影視娛樂

跳至

首頁
34567...23

尾頁

大宅

醒目開學勳章

Re: 【換換愛】- 更新至第三集

第一次係度留post架 hihi all

我好鍾意小美架 所以我都有睇換換愛 有冇人係pps度睇呀
逢星期日9點半or10點開pps就有得睇架啦 唔洗等人upload
岩岩第4集你地睇完覺得點呀 自從[惡魔在身邊]之後 睇到小美同丞琳既kiss戲 睇到我想喊喔 因為真係期待左好耐
唉 好想快d到星期日丫 一個星期得一集 等到頸到長啦 :-( :-(

大宅

醒目開學勳章

好野丫 地點咁近 我一定會去見小美 不過佢地兩個點解會一齊做宣傳既?
pigpiggirl 寫道:
[size=x-large]好消息啊!!!

小美同小綜會在 7/7 - 9/7 來香港宣傳, 7/7 中午12:00會在荃灣愉快新城出席影迷見面會!!!

好興奮, 好好好好想再次近距離見小美, 仲要將我第一次比小綜 (第一次見小綜真人者), 嘻嘻

大宅

Thanks ! 新幹線.

好失望呀.....咁我就睇唔到喇....:-(

[quote]
新幹線 寫道:
TABO07,
"華娛卫視"睇唔到o架, 要收到"華視"先至有得睇. [quote]

大宅

原來之前Candycan講ge是這個見面會,我沒有問Candycan攞表格,因爲我唔能夠話比C6聼我去追星啊!
你地就好啦!可以近距離見下偶像,我只有係電視or雜誌上睇 la..... :-(
pigpiggirl 寫道:
[size=x-large]好消息啊!!!

小美同小綜會在 7/7 - 9/7 來香港宣傳, 7/7 中午12:00會在荃灣愉快新城出席影迷見面會!!!

好興奮, 好好好好想再次近距離見小美, 仲要將我第一次比小綜 (第一次見小綜真人者), 嘻嘻

大宅

男爵府

CW313,
我都好想見下佢既真人, 但要追星................

男爵府

呢度有"換換愛"精彩片段, 中至尾段太精彩啦

"click here"

大宅

me too.......等到頸到長

∼*candy*∼ 寫道:

我好鍾意小美架 所以我都有睇換換愛 有冇人係pps度睇呀
逢星期日9點半or10點開pps就有得睇架啦 唔洗等人upload
岩岩第4集你地睇完覺得點呀 自從[惡魔在身邊]之後 睇到小美同丞琳既kiss戲 睇到我想喊喔 因為真係期待左好耐
唉 好想快d到星期日丫 一個星期得一集 等到頸到長啦 :-( :-(

大宅

重要等多日呀!:-x
人冇人買到本小說

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

點解我pps冇直播既 做緊回歸
有冇人知今晚係咪改左時間播丫 :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

今晚十點做, 我十點半開始睇, 不過我我睇左半個鐘就有事出左去 :-(

大宅

各位有第五集la

大宅

醒目開學勳章

係邊有呀>.<

大宅

我噚日到今朝都上唔到BK ,好彩噚日係youtube到搵倒第5集,好好睇啊!

係la!有冇人有漫畫 or 小說?我想買....

大宅

第五集真係好好睇, 源依用錢掉落嘉蒂度呀!呢part好好睇呀!

大宅

我已有小說, 我在網路訂呀, 好開心今日空運到左:lol

大宅

我家姐昨天從台灣返港, 我第一時間睇晒本小說, 嘻嘻, 好開心好 sweet sweet

大家知唔知點樣加條 link?? 轉左新版唔識用!!:tongue:
http://www.youtube.com/profile?user=btdrln

lee 個網主每個星期都會好快 upload d 片架啦, 星期一零晨就有架啦, 大家記得每個星期一早上就去睇啦

男爵府

轉版轉到人都 ...e+睇到都開心d:lol:

原文章由 pigpiggirl 於 07-7-3 19:31 發表
我家姐昨天從台灣返港, 我第一時間睇晒本小說, 嘻嘻, 好開心好 sweet sweet

大家知唔知點樣加條 link?? 轉左新版唔識用!!:tongue:
http://www.youtube.com/profile?user=btdrln

lee 個網主每個星期 ...

大宅

熙媽媽,pigpiggirl,

睇完本小說,可唔可以借黎呀? 我會盡快睇完比返你的。

首頁
34567...23

尾頁

跳至