影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無睇上個星期的"怪談"

我想問有無人睇

珍珠宮

Re: 有無睇上個星期的"怪談"

台灣這PART我無睇,我睇咗後半PART,係話張照片只有15人但拍到16對腳,多了一對著上波鞋的腳,但沒有上身的,好清楚的!

複式洋房

今次上半part唔係好驚, 因為佢地都未上到去最猛鬼那一層,
不過好明顯睇到佢地上到二樓時重有好多狗, 但那些狗唔敢
再上去高的樓層, 你都咪話唔驚!

好似下個星期梁思浩重會帶著個有陰陽眼的女仔一齊去睇有
無鬼, 我覺得個女仔可信過那個咩仙姑啦, 我覺得個咩仙姑
十成十係搵笨. 重有我見到jackie又嘔, 我估佢一定係唔聽師傅話走

大宅

我都覺得何仙姑流流地, c 酷好少一齊靈探,佢去到三樓話個心跳得好快,果層連d狗都唔敢上去

別墅

我覺得20分鐘有片睇唔夠喉...
今集冇影到野, 我覺得佢地嘔都唔奇,因為o個度異常dirty同臭...但播番06年o係同一地方拍攝時就影到有個"細路仔", 好明顯睇到...
個梅仙姑唔知流唔流, 但我覺得幽小魂就...唔知點解覺得佢好似拍緊戲...因為我睇過雜誌, 佢原名丘小雲, 同埋佢27歲, 但佢聲稱25歲, 話因為鍾意左個男仔細自己2年, 唔想比佢知自己細過佢...so我覺得佢個人都幾大話同想出位...
anyway都好期待泰國o個part, 好似好勁咁...

大宅

我都覺得果個小魂真係集集話撞鬼見鬼都話有份,想出位就真! :tongue: :tongue: 成日都話佢個妹跟住佢!佢

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我聽新城鬼故話係有人唔想出鏡,所以特登刪左個樣咋,唔係鬼

別墅

你係咪講緊巴士公司張相 ? 唔似woo, 因為張相係唔只刪個樣, 係半個身, 但對腳就好明顯...
jamieconnie 寫道:
我聽新城鬼故話係有人唔想出鏡,所以特登刪左個樣咋,唔係鬼

複式洋房

我覺得那個梅仙姑勁搞笑囉, 成日又話見到咩鬼
又話係咩勁惡的鬼, 轉個頭, 剩係用隻手指, 指指

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

岩岩dl黎睇, 今集又真係幾勁喎. 巴士公司嗰幅相真係好堅, 好清楚多左對腳.

子爵府

幾時重播呀! 唔記得看啊!

侯爵府

星期三夜晚12點, 做完新劇'轉角遇到愛'之後.
CMMANDY 寫道:

幾時重播呀! 唔記得看啊!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

最憎個幽小魂 集集都咁扮野, 搵野講博上鏡
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

別墅

有同感 !

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Super-Man 寫道:
岩岩dl黎睇, 今集又真係幾勁喎. 巴士公司嗰幅相真係好堅, 好清楚多左對腳.

I have watched last night and this photo is very strange....

複式洋房

好心急...等睇明晚的"怪談"

大宅

我想問怪談之前有個女仔...好似叫 嘉琪 點解無左ge...佢好似之前係娛樂台做主持wo...而家唔見佢ge....(我老公話比呢個節目嚇到走左)...有無人知...

複式洋房

大家昨晚睇唔睇到呀, 梁思浩用他那部機拍的那個.....
我覺得都好清楚呀, 好驚呀

不過我最祈待睇泰寮那些, 好似好堅咁

民房

係呀,

男爵府

B仔媽咪 寫道:
大家昨晚睇唔睇到呀, 梁思浩用他那部機拍的那個.....
我覺得都好清楚呀, 好驚呀

不過我最祈待睇泰寮那些, 好似好堅咁

i can see ar~~有2個人行來行去~~
近距離...

首頁

尾頁

跳至
熱門主題