影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

明成皇后

明成皇后
幸運星CHERRY BLOG

男爵府

Re: 明成皇后

娘娘就來俾日本人殺害喇~~好心痛呀 :-( :-(

子爵府

自從無啦啦換左人做娘娘之後..成套野都冇心機睇

別墅

我都係,無啦啦換個娘娘,好古怪,又唔靚,所以都無睇

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢兩日追到實呀,真係睇左明成更加知道日本人幾衰,做政治人物真係冇好下場,如果唔係因為日本衰人殺左明成,韓國人仲係一舊雞咁.

女人唔易做,出名的女人更難做真係講得好岩. :cry:
<br><br>

男爵府

我之前租碟睇,又係見換佐個人成個人都嬲到爆,直頭無眼睇,但係好奇心又重,想知結局係點,還定都租佐,埋睇0下囉,但係你0地其它唔睇都唔緊要,呢幾集係最最最緊張最想睇0既,聽日就差唔多會殺王妃喇,你0地睇落去喇,睇到人會喊0架 :-( :-( :-(

男爵府

係呀,王妃娘娘佢好勇敢0架,又聰明,直頭係現代版0既女強人喇,佢聽日就要死係0的日本人手上喇,真係好可惜 :-( :-( :-( 來緊呢幾集睇到人會好易喊0架,大家記得攞多0的紙巾喇 :-( :-( :-( 因為王妃娘娘佢死得好慘0架,唔講咁多先,大家記得睇完上來傾0下喇~~ :-( :-( :-(
chinatea 寫道:
呢兩日追到實呀,真係睇左明成更加知道日本人幾衰,做政治人物真係冇好下場,如果唔係因為日本衰人殺左明成,韓國人仲係一舊雞咁.

女人唔易做,出名的女人更難做真係講得好岩. :cry:

大宅

me too

亞薛 寫道:
我都係,無啦啦換個娘娘,好古怪,又唔靚,所以都無睇

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

又真係唔明換左個娘娘都係因為有打明出來16歲一個明成,年輕一個明成,仲有一個中年明名,之前個果太後生扮中年明成冇說服力,劇情需要者,咁最重點係個歷史故事呀.

係比人睇明成點幫韓國獨立點幫個老公睇住個國家,唔係佢韓國而家就比日本霸左啦.

真係越睇越憎d日本人,自大到死... 死啦好驚睇到佢點死,真係好難過.
<br><br>

男爵府

係呀,我驚星期一睇個陣會喊到眼都(月中)埋呀,我已經睇過一次0既喇,再睇都係咁鐘意,明成死得太慘喇,俾人殺佐仲燒佐條屍,0的日本人諗住將0的骨頭掉入湖入邊喂魚食,好彩俾個老人家攞到,佢當時都係唔知係明成0的骨頭,後先知,跟住佢靜雞雞將0的骨頭埋佐係大殿下邊,先至保存落來,如果唔係~~ :-( :-( :-( 死人日本人~~冇好死0既~~

水晶宮

睇見你咁講我真係唔敢睇,我好易喊終於係真有其人唔係話作出來架,唔怪得韓國人咁憎日本人,唔夠個女人鬥就出到殺害人真係比日本咁有錢真係冇天理. :-(
<br><br>

男爵府

何止韓國人憎日本人呀,中國人埋仲憎到佢0地C 中國咁大0個國家咁多人口都俾一個咁......細細細細細......0既日本搞到國不像國家不像家,好彩天有眼~~返到身,係囉0的日本人咁衰仲要俾佢0地咁有$$$$$$$$真係無天理,點解無報應0既??????????????
chinatea 寫道:
睇見你咁講我真係唔敢睇,我好易喊終於係真有其人唔係話作出來架,唔怪得韓國人咁憎日本人,唔夠個女人鬥就出到殺害人真係比日本咁有錢真係冇天理. :-(

禁止訪問

男爵府

未死

水晶宮

明天星期一啦,好驚...訓唔著添.
<br><br>

男爵府

今日俾日本人殺佐喇 :-( :-( :-( :-( :-( 我睇到喊得好犀利呀~~
[quote]
yunman 寫道:
激死人啦! 錄唔到星期五果集, 請問係咪王妃死咗未呀?

男爵府

大家埋黎傾0下明成死個一刻有咩感受~~我個得好心痛,佢好勇敢 :-( :-( [quote]

水晶宮

我本來都好down個心情去等佢開場,真係一路睇到洪隊長死果道就想喊,但係去到明成叫人
<br><br>

禁止訪問

水晶宮

大院君長命小小,好似仲可以睇到個孫登位,今集唔知會唔會喊死我....
<br><br>

首頁

尾頁

跳至