有d淡黃色既分泌物, 我想問係唔係黎m前d分泌物係淡黃色架? 咁如果bingo咗既分泌物又係乜嘢色呢? 一樣都係淡黃色or透明or奶白? 請指教!!! thanks!!!
...

洋房

我都8月正式開工喇~ 之前無好特別計住日子dodo, 由得c6鍾意幾時就幾時 ....

今個月係第一次用紅d check 排卵, 今日係m come第3日, 我cycle係24-26日,咁我應該幾時開始用紅d呢? 係米day 7開始check?
casllsac 該用戶已被刪除

男爵府

yes, 由day7check到day15穩陣d
原帖由 joliec 於 31-7-2009 15:12 發表
我都8月正式開工喇~ 之前無好特別計住日子dodo, 由得c6鍾意幾時就幾時 ....

今個月係第一次用紅d check 排卵, 今日係m come第3日, 我cycle係24-26日,咁我應該幾時開始用紅d呢? 係米day 7開始check? ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 joliec 於 09-7-31 15:12 發表

今個月係第一次用紅d check 排卵, 今日係m come第3日, 我cycle係24-26日,咁我應該幾時開始用紅d呢? 係米day 7開始check? ...

由 DAY 7 開始測到去大約 D 12 , 如果D 12仲未出現深粗 , 就CHECK 多 2-3日.

瑪瑙宮

原帖由 史迪仔 於 09-7-31 12:26 發表
...

如果 BINGO , 應該係有D 蛋清 或者 奶白色分泌. 但都有人係無.

男爵府

畀面勳章

hi 各位sis,
我都嚟報道, 今日day 32,
check 過晒紅、綠d 都冇反應,
m 小姐聽日應該嚟...(之前cycle 32)
反正都冇bingo, 快d 嚟,
又開始努力, 各位sis努力呀!
雖然我試咗幾個月都未得,
但我唔會放棄,今個月實行睇中醫,
check d 仔!!!

首頁

尾頁

跳至