跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

其實係咪大家都Prefer 食buffet先?
cova就無位book, 平日如果大家乖乖地準時14:45分到就ok, 周未... 就好難講......
平人就較少tea buffet, 有得book 位既好似暫時只有marriott. 加左10% 就hkd239.8
大家有問題嗎?
4個想平日, 3 個想周未...
等我睇下到今個星期3 就截人... 如果都係4比3就平日..
如果再有多d媽咪想周未就周未, ok?

男爵府

好媽媽勳章

如果真係去食個tea 既~$239 好似有d 貴wo...去其他既cafe 得唔得丫~其實我地主要係食野~定係搵個地方坐低傾下計....?我就平日都ok~
原帖由 小兔咕 於 10-3-20 15:02 發表
cova就無位book, 平日如果大家乖乖地準時14:45分到就ok, 周未... 就好難講......
平人就較少tea buffet, 有得book 位既好似暫時只有marriott. 加左10% 就hkd239.8
大家有問題嗎?
...

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-3-20 15:15 發表
如果真係去食個tea 既~$239 好似有d 貴wo...去其他既cafe 得唔得丫~其實我地主要係食野~定係搵個地方坐低傾下計....?我就平日都ok~

.. 你有咩推介?
因為我去開cwb D cafe就覺得唔係咁衛生.
加上叫杯野飲都hkd40, 收件cake 都hkd40.. cova 個cake set都好似係HKD98係咋喎~~~

侯爵府

大廚勳章 好媽媽勳章

昨天睇新聞
唔知我有無聽錯呢
好似marriott d buffet出事啊
不過好似係食魚生果d啦

原帖由 小兔咕 於 10-3-20 15:02 發表
大家有問題嗎?
...

男爵府

好媽媽勳章

你冇聽錯丫~不過至於係食咩野出事就未知~
原帖由 lalamike 於 10-3-20 19:55 發表
昨天睇新聞
唔知我有無聽錯呢
好似marriott d buffet出事啊
不過好似係食魚生果d啦

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

咁COVA 個到假日多唔多人架?如果唔係多人我地去到OK~平日就一定有位啦~
原帖由 小兔咕 於 10-3-20 18:19 發表

.. 你有咩推介?
因為我去開cwb D cafe就覺得唔係咁衛生.
加上叫杯野飲都hkd40, 收件cake 都hkd40.. cova 個cake set都好似係HKD98係咋喎~~~

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

http://cafe.up4food.com/search/? ... amp;pager.offset=10

我地去中環定係銅鑼灣
可以睇下d cafe 既相先~

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-3-20 22:06 發表
咁COVA 個到假日多唔多人架?如果唔係多人我地去到OK~平日就一定有位啦~

假日係14:30 就開始排.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-3-20 22:05 發表
你冇聽錯丫~不過至於係食咩野出事就未知~

marriott, 有2 間相信係樓上果間, 樓上果間平日食既野都唔係好靚. 佢既dinner buffet都唔過4百. d野真係麻麻。
如果我地去既lobby lunnge 食brunch 都要7百蚊. (係我唯一ok 鍾意食既buffet), 不過風頭火勢唔去就安全D!
過如果大家想食buffet又係平日可以食cova 暫時平日都係個媽咪.
其他野就多好多choice la!
mandy今日提過一間中環既食tea...
個様都靚靚, 我下星期會同selmalee去中環睇野, 可能行到攰都會去呢間坐下.. 如果ok 既就報告比大家知..
麻煩大家有心水, 而有一d去過覺得ok 既地方不妨提議一下.... 現在真係好需要大家既information. 諗下食d乜呀!

男爵府

好媽媽勳章

我想問我地有日子未架...?可以再睇下先~4月我都會多d 過去我奶奶個邊...趁我而家個肚仲未好大~想拎定d 濕碎野過去先~你地有日子就好快d 話我知~
原帖由 小兔咕 於 10-3-21 00:03 發表

marriott, 有2 間相信係樓上果間, 樓上果間平日食既野都唔係好靚. 佢既dinner buffet都唔過4百. d野真係麻麻。
如果我地去既lobby lunnge 食brunch 都要7百蚊. (係我唯一ok 鍾意食既buffet), 不過風頭火勢唔去就安全 ...

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

要排隊既~都唔好意思坐咁耐啦~
原帖由 小兔咕 於 10-3-20 23:58 發表

假日係14:30 就開始排.

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-3-21 02:09 發表
我想問我地有日子未架...?可以再睇下先~4月我都會多d 過去我奶奶個邊...趁我而家個肚仲未好大~想拎定d 濕碎野過去先~你地有日子就好快d 話我知~

打算4月12-18果個week 過左復活, 大早驚攪唔切, easter 可能大家又有節目..到月尾, 6月頭d媽媽可能肚子太大唔係咁方便.
大家同意嗎?咁人少少就定番係cova ok?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 small531 於 10-3-21 02:10 發表
要排隊既~都唔好意思坐咁耐啦~

唔係嫁... 其實都只係做一轉生意, 大部份人就算食cake 都坐到5點. buffet果真係有唔少坐到6點嫁!
佢有度好, 可以坐到6點... 我地有排傾呢!!!

男爵府

好媽媽勳章

去 tea既媽媽請係fb add 我(emily au)同埋請send 番你地係bk個名比我呢。 

男爵府

好媽媽勳章

我14,17號唔得...6月頭...你係唔係打錯 ...6月頭可能我都生左啦~ ...我唔撞日子就ok 了~
原帖由 小兔咕 於 10-3-21 07:36 發表

打算4月12-18果個week 過左復活, 大早驚攪唔切, easter 可能大家又有節目..到月尾, 6月頭d媽媽可能肚子太大唔係咁方便.
大家同意嗎?咁人少少就定番係cova ok? ...

哈哈

男爵府

好媽媽勳章

咁ok 啦~如果係人少少就去個到啦~
原帖由 小兔咕 於 10-3-21 07:39 發表

唔係嫁... 其實都只係做一轉生意, 大部份人就算食cake 都坐到5點. buffet果真係有唔少坐到6點嫁!
佢有度好, 可以坐到6點... 我地有排傾呢!!!

哈哈

複式洋房

我今日去過 Antique Patisserie 食tea ar , 佢 平均d tea set around $7x la, 有一件cake + 1 杯飲品. 但係地方不算很大.
如果大家有意思去的話, 我可以問下佢哋有無得book 枱. 果度好靚架, 我今日都見到d ar 太 去個度 傾計.

男爵府

好媽媽勳章

MANDY幫你PostAntique Patisserie 的相...

首頁

尾頁

跳至