母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB要我餵書上的小動物

睇下:

呢道

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: BB要我餵書上的小動物

mamamau>

你個女真係個good girl,肯同其他朋友仔分享咁好味的奶奶!佢好cute呀!我個係仔,睇黎佢都唔會好似女仔咁有愛心架啦!

Your girl is adorable!

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

男爵府

mamamau,
你個女好乖呀!肯同"人"分享。
我大女呢排都話佢自己生左兩個bb(一隻獅子和一隻鴨子),仲會將兩個"bb"的頭放在自己胸前扮餵奶,跟住按

大宅

good girl!

i'm afraid that my son would even drink others' milk!!! he is crazy for it.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

gunsou> Agree!我地果兩個實會好似技安咁搶埋其他人d奶飲...kakaa...

gunsou 寫道:
good girl!

i'm afraid that my son would even drink others' milk!!! he is crazy for it.

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

子爵府

Glenda都成日"拿"起自己件衫餵D公仔食奶,佢一手一個,其他果D就要我&papa幫手餵

大宅

好媽媽勳章

你地D BB女都好可愛,
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

大宅

mamamau,

你這樁分享勾起我昔日的片段.
女兒也曾叫我餵她的公仔.
從那刻開始,我就知道我孩子也會做個好媽媽.

做母乳媽媽,真好!

大宅

mamamau,

我自從"我要做好呢份工"開始, 好鍾意睇你個blog! 小c真係好有性格, 好有愛心!
兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。詩 127:3教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴 22:6

大宅

好搞笑好搞笑呀...

大宅

哈哈原來大家D小朋友都0甘搞笑,真係開心。

Ballballmami: 你tum得人地好開心哦,想不到你記得我。。。你的回響,令我寫blog無悔!

Ballballmami 寫道:
mamamau,

我自從"我要做好呢份清潔工"開始, 好鍾意睇你個blog! 小c真係好有性格, 好有愛心!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊