心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 閒人免進(part 61)之"是是旦旦"

條片黑蚊蚊, 咩都睇唔到, 我只係見到佢起勢hold住條裙
March 寫道:
佢今次露點同上次露股個反應又好似好大分別下... 今次露完佢仲一路笑

[quote]
1328 寫道:
http://www.youtube.com/watch?v=rYOxP_j64vQ

ceci..我o岩o岩睇..仲有wor
[/quote]

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

因為我睇過相知佢大概係邊個位置露點,所以眼睛只不停叮住果個位咪睇到囉...

happydino 寫道:
條片黑蚊蚊, 咩都睇唔到, 我只係見到佢起勢hold住條裙

侯爵府

thx
唔掛得啦!!
最衰公司唔開得 mic

1328 寫道:
ceci..自由講場同報紙都話..不斷俾youtube 刪..但d人不斷upload 上youthube...我擒晚睇gei 係heading "yumiko 露點"

侯爵府

march
me 2

March 寫道:
因為我睇過相知佢大概係邊個位置露點,所以眼睛只不停叮住果個位咪睇到囉...

侯爵府

dino
我 pm 你好嗎, 我公司個 msn 係 send 唔到圖架

happydino 寫道:
1328, ceci,

你地有冇d得意數字or皇冠既貼圖, 如有, 唔該send msn俾我呀~

侯爵府

其實佢露點既時間都幾長, 佢件衫好早已經sir低左, 果2點好早已經show到半點出黎 :-( :-(

ceci愛大咪 寫道:

march
me 2

[quote]
March 寫道:
[/quote]

侯爵府

死人bk, 我蛇上黎, 你又慢慢慢!

侯爵府

所以, 我走! :-x

侯爵府

minimon.... :lol: :lol:

minimon 寫道:

侯爵府

唔好啦 :mrgreen:

minimon 寫道:

侯爵府

[size=large]dino....check pm

伯爵府

同我地上次報名內容一樣bor∼
minimon 寫道:
[size=x-large]mon, ceci,

你地得唔得呀

[size=x-large]閒人Summer Gathering

日期: 2007年7月14日
地點: 天子家
時間: 下午3時起致各位盡慶而歸

報名表:
1 天子 (2大1b)
2 march (1家4口)
3 米 (1家3口)
4 mon (1家3口+工人(tbc)) (暫定, 再confirm)

伯爵府

mon....我都好想知~!阿陶今次正正同上兩星期林妹妹一模一樣,又係齋燒唔退!而依家仁安兒童房,我眼見都係絕大部份都係發燒入黎,無其他病徵 [quote]
minimon 寫道:
:-( :-( :-(

小閒人們 (阿陶, 大咪, angus, 我家小鬼) 快快好番啦~~

我都唔明, 阿陶同angus都算留

侯爵府

今晚大咪書包內有張通告,話大咪同一班房內有一位小朋友有手足口病

希望大咪無俾佢染到啦

侯爵府

米水,

呢排真係好多bb都係咁.

米水 寫道:
mon....我都好想知~!阿陶今次正正同上兩星期林妹妹一模一樣,又係齋燒唔退!而依家仁安兒童房,我眼見都係絕大部份都係發燒入黎,無其他病徵

侯爵府

ceci愛大咪 寫道:

今晚大咪書包內有張通告,話大咪同一班房內有一位小朋友有手足口病

希望大咪無俾佢染到啦

侯爵府

我由星期五開始放假至下星期日, 特此通知.

侯爵府

MINIMON..哦~
minimon 寫道:

侯爵府

嘩....放成 10 日去邊樹呀

minimon 寫道:

侯爵府

米水,

恭喜你今日復職

首頁

尾頁

跳至