在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 請跟我一起同世界各地媽咪分享異居海外的心聲 part 4

twingirls

緊係得啦~~

係呢到

twingirls 寫道:
Winnie,

妳可唔可以比妳 upload Owyn 嘅 Video 嗰個 Website 我呀 我都有 sign in 嗰個 Website,但唔見咗條 Link 呀.................... :lol: :lol:

大宅

Re: 請跟我一起同世界各地媽咪分享異居海外的心聲 part 4

ava,
我份工會做到31/mar

winnie,
乜嘢我都有份呀? 真係出嚟嘅話要提我帶嘢俾你呀, 老喇, 冇晒記性~

大宅

kathy,
10幾年前學左幾年, 以前都可以同d日本朋友簡單寒暄吓嘅, 而家就完全唔掂, 同冇學過冇乜分別~ 學到幾級? 唔好提喇, 原本set左target要教一級, 點知識左而家個c6, 搞到荒廢學業, 冇再學落去lu~
'嘉輝'個名好hk呀, 你係諗左漢字先定日文發音先架?

男爵府

Gabriel出咗事 :-( 今日paedi Diagnosis Gabriel 有RSV.. :-( :-( 佢話要Amanda 家姐同Gabriel 細佬隔離.. Amanda喺Day care可能帶咗 RSV返屋企.. Gabriel 而家有支氣管炎.. 氣喘, 發燒, 咳, 冇食慾, 焦慮, 緊張, 失眠
要喺屋企聞氣( neb)... :-( :-(
我要仔仔好返後至上網喇

等待驗證會員

winnieyiu 寫道:
twingirls

緊係得啦~~

係呢到

[quote]
twingirls 寫道:
Winnie,

妳可唔可以比妳 upload Owyn 嘅 Video 嗰個 Website 我呀 我都有 sign in 嗰個 Website,但唔見咗條 Link 呀.................... :lol: :lol:
[/quote]

唔該晒

等待驗證會員

Nillie_Mami 寫道:
Gabriel出咗事 :-( 今日paedi Diagnosis Gabriel 有RSV.. :-( :-( 佢話要Amanda 家姐同Gabriel 細佬隔離.. Amanda喺Day care可能帶咗 RSV返屋企.. Gabriel 而家有支氣管炎.. 氣喘, 發燒, 咳, 冇食慾, 焦慮, 緊張, 失眠
我要仔仔好返後至上網喇

噢:-( :-( ............希望 Gabriel 仔早日康復!!

乜嘢係paedi Diagnosis 同埋 RSV

子爵府

Nillie

Gabriel 係咪聞佐氣就好d呀?真係令人擔心呀。想打電話比您,但係又驚您忙緊~~

您專心照顧仔仔先喇,佢一好d,您得閒d就上黎講我地聽啦,再吾係,您叫肥bear上黎報告,等我地安心d啦~~~~

Gabriel

快d好番,Owyn 哥哥都同您打氣架~~

大宅

twingirls
Pls check this for RSV http://www.astdhpphe.org/infect/rsv.html

Nillie

focus on gabriel boy now and dont worry too much, he needs you and amanda needs you too...... take good care.......

子爵府

果日凈係影得呢條片咋。。

[size=medium]年初三小聚片段

大宅

winnie
not bad ar...... i like the play area very much. where is it? is it a club somewhere

子爵府

Lorry

係呀,搵個星期6,您帶Max 返工,放佐工我地去果到食飯,食完飯比佢地去玩下囉。。

大宅

winnie
good, let's arrange. where is it?

大宅

lorry,
喺荔枝角

大宅

Nillie_Mami,

Hope Gabriel can recover soon.

Take care

大宅

Jova,

How do you feel now? Don't be upset ar.

Cheers

jovababy 寫道:
ava,
我份工會做到31/mar

等待驗證會員

Lorry 寫道:
twingirls
Pls check this for RSV http://www.astdhpphe.org/infect/rsv.html

Lorry,

唔該晒 但全部都係英文............

等待驗證會員

winnieyiu 寫道:
果日凈係影得呢條片咋。。

[size=medium]年初三小聚片段

得三個靚媽同三個小朋友咋

大宅

Nillie_Mami 寫道:
我要仔仔好返後至上網喇

Nillie,

Oh!! Gabriel is sick!!
I pray that he will recover in no time!!
Add oil and update us!!!
We all support you!!!!

大宅

jovababy,

Thanks for sending me the pics!!
Did you take them?
Very pro!!!
Vv is so so pretty!!!
Well done!!!
It seems that vv loves her daddy a lot (always holds her)!!!

等待驗證會員

jovababy,

睇咗 Vv 啲相啦~~Vv 好可愛呀

首頁

尾頁

跳至