跳至

首頁

尾頁

大宅

~ 加油站 ~

原來我地0611 都有好幾個bb要做手術...
所以想開個topic 黎..
[size=xx-large]為bb、為bb家人打打氣....

有~[size=large]deerdeer 的 小燊、catherinekin 的 卓朗
仲有無 ??

[size=xx-large]加油~加油~

雖然我做唔到D咩...但, 會為你地祈禱.....

我都係果句...

[size=x-large]呢個係個天俾你地的考驗, 雨過就會天晴

男爵府

Re: ~ 加油站 ~

加油加油,你 地一定會冇事架!![img align=left]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotion35b.gif[/img]

deerdeer 同catherinekin,你地一定要同你地husband堅強D呀,有mug野要幫手就即管出聲啦!我地一定會兩脇插刀[img align=left]http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emoticon82.gif[/img],在所不辭架!

大宅

Add oil deerdeer & catherinekin!!
I pray that God will bless you & your bb smooth operation!!!
We support you here!!!

伯爵府

小燊/卓朗,

加油呀, 天父爸爸會一直係你哋身邊支持/保護你哋和daddy/mami, 所以你哋唔洗怕, 堅強地對抗病魔, 手術完咗就好番晒

大宅

deerdeer & catherinekin,

add oil & never give up. God bless you and we stand by you !!!!!!!!!

大宅

deerdeer & catherinekin:

係每位bb身邊都有一位守護精靈, 佢地會守護住每一位bb令bb平平安安, 你地要加油~~~
bb一定會好健康咁成長...

男爵府

小燊/卓朗,

加油呀, 唔開心既事情同埋病魔好快會離開你地~~ 好快就會成為過去. 你地要堅強d, 加油呀~ 我地0611既daddy/mami and bb都會支持你地架~

複式洋房

deerdeer & catherinekin:

加油呀!BB好需要你地架,有咩幫手即管出聲.
[img][/img]

男爵府

小燊&卓朗,

你地要努力加油呀...唔好要爹地媽咪擔心
我地重有好多好節目一齊去玩架

複式洋房

add oil...add oil....we have many BBs and daddy(s) mami(s) to support you... :wink:
http://haydencheung.shutterfly.com

大宅

小燊&卓朗,

你地要努力加油呀...加油呀.........
0611有好多姨姨&BB支支持你地架........
唔好要爹地媽咪擔心大家都要努力

大宅

小燊&卓朗,

祝福你地過咗面前依一關後, 以後都健健康康, 無病無痛

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

小燊&卓朗,

相信你地會好叻叻~~~~
一定會好快好番~~~

大宅

[size=large]小燊&卓朗
好快無事架啦~~~~~ :wink: 唔洗怕架,因為有daddy同mami陪住你地架!!

大宅

小燊&卓朗~~~同埋你 地爹地&媽咪,加油呀

大家支持你 地架,努力!!!!
Little Boxer媽咪

別墅

小燊&卓朗,

加油呀...我地係度為你地打氣架...病魔好快就遠離你地架啦!

別墅

小燊&卓朗~~~

加油,加油﹗我地同你打氣,快d好番一齊出黎玩﹗

大宅

小燊&卓朗,

加油呀! 你地一定會好叻叻, 好快冇事, 永遠都健健康康!

我地一定支持你地架!

大宅

小燊&卓朗

雖然唔知道你們點解sick(因為冇上嚟好耐),但好欣賞大家咁有心,BB加油~~~仲有daddy&媽咪都要支持住

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至