單親天地

跳至

首頁
56789...10

尾頁

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 10:12 發表
所以我咪話由一開始就唔比反應佢囉...

所以我而家聽你講,連招呼都費時同佢打,避得就避

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 10:13 發表
講過唔聽嘅,都唔理得咁多架啦...

而家冇啦,到隻狗走左佢地先識去珍惜,我男朋友講我知隻狗係佢家姐話養,不過由頭到尾自己成日出街冇理過隻狗,1日3餐都係阿媽打理,仲要冇得落街,日日留屋企,情況同你格離屋隻狗一樣,到失去當日就先迫喊到豬頭有咩用,佢都走左啦,所以之前我已經鬧佢叫佢話佢阿媽咪亂比野佢食,講完唔夠1個月就已經聽到隻狗狗走左,雖然我同佢未見過面,不過我聽到都唔開心既

瑪瑙宮

環保接龍勳章

其實我都唔知自己做得啱唔啱架,或者都係性格關係啦,我好少理人....
見到面咪閒聊幾句咁囉,唔會搞到不歡而散..
不過算啦,既然你同佢都搞到咁彊,對你亦無咩所謂嘅,但下次再有呢d人,就要醒目d啦,始終搞好鄰里關係對大家都係好事架嘛...知無...
原帖由 ditochan 於 11-3-17 10:22 發表

所以我而家聽你講,連招呼都費時同佢打,避得就避

瑪瑙宮

環保接龍勳章

都過左去啦,諗亦無謂,呢個世界咩人都有,真係唔係嗰個一樣架...
自己唔係咪得囉,如果遇到d接受人意見嘅,咪大家流交吓心得囉...
原帖由 ditochan 於 11-3-17 10:24 發表

而家冇啦,到隻狗走左佢地先識去珍惜,我男朋友講我知隻狗係佢家姐話養,不過由頭到尾自己成日出街冇理過隻狗,1日3餐都係阿媽打理,仲要冇得落街,日日留屋企,情況同你格離屋隻狗一樣,到失去當日就先迫喊到豬頭有咩用, ...

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 11:15 發表
其實我都唔知自己做得啱唔啱架,或者都係性格關係啦,我好少理人....
見到面咪閒聊幾句咁囉,唔會搞到不歡而散..
不過算啦,既然你同佢都搞到咁彊,對你亦無咩所謂嘅,但下次再有呢d人,就要醒目d啦,始終搞好鄰里關係對大家 ...

哈哈,咁係得佢先會咁煩既,其他人唔係咁既

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 11:20 發表
都過左去啦,諗亦無謂,呢個世界咩人都有,真係唔係嗰個一樣架...
自己唔係咪得囉,如果遇到d接受人意見嘅,咪大家流交吓心得囉...

我唔會比佢再養狗,就算養,隻狗一定係我屋企養,起碼佢會健康d先哈哈

瑪瑙宮

環保接龍勳章

嗰度你住左無耐咋,做乜洗衣機都未買嘅,咁鬼凍,好難頂架喎...
原帖由 ditochan 於 11-3-17 13:09 發表

哈哈,咁係得佢先會咁煩既,其他人唔係咁既

瑪瑙宮

環保接龍勳章

養埋亞女,我都唔會再養架啦..:)
原帖由 ditochan 於 11-3-17 13:12 發表

我唔會比佢再養狗,就算養,隻狗一定係我屋企養,起碼佢會健康d先哈哈

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 17:32 發表
嗰度你住左無耐咋,做乜洗衣機都未買嘅,咁鬼凍,好難頂架喎...

我住左大半年啦,不過冇多餘錢買呀,而家唯有等財爺可能會出既6k先買啦哈哈頭先去百佳買送,竟然咩都比人買晒唉

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 17:33 發表

養埋亞女,我都唔會再養架啦..:)

我覺得未必,因為多數養寵物既,大多數會養到終老既

瑪瑙宮

環保接龍勳章

財爺d錢仲未知幾時有喎,我都等緊...
買左先,做分期得唔得架..
咁緊要...咁你想買咩餸先
好在我屋企有材料,今晚炒飯食,仲可以食幾餐添...
炒飯有元貝,蝦,叉燒,蛋,蔥花,當然仲有飯啦...
本來有青豆角架,點知唔要得...>.<
原帖由 ditochan 於 11-3-17 17:35 發表

我住左大半年啦,不過冇多餘錢買呀,而家唯有等財爺可能會出既6k先買啦哈哈頭先去百佳買送,竟然咩都比人買晒唉

瑪瑙宮

環保接龍勳章

當然啦,我就係諗住養到佢終老就唔再養啦...
原帖由 ditochan 於 11-3-17 17:36 發表

我覺得未必,因為多數養寵物既,大多數會養到終老既

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 17:40 發表
財爺d錢仲未知幾時有喎,我都等緊...
買左先,做分期得唔得架..
咁緊要...咁你想買咩餸先
好在我屋企有材料,今晚炒飯食,仲可以食幾餐添...
炒飯有元貝,蝦,叉燒,蛋,蔥花,當然仲有飯啦...:happ ...

我冇信用卡所以做唔到分期,我諗住買d菜今晚食炸,個仔累到訓著左loo,唔該外賣一碗可以麻?我聽到流晒口水呀

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 17:42 發表
當然啦,我就係諗住養到佢終老就唔再養啦...

我意思係會一路養到自己老死個日呀養寵物,你有冇去搶鹽啦

瑪瑙宮

環保接龍勳章

咁你呢個凍天洗衫咪洗到打冷震囉.....
食完添啦,不過蝦同元見呢..早知炒時放d豉油掉吓味啦,不過色香味都幾ok架...
地址啦...唔該...
原帖由 ditochan 於 11-3-17 19:43 發表

我冇信用卡所以做唔到分期,我諗住買d菜今晚食炸,個仔累到訓著左loo,唔該外賣一碗可以麻?我聽到流晒口水呀

瑪瑙宮

環保接龍勳章

唔啦,再養我驚我死佢都未死呀))))))))))
我很醜,但我很高斗....唔做呢d嘅野架... .
原帖由 ditochan 於 11-3-17 19:44 發表

我意思係會一路養到自己老死個日呀養寵物,你有冇去搶鹽啦

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 20:05 發表
咁你呢個凍天洗衫咪洗到打冷震囉.....
食完添啦,不過蝦同元見呢..早知炒時放d豉油掉吓味啦,不過色香味都幾ok架...
地址啦...唔該...
...

將軍澳村屋呀唔該,哈哈,冇計啦,都要洗架,唔洗個衰仔冇衫著呀,你d元貝有冇炸一炸先炒呀,香d架

伯爵府

畀面勳章

原帖由 wayso 於 2011-3-17 20:07 發表
唔啦,再養我驚我死佢都未死呀))))))))))
我很醜,但我很高斗....唔做呢d嘅野架... .

今日我先問我朋友我半隻仔幾時入黎渡假,佢話可以呢排會入黎你個女我真係好鬼鍾意佢姐

侯爵府

環保接龍勳章

我個靚女...的影後..佢同我一樣為食架!.
原帖由 ditochan 於 11-3-17 20:17 發表

今日我先問我朋友我半隻仔幾時入黎渡假,佢話可以呢排會入黎你個女我真係好鬼鍾意佢姐
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

瑪瑙宮

環保接龍勳章

開定門啦,就到...
冬天d衫好鬼多,又大件又重,我諗到你似亞信呀...
元貝無炸架,好細粒嗰種咋,炸左咪無埋,不過炒時落d豉油應該會香d同帶到d味囉,同其他配料一齊食都ok架

原帖由 ditochan 於 11-3-17 20:16 發表

將軍澳村屋呀唔該,哈哈,冇計啦,都要洗架,唔洗個衰仔冇衫著呀,你d元貝有冇炸一炸先炒呀,香d架

首頁
56789...10

尾頁

跳至