自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

回覆樓主:

而家最緊要係$$$$$$$$$$$$$
吾好手軟

珊瑚宮

最衰係個男人

可能小三吾知他有家室
玩具萬歲!

大宅

要盡快決定要唔要個BB ,要的話當然要睇嚟嘅經濟狀況

網上叫人留BB的簡單,但若個男人不在自己身邊,條路會幾難行,你要有心理準備

公爵府

fitfish 發表於 16-5-1 21:36
最衰係個男人

可能小三吾知他有家室
如果小三係公司同事,無理由唔知有家室囉!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

月牙兒♡ 發表於 16-5-1 20:50
兩夫妻關係裡面,破壞嘅係男方,星都星自己老公啦,怪外人係冇用嘅,公眾場合做show,更加不智,人哋覺得你 ...

伯爵府

引用:要盡快決定要唔要個BB+,要的話當然要睇嚟嘅

原帖由 seamama 於 16-05-01 發表
要盡快決定要唔要個BB ,要的話當然要睇嚟嘅經濟狀況

網上叫人留BB的簡單,但若個男人不在自己身邊,條路會 ...

我一直睇留言都唔敢講
你講出我心聲
單親路唔容易
樓主你要堅強,雨過後必有彩虹!

大宅

回覆:我要離婚了

好多謝甘多jm安慰我,我真係好辛苦,我以为同老公可以一世架,無諗住會變成甘,點解有第三者仲要計劃生b,搞到害左個b,我唔捨得落丫,係我話要架嘛,bb無辜生命黎架,我唔想殺左佢,我決定生,但生完俾返佢,我要大女,但佢唔肯離婚住,佢話要當分居,佢話一樣會照顧我,佢話我地愛情變左感情,好似親人甘,一樣會俾錢我,一樣希望有親子活動,一樣想見我,我話唔想再見到佢,我而家返左娘家住!佢今日想打我添,因為我打電話闹小三!小三話會離開佢,但其實一直好絕嗰個係c6就算,我賤到話唔介意,佢都唔肯繼續一齊,我係咪好犯賤丫,我唔明丫,點解做人甘辛苦,條路要點行丫?

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

你不仁我不義!有冇小三相,放上網唱衰呢對九男女!

大宅

可以講嘅係,佢呢一刻好就好在,我嘅生活唔會有問題,因為佢會一直俾錢照顧,佢話希望做唔到夫妻可以做朋友

大宅

回覆樓主:

加油!祝福你!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

樓主,第一時間計算咗金錢方面的問題先,始終有兩個小朋友,花費會唔少,向人請教點樣可以為你同小朋友爭取最大利益先,離婚手續唔好理住,拖到細b出世後先再傾,好好保重身體!

I 大蚊豬   

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:可以講嘅係,佢呢一刻好就好在,我嘅生活唔

原帖由 ikkimama 於 16-05-01 發表
可以講嘅係,佢呢一刻好就好在,我嘅生活唔會有問題,因為佢會一直俾錢照顧,佢話希望做唔到夫妻可以做朋友 ...
而家係會心好亂好慌,有娘家支持好重要,男人多數會享齊人之福,因為佢都未知而家做緊咩,亦唔肯定同小三會長久 當然唔會離婚住,反正大婆都會應承,而家最緊要有咁多錢拎咁多,保障自己同仔女先,唔好預佢會回頭

至於細嗰個你決定生,就唔好搞咁多嘢,咩到時出左世俾返佢,到時邊會捨得

加油,呢個世界無男人唔係生活唔到既

男爵府

回覆樓主:

而家最重要係拎佢多d錢~講真, 現實生活就係需要錢, 你有錢一定唔怕兩個小朋友要捱苦!

我眼見有個單親媽佢生活好輕鬆, 成日扮到好靚~因為佢ex不停供養佢, 做ftm仲有工人, 所以你而家千萬唔好破壞大家關係, 令佢願意用金錢照顧你地就已經ok!

唔使為呢個男人傷心, 佢遲早有報應架~

男爵府

ikkimama 發表於 16-5-1 16:50
我呢幾日其實想跳好多次,每次好釆有朋友,家人拉住我,我一直以为係自己問題,佢亦話係我問題,連而家俾我 ...

千 祈 唔 好 自 殺 呀

要記住, 不要做傷害自己的事情.

一切以對你好的家人和朋友為生活重心,

記住呀, 你一定掂

男爵府

回覆:ikkimama 的帖子

傻瓜,唔好為了任何人唔要自己生命!你有囡囡同肚裏面既bb。你係好媽媽!萬事都等bb出世再算,要好好養胎,有咩事講出來,大家幫你分析,世上無任何事解決不到!你最親的是囡囡同bb!祝福你!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

千其唔好自殺
細B如果你要生就自己湊
你比個佬
唔怕隻小三虐兒?
就算哩個男人回頭都唔好要
為第二個而打你
點都好 堅強 加油

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

等天收

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

llssisi 發表於 16-5-1 22:27
千其唔好自殺
細B如果你要生就自己湊
你比個佬

係囉,而家男既講明唔想要,樓主你堅持生又想推佢湊,你想像到bb有幾慘嗎?你老公離開左你佢未必會結婚,你bb就會在一個成日有唔同女人出入既屋企長大,佢見到你帶住家姐但又冇帶佢,會覺得點?我知樓主你好嬲,但做事要諗長遠後果,如果你決定生就應該你湊bb 最多搵好律師盡量「㩒」佢俾多d贍養費

男爵府

樓主!我聽到都好難過!但請為你的女兒,家人,珍惜自己!辦法總比困難多!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔好意思,淨係按只睇你既說話睇到佢叫你落左去、但你話要生,生完比返佢我覺得你好有問題,唔需要差做,唔好再傷害自己,要活得比佢好,希望你加油撐落去,死係解決唔到,冷靜完要令自己更堅強!

首頁

尾頁

跳至