跳至

首頁
56789...14

尾頁

別墅

好媽媽勳章

原帖由 mandy1308 於 10-4-5 10:41 發表
hello,

現在的報名只是給我作統計, 用來預算run down時間,到現場再報名的,因時間還早,有BB可能現未識爬,到生日會時可現場參加的:

參加爬行大賽:

1. 01-mandy1308
2. 19-maycmhui
3. 08.joey7777
4. 06-bbcma
5. 37-el ...

can I apply now 15-momo627

大宅

預告 :

我巳陸續收到很多贊助商答應送出玩遊戲的獎品, 現頭痛怎樣分配禮物, 請各媽媽湧躍參加各項比賽, 因只要有參加都會有贈品送給bb, 而各比賽冠軍都會有特別大獎的, 請不要放過任何取獎品的機會呀, 請湧躍參加啦…

第一個預先報名比賽 : "最似媽媽bb" 及 "最似爸爸bb" 比賽 - 要你和BB最似的合照相片file,個相片file名是要有bk name 及bb名(可不寫,無所謂),如: 01-mandy1308-小B仔, 請reply 之前個 mail 就可以了, 記得 attach 個相片file 呀,及可以同時參加兩個比賽, 現只收到數張相片, 我預算是各有20名參加者的, 請大家湧躍參加啦 !! Deadline on 1/5/2010.

大宅

各媽媽:

現在的報名只是給我作統計, 用來預算run down時間,到現場再報名的,因時間還早,有BB可能現未識爬,到生日會時可現場參加的:

參加爬行大賽:

4. 06-bbcma
5. 37-ellabady1025
6. 05-robin.g
7. 22-良仔媽咪
8. 36-pinky08
9. 02-carka
10. 03-BBG1
11. 50-kathy_lobb
12. 49-pookybear
13. 20-sze0203
14. 46-edith1117
15. 45-floralawsf
16. 33-funfunmandy
17. 49-pookybear
18. 25-joey211
19. 48-familyf
20. 27-Norley
21. 38 tracyliu
22. 09-laitina
23. 33-heha345
24. 32-ehjy
25. 34-simonmlcheung
26. 28-JJ0904
27. 16-kennishoBB
28. 17-Chingchingming
29. 39.菜菜子媽媽
30. 15-momo627

大宅

好消息 :

剛與某玩具代理公司聯絡, 巳落實在"爬行比賽" 中提供多個幫助引起BB爬行的玩具 "Chase Me Critter" 及 贊助生日會增添一項"最快推學步車bb比賽" - 提供所有學步車 及以上兩項比賽的禮物, 及再送出其他大抽獎禮物, 本人實在萬二分感謝這間玩具代理公司, 所以請各媽媽快d訓練小寶寶爬行和步行, 贏取豐富的獎品.

大宅

有關爬行比賽:

由於某大玩具贊助商大力支持是項遊戲比賽, 每一參加bb都會有一份"Take Along Bags"玩具, 所以請各媽媽如bb現還未識爬都幫他報定名, 只要有報名都會有禮物, 請大家不要錯過取禮物的機會呀!!!

大宅

有關推學步車比賽:

由於同一某大玩具贊助商大力支持是項遊戲比賽,贊助商除了提供學步車外還會對所有參加BB給小禮物, 現上網報名統計人數給贊助商預禮物, 請大家湧躍參加,

參加推學步車大賽:

2.

大宅

除消波波池環節, 增加"親子玩玩具區"環節 :

相信各媽媽都因衛生問題而卻步了, 由於參加人數少於25個BB, 及同一某大玩具贊助商見意可在生日會現場提供一些玩具給BB現場玩樂, 所以現除消波波池環節 而 增加"親子玩玩具區" ,玩法是在現場台邊的地上佈上地席擺放那些玩具代理商的玩具給各有興趣BB同爸媽一起玩耍, 當然要脫鞋保持場地清潔, 每次玩3分鐘吧(如有其他BB輪流的話) , 時間是 :2:00-4:00, 相信這環節會比波波池更受歡迎吧, 及 相信波波池應在2歲生日會會較適合, 希望到時我仍能做攪手啦 (如各媽媽仍喜歡我的話, 哈哈..), 我會將預買波波池的費用用作買大抽獎的禮物了.

別墅

原帖由 mandy1308 於 10-4-8 13:03 發表
各媽媽:

參加爬行大賽:

4. 06-bbcma
5. 37-ella ...

04-ceconnie

別墅

原帖由 mandy1308 於 10-4-8 17:59 發表
有關推學步車比賽:

由於同一某大玩具贊助商大力支持是項遊戲比賽,贊助商除了提供學步車外還會對所有參加BB給小禮物, 現上網報名統計人數給贊助商預禮物, 請大家湧躍參加,

參加推學步車大賽:

2. ...

04-ceconnie

別墅

好媽媽勳章

原帖由 mandy1308 於 10-4-8 17:59 發表
有關推學步車比賽:

參加推學步車大賽:

2. ...

15-momo627

大宅

雖然我個囡未識爬,但都參加定爬行大賽先啦~~~
13-rachel1224

thx!!

大宅

絕對贊成!!

原帖由 rachel1224 於 10-4-8 20:24 發表
雖然我個囡未識爬,但都參加定爬行大賽先啦~~~
13-rachel1224

thx!!

大宅

31. 18-dumbo0620

原帖由 mandy1308 於 10-4-8 13:03 發表
各媽媽:

參加爬行大賽:

4. 06-bbcma
5. 37-ella ...

大宅

2. 18 dumbo 0620

有關推學步車比賽:

參加推學步車大賽:

2. ...

大宅

mandy實在太開心啦,咁多野玩,又有禮物,好期待呀.

大宅

mandy:為咗支持你,(為咗d禮物) 我咩都同個女參加,雖然我同女又吾似我又吾似佢老豆,我都決定參加最似模似樣大賽;雖然我個女每爬三步退後四步,我都同佢參加爬行大賽.雖然我個女推步行車跌多過行,我都同佢參加步行比賽.夠哂支持你啦!!!!吾知會吾會有個最踴躍支持及參予獎呢?哈哈!
(打完之後自己睇番都忍吾住笑呀):lol :lol :lol

大宅

09-laitina

有關推學步車比賽:

參加推學步車大賽:

2. ...

大宅

各媽媽:

有關爬行比賽:

是這款 "Chase Me Critter" 的玩具引BB爬行,出線BB都會有一份這禮物, 請媽媽快D train bb 啦!!

有關推學步車比賽:

是這款"Step Start Walk n Ride "的玩具, 請各bb 加油呀!!

大家鍾唔鍾意呀 !

大宅

hi, 多謝你的支持, 我也打算叫呀b樣樣比賽都參加, 起碼有紀念品及同佢玩吓,
原帖由 dumbo0620 於 10-4-8 22:55 發表
mandy:為咗支持你,(為咗d禮物) 我咩都同個女參加,雖然我同女又吾似我又吾似佢老豆,我都決定參加最似模似樣大賽;雖然我個女每爬三步退後四步,我都同佢參加爬行大賽.雖然我個女推步行車跌多過行,我都同佢參加步行比賽. ...

大宅

參加爬行大賽:

4. 06-bbcma
5. 37-ellabady1025
6. 05-robin.g
7. 22-良仔媽咪
8. 36-pinky08
9. 02-carka
10. 03-BBG1