母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

餵到甘上下的回報(笑話一則)

各位奶媽戰友:

同你地分享笑話一則

近日,亞gu講咩都加個大字上去,如大貨車、大小巴、大吱雀、大爸爸……

不過,最好笑係巨同我講,巨想食:大奶奶……(望住我個個巨口中的大奶奶)

Gu爸同我笑死左:大奶奶……

以為巨講下即,都唔知咩叫大啦。

點知,尋晚,你知巨話咩呀:細 "雀雀"(低音少少),巨尿尿個度呀,我同gu爸肚都痛埋。

大家努力餵啦,等巨同你講:大奶奶..同細”雀雀”

(唔好意思,三級左少少

大宅

Re: 餵到甘上下的回報(笑話一則)

哈哈! 人細鬼大!!
Welcome to my blog蝦仔媽媽

大宅

好媽媽勳章

哈哈~~笑 c 我
gu 仔真係好可愛,睇完個心好甜
~~ pet : chili ~~★2寶 blog★

男爵府

Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

戰友gu媽:

大奶奶, 細雀雀。 好句好句!

正確性器官認知教育, 由家庭做起。

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

Hayes mama
借問聲相中人是

大同細,我地無教gu仔,今晚問下巨點研究出來先

禁止訪問

睛靈勳章

別墅

我都有野分享:

媽媽, 你個奶奶好大
(眼都大埋, 唔知講咩好) ...因為儲左好多奶奶係入面嘛
咁人地有無奶奶架?
無架, 淨係媽媽先有
遲d 你同細佬都唔食奶奶就會變細架啦
點解既?
再無奶奶係入面啦嘛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊