自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

公共泳池有冇得book

有朋友問公共泳池有冇得book

男爵府

畀面勳章

Re: 公共泳池有冇得book

0下!真係聽都未聽過喎,如果吾小心,掉左個蛋糕落水,0廿邊個付責呀?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

男爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

?-( ?-( mug 有d咁 o既野ge 咩

複式洋房

有就通知聲﹐唔該﹗

伯爵府

我估冇囉~

男爵府

係冇的
泳池餐廳就可能有
[

複式洋房

我入過康文署網頁,見遊戲室可以book,冇見過泳池可以book,不過之前見過BK有東區媽媽話book過泳池餐廳開party。我都想知,所以問

複式洋房

--

禁止訪問

Re: 公共泳池有冇得book?開生日會

男爵府

哈如果係life guard 就可以開...但都在
休息室囉.....十幾年前就可玩到出池面
now都幾難啦
[

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

睇得太多電影? 想學有錢人係泳池搞cocktail ?
人地有私人泳池....你個fd就公立泳池?

複式洋房

其實唔係我朋友想開生日會,佢話我知佢個仔收到張生日會邀請咭,地點係泳池,講起問我係咪可以book場,佢唔識個家長、唔好意思問,我估會唔會係約埋一班小朋友玩一餐,都可以係生日會

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我幫老闆book過泳池party--當然唔係公共泳池啦!
就算私人會所(咩馬會, 3c會果d), 都唔係間間接受一路游一路食, 好多都係book個function room, 開完party, 個member可以帶guest去游水, or用其他設施咁解!
我估公共泳池應該無d咁服務喇..........隔離個餐廳下話 ?-(

子爵府

好媽媽勳章

屋苑會所都唔做泳池booking開生日會,因為有d人玩得興奮掟旦糕唔小心掟落泳池,成池水唔使要仲要洗池,所以呢個情況唔會俾心book,何況係公共泳池

係咪酒店泳池呀?沙田有間可以book個function room連泳池半露天,但都係唔準帶食物行近池邊
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

請問係邊間呀? 我都想知呀?

renren 寫道:
屋苑會所都唔做泳池booking開生日會,因為有d人玩得興奮掟旦糕唔小心掟落泳池,成池水唔使要仲要洗池,所以呢個情況唔會俾心book,何況係公共泳池

係咪酒店泳池呀?沙田有間可以book個function room連泳池半露天,但都係唔準帶食物行近池邊

子爵府

好媽媽勳章

沙田x豪酒店.我果次係問池伴自助bbq,最少40人,每人大約26x,連加一大約12xxx.后尾朋友話冬天邊個會同你游水,e係喎,咁先無book到
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

水晶宮

畀面勳章

呢個idea又幾特別喎~
係咪唱完happy birthday就齊齊噗通一聲跳落水? 人多的話場面咪好壯觀?

首頁

尾頁

跳至