自由講場

跳至

首頁
56789...26

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

rubyplk 發表於 13-9-30 10:50
我都係, 除非佢同你有關系, 如果唔係, 惡真係有用
係, 同意

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+BabyChristy+於+13-09-30+發

原帖由 薑炳人 於 13-09-30 發表
因為我住低層,如果開咗窗廉就周街啲人行過都見到我哋瞓緊覺
日頭醒左開!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

薑炳人 發表於 13-9-30 10:42
舊玉邊度買最好?
問下老人家有無古玉, 古玉有效d

亞媽話陪葬過既玉更能僻邪

彩鑽殿

薑炳人 發表於 13-9-30 10:39
入伙時有拜㗎!
咁唔洗咁擔心先, 不如你諗下最近同個女去過邊度, 有咩奇怪野發生過, 會唔會有野跟左返黎

男爵府

薑炳人 發表於 13-9-29 14:38
佢星期一開始病同話見到姐姐,之前2日因為打風都冇出過街我偏向少少信,因為太不尋常,之前都未試 ...

去衣紙鋪到問啦, 好似叫 拜 "日腳" , 我小朋友試過, 99 都係去衣紙鋪佢拾好晒 d o野, 教埋點做!

3.91kgs - 出世

伯爵府

回覆:[疑似02 • 急•更新

其實你大緊肚,會唔會肚裏面果個黎睇環境

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

引用:其實我識查如果係撞野應該係東邊(方向)撞到

原帖由 小小雪梨 於 13-09-30 發表
其實我識查
如果係撞野應該係東邊(方向)撞到
應該要向東(方向)燒一疊溪錢往生錢..同埋生果(要單 ...
係東北,

前間屋房咁岩正東北, 果日七月尾, 我半夜起身見到有個小朋友既纸扎公仔, feel 到佢話我左住佢走

有史以黎最驚果次

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:rubyplk+發表於+13-9-30+10:50+我都

原帖由 pomanlife 於 13-09-30 發表
係, 同意
有幾得我同仔女, 我係咁剷佢, 不過我抱住隻狗壯膽

彩鑽殿

rubyplk 發表於 13-9-30 11:05
有幾得我同仔女, 我係咁剷佢, 不過我抱住隻狗壯膽
我毛野撞膽呀, 係醫院同開片

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

薑炳人 發表於 13-9-30 10:43
尋晚冇發燒喇,好彩!

人地收野都要D時間啦,阿女冇再燒,睇埋今晚先,唔好擔心!(我個女都試過,仲要連續兩個禮拜,最後要去C FU 到飲符水!)

我女6,7歲個陣,佢話係屋企見到木乃伊添,今時今日佢都話係真既,仲問我如果見到驚唔驚? 我話有乜好驚,我屋企最恐怖就係你,(佢唔肯返學既問題,困擾左我十幾年!我真係好怕佢,怕過見鬼!)

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

引用:Quote:rubyplk+發表於+13-9-30+11:05+有幾

原帖由 pomanlife 於 13-09-30 發表
我毛野撞膽呀, 係醫院同開片
醫院反而無見過, 住到唔想走

彩鑽殿

rubyplk 發表於 13-9-30 11:08
醫院反而無見過, 住到唔想走
佢搞我個女

水晶宮

pomanlife 發表於 13-9-30 11:13
佢搞我個女
咁真係要死過
八黎聽下先

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我老公之前都同呢d野相處過
佢吾害你就無事.........

彩鑽殿

rubyplk 發表於 13-9-30 11:18
咁真係要死過
八黎聽下先
入哩樹講得唔得

擁有陰陽眼既朋友請入

男爵府

好媽媽勳章

回覆:薑炳人 的帖子

其實好多地方都有玉買,我自己就吾系好識簡,不過聽人講有用。如果你有信仰,不如簡單d擺張觀音,佛祖或者耶蘇果d相,poster,再吾系上網download佛經,系房度播下。

男爵府

BK Milk勳章

回覆 markey 的帖子

對!! 信心祈禱! 奉主耶穌基督名趕 "佢" 走

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

希望已經無事

因為 byebye左

禁止訪問

首頁
56789...26

尾頁

跳至