自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:Quote:原帖由+wtap+於+14-01-08+發表係呀?

原帖由 琋琋媽媽 於 14-01-08 發表
係呀,我都係bk有媽媽pm我
可唔可以pm我agent資料呀,我想裝呀,一直用香港寬頻,但現在無咗disney channel, 仔仔一直睇開,而家無得睇

大宅

回覆 fannielyh 的帖子

Pls pm我agent資料
tks

大宅

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+wtap+於+14-01-08+發表係呀?

可否pm個sales資料比我,感激~

.。♥ ゚感情最難的,不在於是否兩個人真的相愛了,難在愛的維持與持久,​因為人生並不是只有一天゚♥。.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+琋琋媽媽+於+14-01-08+發表係

原帖由 Janus.b 於 14-01-08 發表
可否pm個sales資料比我,感激~
Sorry..唔記得我果度係有線79蚊

珍珠宮

回覆:disney channel

我都有問過pccw..太貴,百幾蚊

伯爵府

陪月勳章

引用:Now都幾海鮮價,本來我今個月頭裝200m光纖$

原帖由 irene媽咪 於 14-01-08 發表
Now都幾海鮮價,本來我今個月頭裝200m光纖$168+$38 disney channel ,安裝費$280,30個月約
點知上到黎話裝唔 ...
Disney channel 有幾多個台?

男爵府

Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

可要俾啲資料我嗎?79蚊果個套餐

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+琋琋媽媽+於+14-01-08+發表係

原帖由 aprilplc 於 14-01-08 發表
可要俾啲資料我嗎?79蚊果個套餐
但我果個唔係pccw.係有線,你要唔要

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kavenzou+於+14-01-08+發表下

原帖由 oonmama 於 14-01-08 發表
$426/m. 但係有d月份唔洗俾,平均$39x.
依家加$38再有disney channel 同幾個on demand channel
點解你有D月份吾駛俾?

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+oonmama+於+14-01-08+發表$42

禁止訪問

引用:加多$38有441-448八個台抵嗎?

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我有用佢上網,但ACCT唔係分開架咩﹖我啱啱同佢傾合約,淨係要DISNEY CHANNEL441-442,同埋NATIONAL GEOGRAPHIC,一舊水都唔駛,計埋租機先係一百多D,佢話我係長久客戶,仲送成個DISCOVERY CHANNEL俾我

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我JOIN左NETVIGATOR 300MB上網, $238, 再加$38睇埋智叻樂園, DISNEY CHANNEL (441-44X台), 要俾$680安裝費, 送充電器及及防毒, 另SALES自己回贈返$400俾我

大宅

醒目開學勳章

回覆 琋琋媽媽 的帖子

有線都有做disney channel 咩? PM D 資料俾我啦, 唔該哂!

首頁

尾頁

跳至