親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 hinhinmummy 於 07-6-29 16:40 發表
kiukiu媽

想問, 甘你去車in時, 佢已經同你講, 你女食breakfast要收$?

條數 ...

系呀我check in 時已經同我講清楚架!
________________ KiuKiu媽媽

大宅

原文章由 mandymfl 於 07-6-29 16:41 發表
KiuKiu媽媽,

如果確定booking, 正常係點樣俾錢架?
[/quote]

總之玩完哂比錢就得架啦!

男爵府

KiuKiu媽媽,
我會在7月底去bkk,4大2小1bb.
我都係約davit車去safari,不過佢覆我來回1500bt/4 hrs,唔包入場券.因為我只打算留half day睇wild zoo,不睇sea嗰邊.你覺得
ok嗎?另外,餵長頸鹿會唔會好dirty? thanks.

[ 本文章最後由 Janis 於 07-7-4 16:20 編輯 ]

大宅

玩完哂比錢就得架啦

原文章由 mandymfl 於 07-6-29 16:41 發表
KiuKiu媽媽,

如果確定booking, 正常係點樣俾錢架?
[/quote]

大宅

唔知點解回覆唔到, 激死人, 有無人可以教下我呀!

若您book davit, 完哂個trip比錢佢就得架啦!

大宅

原來唔系立即出架, 我send咗成10分鐘先出到, 點解咁慢架

[ 本文章最後由 KiuKiu媽媽 於 07-7-4 15:37 編輯 ]

大宅

您地人數剛剛好, booking車安全又玩得輕鬆, 祝旅途愉快!

原文章由 Janis 於 07-7-4 12:53 發表
KiuKiu媽媽,
我都係約

大宅

kiukiu媽媽

你好呀!你個行程好正好適合我呀! 但請問如何book davit去safari world呀? 我7月23日去, 唔知現在book仲有無呢? 另外收費點計, 我有6大2小去.

男爵府

hi cherrychunhim
我都係7月23日去,book

男爵府

係呀,

男爵府

kiukiu媽媽
It seems if I input Chinese character, it cannot post. But if Eng, seems OK. I don't know why?
Yesterday, I still can edit and post the whole message again, but today after posting, only part of the message appears.

cherrychunhim
I'm also going to BKK on 23 Jul. I've booked Davit to go to Safari and Grand Palace. Which hotel you'll be staying? This time, I'll try service apartment coz it'll have kitchen and more space for the kids to play.

[ 本文章最後由 Janis 於 07-7-5 11:32 編輯 ]

大宅

您send e-mail問啦, davit好好人, 有必答架!
小費因人而議, 隨心比就得架啦!
Vit SaeChang [[email protected]]

原文章由 cherrychunhim 於 07-7-4 17:48 發表
kiukiu媽媽

你好呀!你個行程好正好適合我呀! 但請問如何book davit去safari world呀? 我7月23日去, 唔知現在book仲有無呢? 另外收費點計, 我有6大2小去.

大宅

真系好奇怪呀, 您book咗davit呀, 玩開心D呀, 祝旅途愉快!

原文章由 Janis 於 07-7-5 11:19 發表
kiukiu媽媽
It seems if I input Chinese character, it cannot post. But if Eng, seems OK. I don't know why?
Yesterday, I still can edit and post the whole message again, but today after postin ...

大宅

您只系book車, 4小時唔夠玩, 其實玩哂會抵D囉, 您自己決定啦!
餵長頸鹿會唔會好dirty? < 有口水會掂到架, 不過玩完就洗手無問題的!

原文章由 Janis 於 07-7-4 12:53 發表
KiuKiu媽媽,
我都係約davit車去safari,不過佢覆我來回1500bt/4 hrs,唔包入場券.因為我只打算留half day睇wild zoo,不睇sea嗰邊.你覺得
ok嗎?另外,餵長頸鹿會唔會好dirty? ...

侯爵府

原文章由 KiuKiu媽媽 於 07-7-5 11:38 發表
您只系book車, 4小時唔夠玩, 其實玩哂會抵D囉, 您自己決定啦!
餵長頸鹿會唔會好dirty? < 有口水會掂到架, 不過玩完就洗手無問題的!

kiu kiu ma, 我後日去LU, 一定要同DAVID講你介紹左好多生意比佢先得
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

祝旅途愉快!

原文章由 catymw 於 07-7-5 11:42 發表

kiu kiu ma, 我後日去LU, 一定要同DAVID講你介紹左好多生意比佢先得

大宅

Pls check PM, thanks!

原文章由 魚生 於 07-7-5 12:08 發表
請問有無人需要 happy sim卡?我有張$199匹,只打過兩個當地電話,有需要請話個地址我知,我寄俾你,我癈事side左張卡呀!

大宅

返咗嚟啦, 一家人開開心心去玩, 諗番都好想再去玩過呀!
寫唔寫油雞無所謂啦, 咪簡單講下感受都可以同大家分享嗎!

原文章由 魚生 於 07-7-5 12:02 發表

你真係好喇,返黎寫油雞,我都返左黎幾日,都未有意願去寫油雞同執相,買返黎o既野掉到成屋都係,而家仲食緊榴槤乾添

首頁

尾頁

跳至