論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 為你的bun bun 印印算命

trouble maker....唔好請.
carolmama2005 寫道:
my bun bun:

thanks!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi fsforth, thank you very much.
fsforth 寫道:
x癸丙庚
x酉戌戌

不算是溫柔的的人, 資質一般, 也不太得僱主歡心, 如果你要求不高都可以一用[quote]
kinglongma 寫道:
Hi fsforth, my bun birthaday is 1970-10-20. Thanks a lot!
[/quote]

伯爵府

表達能力低, 大問題無咩, 不過明年起三年運氣不利工作.
verytired 寫道:
4/11/1978 賓賓.. thanks

大宅

fsforth:

唔該幫我睇睇, Tks!!

印印 : 1984年4月10日

金賢重天地長老

禁止訪問

伯爵府

07年來會好D, 希望係應左佢走入你間屋啦!
出年早期可能未做熟, 08年佢應做得好好多...
mamami 寫道:
係呀, 我都忍緊佢 - 隻死賓...

想問我的新工人 - 印印, 你話佢2007會走, 係唔係佢唔會做得長久? 我應該點同佢相處? 佢自尊心強嗎? 服從性ok嗎?

千萬個唔該晒!!!

[quote]
fsforth 寫道:
佢惡起來都幾勁, 不過, 唔會打你...
小心在法律問題上protect 自己啦....
[quote]
mamami 寫道:
if she is a yan yan, will there be any different?

also she is one i have hired and will reprot duty jan 2007...

my exisiting one is 23-4-1974... what's her character.... i am still worry about how to talk to her that i am not going to renew her contract? do she has strong character?

thanks a lot in advance

[quote]
fsforth 寫道:
幾聰明, 人緣ok, 算係好bun,
不過, 2007年多數會走...
[quote]
mamami 寫道:
hi
mine is 25/8/1976, the youngest in the family.

can u tell me how is she.... I am a monkey born in sept, my 2 kids - one is snake, one is rooster

thanks a lot
[/quote][/quote][/quote][/quote]

男爵府

fsforth,

我又想知呀! 我印印係84年2月19日, 唔該!

大宅

fsforth,
請幫忙計算:
印印,
1981年2月25日
1971年8月16日
Thanks a lot!!!

伯爵府

IQ, 工作上無問題, 做到野不太聽話, 但係心地可能唔係太好, 如要她照顧老人小童, 你要睇緊D.
lcf201 寫道:
fsforth,

我又想知呀! 我印印係84年2月19日, 唔該!

大宅

fsforth:

唔該幫我睇睇, Tks!!, 因我現在15,16想抄佢, 唔該!!!

金賢重天地長老

伯爵府

1981年2月25日
唔係咁罵得, 可能懷恨在心...
明年同僱主關係不好

1971年8月16日
懶人一個.

carolffbb@ 寫道:
fsforth,
請幫忙計算:
印印,
1981年2月25日
1971年8月16日

大宅

謝謝你!如果照顧bb邊個較好?
fsforth 寫道:
1981年2月25日
明年同僱主關係不好

1971年8月16日
懶人一個.

[quote]
fsforth,
請幫忙計算:
印印,
1981年2月25日
1971年8月16日

[/quote]

伯爵府

15, 16 唔炒唔舒服, 佢明年一定激得你更勁,
佢呢d人係唔得寵的, 佢講野係唔係好"掘"激親你?
亞豬 寫道:
fsforth:

唔該幫我睇睇, Tks!!, 因我現在15,16想抄佢, 唔該!!!

伯爵府

人人都比$3400, 點解唔要個最好, 尤其照顧BB, 疑人不用!
一個懶, 一個心地有問題, 兩個都唔好!
謝謝你!如果照顧bb邊個較好? [quote]
fsforth 寫道:
1981年2月25日
明年同僱主關係不好

1971年8月16日
懶人一個.

[quote]
fsforth,
請幫忙計算:
印印,
1981年2月25日
1971年8月16日

[/quote][/quote]

別墅

我剛同佢續咗約啫, 咁呢兩年咪要睇得實D

fsforth 寫道:
朋友多, 無紀律
lulucns 寫道:
Hi Hi fsforth,

輪到我未呀????? 我果個係印印!!! :-( :-(

lulucns 寫道:
fsforth,

我的工人1979年1月21日出生, 請問佢好唔好? 同什麼生肖相沖?
[/quote][/quote]

大宅

Thanks...但係我產假所餘無幾,冇時間喇... :-( [quote]
fsforth 寫道:
人人都比$3400, 點解唔要個最好, 尤其照顧BB, 疑人不用!
[quote]

伯爵府

兩害取其輕, 第一個(1981年)啦...
Thanks...但係我產假所餘無幾,冇時間喇... :-( [quote]
fsforth 寫道:
[quote]

大宅

fsforth:

Tks!!!!
佢講野都唔算好"掘", 但就真係唔寵得, 一對佢好d, 就無大無細
金賢重天地長老

大宅

但係心地有問題,咪好容易傷害bb囉?? :-(
fsforth 寫道:
兩害取其輕, 第一個(1981年)啦...
[quote]
fsforth 寫道:
[quote]
[/quote]

伯爵府

又未必咁快出事, 08-09年機會高D, 到時都完約啦!
lulucns 寫道:
我剛同佢續咗約啫, 咁呢兩年咪要睇得實D

fsforth 寫道:
朋友多, 無紀律[quote]
lulucns 寫道:
Hi Hi fsforth,

輪到我未呀????? 我果個係印印!!! :-( :-(

lulucns 寫道:
fsforth,

我的工人1979年1月21日出生, 請問佢好唔好? 同什麼生肖相沖?
[/quote][/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至