興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 Toyi.C 的帖子

我C6都唔信哩D野.有次我去醫院探佢亞嫲,入到間醫院就好唔舒服,頭好暈.之後我同佢暗示有XX.佢就話我痴線.有時身邊既人唔信,就會覺得我痴線!有妄想症!或作大引人注意.最慘連自己都唔知自己係咪真係痴咗線定真係撞X.

禁止訪問

回覆:陰陽眼

男爵府

回覆 Toyi.C 的帖子

你通常會有咩症狀架?我以前會頭暈同手震,現在就無咁既症狀,但就好似精神分裂咁,FEEL到佢大約係邊,男定女,有時合起眼腦入面會浮起佢大約個樣囉...............其實我係咪有精神病呀?

禁止訪問

引用:回覆+Toyi.C+的帖子 你通常會有咩症狀架?

大宅

畀面勳章

樓主有無見過過左身嘅朋友或者親人?

大宅

說個朋友的故事,
他與老公住唐樓.
全家得佢同細仔都有呢類眼.
不過唔係會次次都睇到...

有晚訓教, 感到有o的唔舒服,
比 "人" 整醒左...
過左陣, 天花版有個小朋友望住佢...
(佢當時描述係見到個頭)
四目交頭, 之後消失左....
然後第二日佢去買左o的玩具 (紙個o的)
o係附近樓梯口燒左.....
[ 賣物] Intel Core 2 Duo E6750 桌面電腦 及  Panasonic Lumix DMC-ZS7 數碼相機, 詳情請到我的主題或二手市場 !!

侯爵府

畀面勳章

引用:樓主有無見過過左身嘅朋友或者親人?

原帖由 cbm 於 12-03-17 發表
樓主有無見過過左身嘅朋友或者親人?
有!

伯爵府

回覆:陰陽眼

我唔知我係咪,我只係見過一次。但每次,係每次我去親灣仔間三x書局都會好頭痛,但一離開就無事。除此之外真係無乜特別。

侯爵府

畀面勳章

引用:我唔知我係咪,我只係見過一次。但每次,係

原帖由 WINKI2346 於 12-05-21 發表
我唔知我係咪,我只係見過一次。但每次,係每次我去親灣仔間三x書局都會好頭痛,但一離開就無事。除此之外 ...
呢個係感覺.不過個到有冇咩氣味會覺得唔舒服?

伯爵府

引用:Quote:原帖由+WINKI2346+於+12-05-21+發表

原帖由 PAYESI 於 12-05-21 發表
無氣味㗎,總之入到去就好唔舒服好想快啲走,去大酒店去醫院都唔會咁。初時以為係咁啱唔舒服,但真係入親就唔舒服,走又無事

伯爵府

引用:Quote:原帖由+WINKI2346+於+12-05-21+發表

原帖由 PAYESI 於 12-05-21 發表
無氣味㗎,總之入到去就好唔舒服好想快啲走,去大酒店去醫院都唔會咁。初時以為係咁啱唔舒服,但真係入親就唔舒服,走又無事

珍珠宮

PAYESI 發表於 12-3-10 00:04
三順呀!呢D好睇當時人個感覺,我媽媽見過牛頭馬面,而我真係從未見過。至於西裝友,好常見,但係咪我地所 ...

咁你兩個小朋友睇吾睇到呀? 我個仔前年7月14 嗰日睇到, 我唸係勁恐佈嗰隻, 係到爆喊, 佢從來吾會咁!

我知令野, 即刻9秒9走返屋企!

珍珠宮

WINKI2346 發表於 12-5-21 10:58
我唔知我係咪,我只係見過一次。但每次,係每次我去親灣仔間三x書局都會好頭痛,但一離開就無事。除此之外 ...

我以前成日去嗰度, 無野喎! sure!

侯爵府

畀面勳章

melonfans 發表於 12-5-21 12:45
我以前成日去嗰度, 無野喎! sure!
你FEEL唔到有野定係你好CONFIRM冇野?

珍珠宮

PAYESI 發表於 12-5-21 14:55
你FEEL唔到有野定係你好CONFIRM冇野?

有野我d channel 又係好勁, 頭痛到爆, 或好涼, 或有氣味, 或聽到or 睇到! 我係成日去嗰間書局, 直頭食完lunch就走去打書釘, 有時放工都去, 真係無野喎!

你地話佢地吾食香, 但係我有時又聞到佢地有香味!

珍珠宮

PAYESI 發表於 12-3-4 00:06
我知你講係何生舊果間嘛!其實仲有回x, 新開的有永x! 最少野係威x斯

你係咪講威xx人?

我嗰次就係去永x, 新開嗰時, 都吾多人! 我入去玩大細, 我不嬲第6感都幾強, 一埋位, 真係c父到咁, 同埋我又真係有發力, 係到集中緊feel佢開咩, 連續十口都預知到係咩, 有個大6女人仲跟我買, 好la, 原來呢舖係開圍, 我想買嗰時, c6又話大, 又話細, 我話開圍呀! 佢地吾計時, 話開就開, 我買吾到, 真係開圍, 附近 d 人都o 咀!

玩多2舖我就無玩落去! 不過我又吾係成日去, 平時揾到錢, 都去做下善事, 以前就成日去捐血, 生完仔仔就無 lu!

珍珠宮

hinwaimama 發表於 12-3-4 00:54
個時我趁何生新個間未撹掂我入去贏左少少就出返黎舊個間我只會陪人行下,自己唔賭,回力我ok,班朋 ...

咁你地d 第6感強吾強架?

點樣可以請走佢地呢?

珍珠宮

Bluessky 發表於 12-2-29 22:40
鍾唔鍾意裝人屋企我唔知,無問過佢地
feel到既,不過我而家無以前咁【強】,而家要【多】先feel到。 ...

我覺得佢地可以隨時入我間屋, 我地無裝香!

但係好奇怪, 我n年前搬嚟住緊呢間屋, 我Grandma報咗兩次夢, 話番吾到嚟! 佢吾係到10幾年都無揾過我, 係搬咗屋先揾我?!

侯爵府

畀面勳章

引用:+本帖最後由+melonfans+於+12-5-21+15:06+

原帖由 melonfans 於 12-05-21 發表
係呀!有香味.但唔代表佢地食香,燒香時佢地好鐘意出現

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:Bluessky+發表於+12-2-29+22:40+鍾唔

原帖由 melonfans 於 12-05-21 發表
我覺得佢地可以隨時入我間屋, 我地無裝香!

但係好奇怪, 我n年前搬嚟住緊呢間屋, 我Grandma報咗兩次夢, 話 ...
唔怪.我唔記得有冇講到.每間屋都會有一個位係佢地出出入入。未必係你個大門.有時有D屋間佢地完全入唔到.我老公舊公司個地址岩岩有個位係好多出出入入。但生意又幾好.個時

首頁

尾頁

跳至