單親天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-21+12:30+yeah+原

原帖由 wayso 於 12-03-21 發表
卒之搞點啦..

拿...tangmading,呢隻野就無聽書啦,你又唔話吓佢..
你吔玩埋D高科技,我老人家手震唔識玩呀!話時話你吔幾時撈埋電子黨呀??

世事豈能盡如人意,但求無愧於心。

翡翠宮

引用:Quote:wayso+發表於+12-3-21+12:40+開有條

原帖由 yfceo 於 12-03-21 發表
冇所謂啦下.....
仲欠5十幾分咋.....
想問終極大屋會唔會係"姑婆屋"呀?

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

tangmading 發表於 12-3-21 12:47
你吔玩埋D高科技,我老人家手震唔識玩呀!話時話你吔幾時撈埋電子黨呀??

...

聽講你都用緊高科技 por....
理鬼得佢乜黨物黨丫......坤到錢就得啦...

應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

tangmading 發表於 12-3-21 12:47

...

我無呀)))))
你咪又拉埋我黎講..:tongue:

閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

瑪瑙宮

環保接龍勳章

tangmading 發表於 12-3-21 12:52

應該係啦...
我愛姑婆屋..
閒事少理,只談風月,不談正事{{我要......絕對領域}}

琥珀宮

tangmading 發表於 12-3-21 12:52

咁要去使用意見問問大臣 la...

不過我最勁係見過珊瑚宮咋...好似成十幾萬分....
應當一無掛慮,只要凡事藉着禱告、祈求和感謝,將你們所要的告訴上帝。
上帝所賜那超越人所能了解的平安(註),必在基督耶穌裏,保守你們的心懷意念。

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 12:53
聽講你都用緊高科技 por....
理鬼得佢乜黨物黨丫......坤到錢就得啦...

呢d咪叫,賊喊捉賊囉...

翡翠宮

引用:Quote:yfceo+發表於+12-3-21+12:53+聽講你

原帖由 wayso 於 12-03-21 發表
唔係呀,我到依家都擺唔到我個靚樣上嚟喎!

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 12:56

咪就係 ...

仲要久吾久先飄下出來留兩條毛又欠左....

琥珀宮

tangmading 發表於 12-3-21 12:59

你指頭像果張相換吾到呀 ?

瑪瑙宮

環保接龍勳章

tangmading 發表於 12-3-21 12:59

咁只可以證明又多一個"聰明人"啫...

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+wayso+於+12-03-21+發表呢d咪

原帖由 tangmading 於 12-03-21 發表
岩岩睇過,用手機轉吾到你試下用電腦整啦

翡翠宮

引用:Quote:tangmading+發表於+12-3-21+12:59+唔

你指頭像果張相換吾到呀 ?
係呀!

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+tangmading+於+12-03-21+發表

岩岩睇過,用手機轉吾到你試下用電腦整啦
手機睇唔到點評回覆tim 呀!真茶煲

琥珀宮

tangmading 發表於 12-3-21 13:04
手機睇唔到點評回覆tim 呀!真茶煲

手機都可以睇到既...用safari 來開....
不過就點都冇手機apps 咁方便嫁 la

瑪瑙宮

環保接龍勳章

唓...巴c 閉..:;pppp:
咁你地慢慢講高技啦,唔駛理我架啦...:;pppp:
我去搵食...:;pppp:

琥珀宮

wayso 發表於 12-3-21 13:11
唓...巴c 閉..
咁你地慢慢講高技啦,唔駛理我架啦...
我去搵食...

我頭先問點 post 歌仔你夠吾答我咯..:;pppp:

食飽 d...等你呀下...

翡翠宮

yfceo 發表於 12-3-21 13:08
手機都可以睇到既...用safari 來開....
不過就點都冇手機apps 咁方便嫁 la
...
嘩!我爭74分可以升級啦!

琥珀宮

tangmading 發表於 12-3-21 13:16
嘩!我爭74分可以升級啦!

good 啦...有間大宅住下...

我仲有36 分..

瑪瑙宮

環保接龍勳章

yfceo 發表於 12-3-21 13:14
我頭先問點 post 歌仔你夠吾答我咯..

你用d高技野,我點答你啫,咪反啦........你:;pppp:

首頁

尾頁

跳至