自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

littlefunpig 發表於 23-3-3 13:12
你要睇佢之前果啲鋪
間間銀行戶口/信用卡都有問題架
又up 唔出有咩實質損失

你係咪有資料可以提供幫手破案呀!我無任歡迎喎!如果你淨係想帶風向,我勸你過住囉!果然BK一樣有內鬼!

珍珠宮

畀面勳章

littlefunpig 發表於 23-3-3 13:12
你要睇佢之前果啲鋪
間間銀行戶口/信用卡都有問題架
又up 唔出有咩實質損失

我曾經在佢另一個有銀行問題 post都好認真問過佢, 但佢對於實質問題避而不談, 古古怪怪, 仿佛所有古怪銀行問題, 佢都能遇著, 最搞笑佢居然幾年前已開了大灣區戶口, 又開咩淘寶信用卡,呢 d我真係唔識, 一個對銀行無信心,不停暗示銀行會呃人, 卻又不停開各種各種戶口及信用卡, 真係知咩玩法, 而最實在問佢比人呃咗 d咩, 卻又講唔出先搞笑

opclk99    發表於 23-3-3 17:17

侯爵府

小肥兔 發表於 23-3-3 13:25
我曾經在佢另一個有銀行問題 post都好認真問過佢, 但佢對於實質問題避而不談, 古古怪怪, 仿佛所有古怪 ...

要唔要我upload 銀行2005-2013年期間係我戶口使黑錢嘅金錢Detail 比你睇呀!但我驚你睇完嚇死囉!一筆都等如你全年收入
Ps. 錢同一日入,同一日出,唔好話我聽你唔識睇喎!不如你同我講呢間銀行職員經常做錯嘢,入錯錢再扣走!
鍾意我戶口號碼出聲囉,轉名比你喇,借我戶口用唔出聲,仲要攞多先衰格。
頁數太多,比住三頁你睇先,我不嬲好大方,好嘢齊齊分享!

attach1_sign/tmp/phpZpUNPm
attach2_sign/tmp/php6V2TOP
attach3_sign/tmp/php5WabOi

珍珠宮

畀面勳章

shobi 發表於 23-3-3 13:26
要唔要我upload 銀行係我戶口使黑錢嘅金錢Detail 比你睇呀!但我驚你睇完嚇死囉!一筆都等如你全年收入:ha ...

無興趣跟你討論, 只能夠講, 咩人遇咩事, 你亦唔洗回覆我, 顧左右而言他是你強項,不著邊際的說詞,你對鏡講啦

侯爵府

小肥兔 發表於 23-3-3 13:30
無興趣跟你討論, 只能夠講, 咩人遇咩事, 你亦唔洗回覆我, 顧左右而言他是你強項,不著邊際的說詞,你 ...

做咩一見到啲證據就即刻退堂!你無見過咩!我叫銀行查緊,要唔要一有消息即刻通知你!
其實你係唔係現實生活識我㗎,點解你好似好了解我嘅?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

shobi 發表於 23-3-3 13:24
你係咪有資料可以提供幫手破案呀!我無任歡迎喎!如果你淨係想帶風向,我勸你過住囉!果然BK一樣有內鬼!
...
你今次又咩奇案?
除左多2個欄?
咪叫左你直接上大陸問
呢度用家都無你咁多問題

珍珠宮

畀面勳章

shobi 發表於 23-3-3 13:34
做咩一見到啲證據就即刻退堂!你無見過咩!我叫銀行查緊,要唔要一有消息即刻通知你!其實你係唔係現實生 ...

唔該你啦, 憑咩講你 d就係你戶口 更何況, 你報警咪得囉, 硬要人為你負責咁,精神有問題

侯爵府

babyballball 發表於 23-3-3 13:23
我咪上面講左我有大灣區戶口囉, 我一直用APP開戶口查數, 咩講極唔到題, 你之前收到人電話話你欠大陸卡數你 ...

我點解要cut?我要留返啲證據俾差人查案!即使我唔識管理都唔使銀行職員幫我管理囉!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

小肥兔 發表於 23-3-3 13:25
我曾經在佢另一個有銀行問題 post都好認真問過佢, 但佢對於實質問題避而不談, 古古怪怪, 仿佛所有古怪 ...
講多幾句都知唔多對路 ***係個人

侯爵府

小肥兔 發表於 23-3-3 13:36
唔該你啦, 憑咩講你 d就係你戶口 更何況, 你報警咪得囉, 硬要人為你負責咁,精神有問題 :unkno ...

我要你負責任咩?咁大反應?正常人與自己無關都懶得回,係你咁積積一直啄住晒!
無所謂,你就當我開post目的就係引一班妖人出嚟,而家任務完成

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

有咩奇案, 咩都係佢自己講, 一回覆佢, 就要拉人落水咁, 精神病

侯爵府

littlefunpig 發表於 23-3-3 13:38

Hi! 身份暴露喇,我係你哋就即刻匿埋!

珍珠宮

畀面勳章

littlefunpig 發表於 23-3-3 13:38

見佢剛剛最新嘅回覆, 真係似白卡人士

侯爵府

小肥兔 發表於 23-3-3 13:39
有咩奇案, 咩都係佢自己講, 一回覆佢, 就要拉人落水咁, 精神病

所以唔好回囉!個post 係我開,鍾意講咩要經你同意咩!何況你嗰啲所謂回,點睇都似單打嘛帶風向囉!十足近排嗰單案一樣!係隔離post敗走完所以過嚟玩呀!

侯爵府

小肥兔 發表於 23-3-3 13:40
見佢剛剛最新嘅回覆, 真係似白卡人士

係呀!你吹得我脹咩!你又真係奇怪喎,鍾意同白卡持有人傾偈!

翡翠宮

小肥兔 發表於 23-3-3 13:36
唔該你啦, 憑咩講你 d就係你戶口 更何況, 你報警咪得囉, 硬要人為你負責咁,精神有問題 :unkno ...
2008年既bank statement
10幾年一堆紙唔知叫人查乜...
叫人幫佢搵下當時借左戶口俾乜水?係咪要回水拎返人工
警察應該日日都見唔少呢D人

侯爵府

littlefunpig 發表於 23-3-3 13:47
叫人幫佢搵下當時借左戶口俾乜水?係咪要回水拎返人 ...

係囉!銀行賣咗盤,新銀行接手後轉晒戶口號碼,都唔通知聽戶口要換簿仔,背後攞客戶新號碼嚟洗黑錢,真係聞所未聞!
如果唔係我主動去打薄,強迫銀行比返舊資料,真係唔知我原來係呢間銀行共存兩個戶口號碼囉!
呢啲咁神奇嘅事,係好難遇到㗎啦!
所以睇唔明我都唔怪你!
呢堆紙正是銀行打印㗎喎,銀行比我睇完,我有疑惑,唔使解釋呀,一個十幾年唔用嘅戶口居然經常有錢出入,覺得無問題嘅人會係咩種類嘅呢?
唔使驚喎,我暫時未報警,警察應該唔使煩住!等銀行自行搵出內鬼囉!你唔係警嫂呀嘛?

侯爵府

littlefunpig 發表於 23-3-3 13:47
叫人幫佢搵下當時借左戶口俾乜水?係咪要回水拎返人 ...

如果攞得返我又唔區呀!我唔做無償嘅事情囉!我眼中只有$$,要賣都唔輪到他人幫我囉!更何況根本無人聯絡我賣戶口喎!
我想講,攪咩人嘅嘢都唔好攪我嘅嘢,我唔係坊間嘅羊太,我係會追究到底嘅人!所以你一直挑釁我,我會奉陪到底!

公爵府

BK Milk勳章

shobi 發表於 23-3-3 15:58
係囉!銀行賣咗盤,新銀行接手後轉晒戶口號碼,都唔通知聽戶口要換簿仔,背後攞客戶新號碼嚟洗黑錢,真係 ...

唔明點解你要返十幾年前既statement?

侯爵府

auhiyo 發表於 23-3-3 16:19
唔明點解你要返十幾年前既statement?

唔好玩啦,唔使做會計都知啦common sense 咋!
因為十幾年唔用嘅戶口唔應該有錢出入囉!舊年打完簿發現有錢出入,梗係問銀行咩事啦,攞資料慢慢睇,有咩咁難明,唔好為問而問囉,銀行明嘛得囉。睇多啲新聞應該會快啲明㗎啦!
eg. 唔通你十幾年唔郁動嘅戶口,突然打完簿發現錢少咗一大截,就係因為十幾年,你又唔追究,你哋又幾大方喎!

首頁

尾頁

跳至