跳至

首頁

尾頁

伯爵府

同BB去邊到剪頭髮好呀?

佢D頭髮好長,而家好醜樣 :cry:

男爵府

Re: 同BB去邊到剪頭髮好呀?

一係帶afonso去你自己間salon剪
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

自己剪得唔得呀 不過男仔又真係難d

別墅

試下中國法律大廈個到間, 唔記得咩名, 我朋友個仔都係個間剪, ok架.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

去你自己剪開果間試下先囉

駿駿第一次剪髮都係求其搵間剪....都ok架...之前一直去唔到地方剪..係佢上左幼稚園之後就係幼稚園附近既髮郎剪

別墅

我個囡囡由bb至現在都去開格蘭到剪頭髮, 近二次剪都 :-( :-( :-( , :-( 到我都怕怕, 真係想 , 剪完就收聲

伯爵府

Felizkitty 寫道:
試下中國法律大廈個到間, 唔記得咩名, 我朋友個仔都係個間剪, ok架.
ID?我地都係去歌到整頭GA,唸住去試下

伯爵府

jenniferkwok 寫道:
自己剪得唔得呀 不過男仔又真係難d

如果女仔幫佢剪齊音,BOB頭,幾靚呀
男仔真係吾知剪咩好,我吾中2歌D6軍裝,SKIN HEAD歌D GA
您有無見過我仔以前d hair,"樹"起galor,我想剪返短d,可以gel返起佢

洋房

我想問下bb大約幾時剪第一次頭髮ga????

係咪出左世無耐就要全部剪哂佢,

等佢出過d新ge出黎ga????

別墅

試過自己剪,
或去salon剪,約$5x,
最近去觀音堂街一間小型剪髲店,
細佬頭$2x,效果好,平,正

珍珠宮

我買左个"CONAIR" 兒童靜音剪髮器, $199.
幾好用, 趁佢睇電視果陣... :mrgreen:

連埋剪髮刀, 梳, bag, 等..好齊全.

我見同月ma ma介紹我先買.

大宅

muito 寫道:
試過自己剪,

大宅

cikao 寫道:
[quote]
muito 寫道:
試過自己剪,

WHERE ? CAN YOU TELL ME THE NAME ?

[/quote]

別墅

係觀音堂街,
店名叫:剪髲舖.
小童頭$15

伯爵府

今日同bb去左剪頭髮,我擺bb坐我大脾,面對面,
bebe一路好乖乖,吾喊,吾旭,吾樓計,吾嘈,吾怕瓜瓜叫,
真係抵鍚......好快,吾洗10分中剪完
仲等我之前驚,特登去買定d新玩具唸住到時氹佢tim
不過原來歌10分中要成$200
真係幾貴,講真,下次我吾會去歌到剪,又吾係剪得特別靚,都係咁剪jama

子爵府

$200 $100我都嫌略貴左d :mrgreen:

子爵府

原文章由 muito 於 07-6-15 22:33 發表
係觀音堂街,
店名叫:剪髲舖.
小童頭$15

唔好意思,可唔可以太約講下個位置,近邊度,附近有咩呀,因為我實在係個路痴

首頁

尾頁

跳至