母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問:通草奶煲完後,d通草食唔食得架?

男爵府

Re: 想問:通草奶煲完後,d通草食唔食得架?

No need to eat, just drink it!

Btw, I add 通草 + 王不留行 + Peanut to boil soup with fish/chicken leg/ pig leg.
Drink everyday, mama milk supply is quite stable. You may try!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

請問咁樣既湯你地會唔會全家人飲, 定只可以俾奶媽飲?

男爵府

Lovelybbs 寫道:
請問咁樣既湯你地會唔會全家人飲, 定只可以俾奶媽飲?

Sure only for myself! 奶媽湯是也!

Hayes mama

Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

chiuchristan 寫道:
No need to eat, just drink it!

Btw, I add 通草 + 王不留行 + Peanut to boil soup with fish/chicken leg/ pig leg.
Drink everyday, mama milk supply is quite stable. You may try!

Hayes mama

但如果冇時間煲湯,係咪只係加落鮮奶度煲都得?
同埋幾耐先見效?我昨日飲完,今日又好似唔覺多左奶..
好似重少左dd..

另外,想問埋,你有冇飲過多奶茶?
如果飲完,如果有效,幾耐先會見效呢?唔該

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊