親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

你哋好,小弟諗住3月尾至4月頭去布吉玩,但唔知揀自遊行定跟團呀。我上網search過,好多都係3年前嘅post,想問問各位爸爸,媽媽,如果第一次去布吉玩,有咩建議呀?
2個人去,諗住玩5日到(5日4夜),想輕輕鬆鬆咁過。
如果跟團,有咩好選擇?
自由行的話又有咩選擇呀?始終第一次,唔知有咩要準備,如酒店,機票,當地交通,設施等。

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

禁止訪問

引用:你有無出錯地方呀?呢度無巴打絲打喎

男爵府

brothers, sisters?

男爵府

回覆:各位巴打,絲打,小弟有好多問題關於去布吉咖

上泰友營睇返3,5,7個遊記,出島,騎象,睇show……布吉過仟間酒店,諗下自己要旺定要hea,2人真係好多選擇,平平地嘅matadee, kamila ,貴嘅avista hideaway, dusit thani,the shore 都好靚

大宅

0608 發表於 14-1-13 07:05
上泰友營睇返3,5,7個遊記,出島,騎象,睇show……布吉過仟間酒店,諗下自己要旺定要hea,2人真係好多選擇 ...
酒店諗住4星或5星。附近有夜市會較理想,始終想食宵夜嘛。日更都係諗住陽光與海灘,玩水上活動,浮潛等,夜更就輕輕鬆鬆咁過。

男爵府

引用:Quote:0608+發表於+14-1-13+07:05+上泰友營

原帖由 honkiu24 於 14-01-13 發表
酒店諗住4星或5星。附近有夜市會較理想,始終想食宵夜嘛。日更都係諗住陽光與海灘,玩水上活動,浮潛等,夜 ...
芭東就最旺,但冇咩渡假feel
芭東方便就the kee, millenium, novotel vintage, holiday inn, 另外Accor有間新4星酒店開,係芭東冇咁方便位置,而家官網promote四百幾

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:各位爸爸,媽媽,小弟有好多問題關於去布吉咖

兩個人去自由行都好方便同簡單,正如樓上jm講,去thailand fan嗰邊睇幾个遊記就有概念

住芭東,地點最方便

大宅

但去到後,搵邊間local tour係最好呀?
喺香港要唱定幾多泰銖過去呀?

首頁

尾頁

跳至