論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

自己間屋太細, 無房俾bun bun 點算

如題, 間屋只得2房, 我兩公婆+BB 迫1間房, 另一間婆婆,佢唔肯同 bun bun 一間房, 如果係廳間布簾無板間房, (事關間屋係租, 唔可以整太多野) 你地估bun bun 會唔會唔多"LIKE". 因為bun bun 好 trouble, 請各位媽咪賜教...

伯爵府

Re: 自己間屋太細, 無房俾bun bun 點算

印印會肯將就
bun bun 會難些
佢地要求高些
我個朋友住東港城,3房
但印印要開床晌kitchen訓

別墅

我都同意, 印印都可能得, 但bun我相信佢接受既機會唔大.

honglong 寫道:
印印會肯將就
bun bun 會難些
佢地要求高些
我個朋友住東港城,3房
但印印要開床晌kitchen訓

大宅

我知, 印印就無所謂, bun bun 成日話要有私人空間, 我都想呀, 我地3個都要迫埋一間房, 係HK 打工bun bun 仲好過我地, 所以好頭痛, 無地方仲要help 佢地唸埋....

男爵府

local請回來的賓賓大部份都很有要求的,或者未來香港做過野的賓賓會okay。但日子一久了都係面黑的..

男爵府

但係訓廚房好似唔係咁好!

大宅

你其實請o左個 bun bun 未o家

bun bun 絕對唔會肯訓廳o家, 如果你未請倒只係申請o更的話, 我諗你搵倒o既機會都好低囉 :lol:

我請 bun bun 時屋企幾大, 有幾多間房, 幾多人, 有無房俾佢訓, 同邊個訓 ... 都要寫得一清三楚o家

首頁

尾頁

跳至