親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

環保接龍勳章

scoot既facebook 网頁有新年抽紅包遊戲,會得機票和机票禮卷由27到明天炸、大家快把握機會啦!

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

環保接龍勳章

回覆:vane 的帖子

需然去程時間不太好、但聖誕座過很滿意、果然同母公司(新航)一樣值得一試

侯爵府

環保接龍勳章

引用:scoot既facebook+网頁有新年抽紅包遊戲,會

比我中左好野" />" />" />" />" />3~7月可再去多次事、仲要糸商務位!

大宅

抽左好多次都咩都中唔到, 你真係好好運啊, 得6份BUSINESS AIR TICKETS你都中到, 又有$200 COUPON

侯爵府

環保接龍勳章

引用:抽左好多次都咩都中唔到,+你真係好好運啊,+

原帖由 beapig 於 14-01-30 發表
抽左好多次都咩都中唔到, 你真係好好運啊, 得6份BUSINESS AIR TICKETS你都中到, 又有$200 COUPON ...
我玩左3曰、上午抽完3次、下午又收到e mail比我再抽、而且多左19次再抽既機會如果吾糸、都無我份。

吾知関吾関事,因我12月先搭完、所以多左19次機會呢!

首頁

尾頁

跳至