網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

繼按摩帶,按摩枕之後,岩岩收到貨呢個腿部按摩儀,百幾蚊都算抵玩,我買果陣要188,依家V5顯示只係181.74咋。(阿Q精神又同我講"早買早享受"喇!)

相信熟我嘅JM都知我成日周身痛所以鍾意買埋幾多按摩產品,早排我心思思想買部OSIM天使易變係因為佢按腳按得幾舒服。

上星期唔覺意見到呢個腿部按摩儀見係用螺旋式氣壓加壓黎按摩,評價又好多人話夠力,咪買黎試下lor。

今日下午收左貨試到依家,發覺無評價咁講每15分鐘要停10分鐘至可以再用,我幾乎由4/5點不停用到而家成11點都唔多使停,試下按小腿,大腿,手臂同前臂,重有腳底,真係幾舒服ga.

客服又好人,初衫我以為有d漏氣問佢點樣check,佢教完我之後我慢慢試緊到佢放工主動旺旺我轉我去另一個客服跟進,原來只係我插唔實駁另一邊果條氣管。今時今日國內網購有咁好服務態度真係好難得lor,出完呢個帖等我再去俾5星好評佢返現10蚊先(唔滿意寧願唔返現都唔俾好評佢)。

大家有需要/有興趣可以睇睇:

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.5.0.0.Apq41I&id=17794303777

複式洋房

回覆:骨精娘娘又有好介紹--腿部按摩儀

大宅

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

骨精娘娘莫非骨精強強係你c6

男爵府

請問舊嘢大唔大舊?同埋係咪要自己換番三腳插

da_lace  我都想知是3腳定2腳? 電壓是220v OR 110V?  發表於 14-1-15 17:08

子爵府

我的V3價是¥195咋,真係要比5星好評返現番¥10溝番淡至得咯,點返現?Cap番圖旺旺番比佢?

333s  豬豬升v3. 我.我.我要努力追....妳.  發表於 14-1-14 15:15

侯爵府

麥豬豬 發表於 14-1-14 02:28
我的V3價是¥195咋,真係要比5星好評返現番¥10溝番淡至得咯,點返現?Cap番圖旺旺番比佢? ...
我重未俾好評叫佢返現呀, 諗住試多日先........係我以為漏氣旺旺客服佢提我好評返利我至知咋, 買果陣都無留意, 唔知當時係咪無好評返現. 攪掂再話你知喇.
話時話, 用起上黎就係似你介紹我買手部果個咁GA.

水晶宮

育兒性格勳章 想生BB熱投

Have a Prosperous Life!

大宅

Obe2009 發表於 14-1-13 23:14
繼按摩帶,按摩枕之後,岩岩收到貨呢個腿部按摩儀,百幾蚊都算抵玩,我買果陣要188,依家V5顯示只係181.74 ...

按摩帶,按摩枕有乜好介紹呀....我都想買呀~~

侯爵府

vikkihui 發表於 14-1-14 11:27
按摩帶,按摩枕有乜好介紹呀....我都想買呀~~

按摩帶係幾年前喇, 當時好多JM都有買埋同一間, 店主後來重專門為我地做左批香港三腳插GETIM. 但太多人買晒, 呢兩年斬無咩人再問, 間舖唔知重有無做, 同埋唔知會唔會重賣緊呢款, 而且都應該出左新款式喇, 我唔推薦你買舊野喇.

按摩枕我10月岩岩再幫人買左兩個, 最近都有JM又買過. 我鍾意佢細細部兼個紅色係metallicred 好cyber feel, 當時重買左好多個送俾家人朋友. 佢依家賣緊113, 以前賣10X果陣我都搵過另一部賣家響浙江外觀差不多一樣ge買, 跟據買開果間店主講, 浙江的电器對品品质要求比較低, 入面”電機配置”有唔同就會平,係講緊咩電源參數係1A定2A之類,不過我都唔明佢講咩, 都係照幫趁番佢算數. 以下係佢個link同埋一個賣緊95蚊浙江貨, 你自己睇下再決定喇:

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.5.0.0.iPZhqb&id=12213225020

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.364.NBPrgS&id=16074068438&_u=e7vvnhm7191#

注意面料已經唔再係metallic red, 只係普通啞紅/, 同埋店主話批次唔同面料顏色會有唔同wor.

大宅

Obe2009 發表於 14-1-14 12:36
按摩帶係幾年前喇, 當時好多JM都有買埋同一間, 店主後來重專門為我地做左批香港三腳插GETIM. 但太多人買晒 ...

thank you so much ar ....好詳細!!

侯爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我之前都係睇左你個POST買左個按摩枕,好好用~

複式洋房

賣家信用度唔係好高. 產品ok喔.
用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

侯爵府

leepass 發表於 14-1-14 14:29
賣家信用度唔係好高. 產品ok喔.
之前我都有猶豫GA, 不過諗住只係百幾蚊咪買黎試下LOR, 效果我就幾滿意喇.
見中評有人講"按摩还可以。消除疲惫稍显差了些", 咁都俾中評好似............

象牙宮

繼按摩帶,按摩枕之後,岩岩收到貨呢個腿部按摩儀,百幾蚊都算抵玩,我買果陣要188,依家V5顯示只係181.74 ...

骨精娘娘 :

拜見 娘娘 !.... 我有又抵玩 進宮.

出宮上深圳 最平不止 Rmb50/小時.

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z0d.6639537.0.0.R1fo4D&id=13754811402

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

百零蚊, 買個 按摩小奴隸, 服侍娘娘對美腿都抵。
好過買 " 阿嬋", 好阻地方 。

侯爵府

maymaggie 發表於 14-1-14 15:24
百零蚊, 買個 按摩小奴隸, 服侍娘娘對美腿都抵。
好過買 " 阿嬋", 好阻地方 。
...
係呀, 完全止到咳GA.
而且百寧蚊野客服GE服務態度我好欣賞LOR.

大宅

太好了, 要收藏!

子爵府

maymaggie 發表於 14-1-14
...好過買 " 阿嬋", 好阻地方 。
...
Agreed,我都係貪唔使擺多舊嘢喺度阻定啊!

大宅

引用:Quote:Obe2009+發表於+14-1-13+23:14+繼按

原帖由 333s 於 14-01-14 發表
請問邊隻好?

333s  之前HK買了一个坏Q左. 見包郵, 又平過上深圳按摩1小時. 胆粗粗一試.  發表於 14-1-14 21:04

首頁

尾頁

跳至