自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

你會唔會登記試玩全新Baby-Kingdom網站?

你哋會唔會試呀? 我本來都想試吓架! 不過又要留電話, 又要留真名, 如果好似D VIP會員咁, 成日收到D唔等駛嘅電話sale嘢, 咁就真係攞嚟煩喇!

但我又想問吓, 唔登記係咪日後唔可以做BK會員架?

大宅

Re: 你會唔會登記試玩全新Baby-Kingdom網站?

我同你一樣 , 一見到佢要填個人資料即刻唔敢試..

"唔登記係咪日後唔可以做BK會員架?"
我估唔會呀...佢咁做會少左好多人上呢個網
到時都唔知仲會唔會有廣告商係度賣廣告

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

翡翠宮

:-( :-( :-( 咪嚇禾啦禾登誌左啦 :-( :-( :-(
電樹精 寫道:
你哋會唔會試呀? 我本來都想試吓架! 不過又要留電話, 又要留真名, 如果好似D VIP會員咁, 成日收到D唔等駛嘅電話sale嘢, 咁就真係攞嚟煩喇!

但我又想問吓, 唔登記係咪日後唔可以做BK會員架?

大宅

你做乜咁喉擒啫!!

慾知後事如何, 請看下回分解!

ringoivy 寫道:
:-( :-( :-( 咪嚇禾啦禾登誌左啦 :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

唔好攪我.我見d媽咪講到好似登記左就知味道
快樂可人兒
:-DResults:

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

要填野

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

:-( :-( :-(
我登記左呀..............................

男爵府

畀面勳章

我就唔會喇..我覺得無咩分別..我諗

大宅

你冇收到PM咩?

kingawa 寫道:

複式洋房

what's the benefit?
努力做人ing!

珍珠宮

好媽媽勳章

一見要留電話都咪搞囉
茶葉蛋 寫道:
我同你一樣 , 一見到佢要填個人資料即刻唔敢試..

"唔登記係咪日後唔可以做BK會員架?"
我估唔會呀...佢咁做會少左好多人上呢個網
到時都唔知仲會唔會有廣告商係度賣廣告

首頁

尾頁

跳至