懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有姊妹35歲以上又曾經小產2次後,第3次成功生下健康的BB請分享一吓

有沒有姊妹35歲以上又曾經小產2次後,第3次成功生下健康的BB請分享一吓
因為我都是35歲以上又曾經小產2次,現在很大陰影,不敢試第3次呀,我現在已經38歲了,有一個9歲女兒,但是老公好想再要小孩,我都不知道應否再試,我真的好驚再次小產呀

民房

Re: 有沒有姊妹35歲以上又曾經小產2次後,第3次成功生下健康的BB請分享一吓

我36, 有一個9歲son, 之後落左2個, 現有胎few months . 我就唔驚小產, 有時仲想佢....., 因不太優生, 又很作嘔! 我只擔心佢生出來是否健康樣子.

你的情况不太樂觀, 你好在還未有, 可以做很多準備. 好過我次次都係意外有.
應否再試你應問醫生啊! 其它我想你有之前要練定強壯身體.
在網查多些資料about 小產.
但有左要立即停止所有運動甚至活動!! 起碼在初3 mons.
你這麽易小產要多些躺下, 最好不行不企不坐 包唔會掉出B來?
我有作過小產的, 我查過可能和缺氧有關...

reply me la please

大宅

Re: 有沒有姊妹35歲以上又曾經小產2次後,第3次成功生下健康的BB請分享一吓

a1ab2bc3c
你現在都有9歲兒子喇,今次又是意外呀,隔左咁耐先第二胎生,怕不怕呢?之前為何不要果兩胎呢?是否同我一樣又是小產呢?果兩胎相距多久呢?有沒有半年?我是差不多半年都小產,女兒現在也是9歲,我比你大,我38歲了,現在都不知道應否再懷孕?我老公及囡囡很想要bb呀?問醫生不知道要檢查什麼?
費用貴嗎?
現在你的bb幾多個月呀?有心跳未呢?希望你貴順利利生下健康的bb, Waiting your reply,thanks
Annie

首頁

尾頁

跳至