影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 CW313 於 07-7-4 10:30 發表
星期日愉景新城除了比比,仲有邊個會去呀?
Candy,去唔去?

我未決定呀!
如果我抽到星期一見面會入場,
我可能吾會去愉景,

因為跟據以往經驗,
太遲去係睇吾到d乜...仲要帶住個囡.....
星期一請假去見佢方便d∼

珊瑚宮

台 灣 人 氣 偶 像 賀 軍 翔 、 鄭 元 暢 與 林 依 晨 , 將 於 本 周 五 旋 風 襲

港 四 日 , 分 別 為 無 收 費 台 宣 傳 新 劇 《 我 們 結 婚 吧 》 及 翡 翠 台
的 《 惡 作 劇 之 吻 》 , 無 還 力 捧 「 自 己 友 」 賀 軍 翔 , 安 排 他 為
今 屆 港 姐 擔 任 大 會 評 判 。

賀 軍 翔 與 鄭 元 暢 可 說 是 台 灣 劇 兩 大 當 紅 小 生 , 賀 軍 翔 憑 與 楊

丞 琳 合 作 之 《 惡 魔 在 身 邊 》 大 受 歡 迎 , 兩 人 再 度 攜 手 合 作 之

《 換 換 愛 》 , 近 日 又 在 台 灣 熱 播 。 而 鄭 元 暢 則 憑 《 惡 作 劇 之

吻 》 紅 遍 亞 洲 , 由 於 兩 人 首 次 來 港 公 開 露 面 舉 行 簽 名 會 , 香

港 一 眾 女 fans 終 於 能 近 距 離 跟 兩 位 俊 男 接 觸 , 感 到 興 奮 不 已 。

其 中 賀 軍 翔 是 無 台 灣 TVBS 旗 下 藝 人 , 自 從 無 製 作 資 源 副 總
監 樂 易 玲 接 管 台 灣 TVBS 藝 員 部 後 , 賀 軍 翔 更 受 無 重 用 , 除

積 極 助 他 衝 出 台 灣 、 開 拓 海 外 市 場 外 , 更 將 他 推 廣 到 香 港 ,

故 此 繼 今 次 宣 傳 劇 集 《 我 們 結 婚 吧 》 後 , 於 七 月 廿 日 再 安 排

賀 軍 翔 來 港 , 為 港 姐 擔 任 大 會 評 判 , 不 知 「 少 女 殺 手 」 賀 軍

翔 選 靚 女 之 眼 光 是 否 與 別 不 同 。

夥 林 依 晨 安 撫 粉 絲

至 於 鄭 元 暢 與 林 依 晨 演 出 之 《 惡 作 劇 之 吻 》 , 於 前 年 夏 天 在

台 灣 首 播 後 , 香 港 不 少 台 劇 迷 已 率 先 欣 賞 , 各 人 更 在 網 上 組

織 起 來 , 互 相 通 訊 交 流 心 得 , 去 年 無 安 排 該 劇 於 收 費 台 播

出 , 這 班 《 惡 作 劇 之 吻 》 fans 已 群 起 寫 信 到 報 館 及 網 上 投 訴 ,

直 到 今 年 無 終 於 安 排 在 翡 翠 台 播 出 , 但 fans 又 不 滿 安 排 於 早

上 十 時 播 出 而 群 起 投 訴 , 搞 到 無 頭 都 痕 , 估 不 到 《 惡 作 劇 之
吻 》 之 魔 力 是 如 此 驚 人 , 今 次 無 安 排 劇 中 兩 位 主 角 「 直 樹 」
鄭 元 暢 與 「 湘 琴 」 林 依 晨 來 港 會 影 迷 , 相 信 影 迷 都 可 以 消 消

氣 。

真係幾安撫我地心情呀

大宅

小綜最新個髮型真係好型呀!好似Edison,不過小綜靚仔啲!

我都諗緊去唔去愉景,事關我c6果日放假,未必比我去!但我又好想見小綜呀!點算 :-( :-(

珊瑚宮

原文章由 blueblueblue 於 07-7-5 09:40 發表
小綜最新個髮型真係好型呀!好似Edison,不過小綜靚仔啲!

我都諗緊去唔去愉景,事關我c6果日放假,未必比我去!但我又好想見小綜呀!點算 :-( :-(

我叫我老公陪我去呀,因為我一去遠小小就唔識返屋企啦

大宅

今天凌晨到家嚕 結束了嘉義東石之旅 回程的路上 大家一路開趴體 哈哈
狠難想像全車低人明明很累 但是都沒睡 一路就大家嘻嘻哈哈 一開始來的鬼故事至尊pk大賽 後來再來古今歌曲點播大賽 哈哈 就這樣回到台北
回到家有點虛脫低感覺ㄋㄟ 今天起傳驚覺 我又黑了 哈哈
休息一下 明天凌晨四點又得其床前往上海囉 呵呵 上海再來飛香港
請上海和香港低小寶貝們注意囉 我來囉 哈哈哈 到時見囉

• 身 分: 元暢
  • 註 冊: 2006/6/28
  • 張貼數: 58
  • 回覆數: 0

珊瑚宮

提到恶2的杀青和播出日期

2007/07/05中國時報
鄭元暢目前正在趕拍惡作劇2吻,預計十月初殺青,年底或明年初上檔,喜歡小綜的粉絲們,請耐心等候!
除了拍戲,他最近利用藝人的號召力,參加公益活動,做善事的感覺,讓他覺得格外充實快樂!
鄭元暢表示,自己是一個很容易知足,容易開心的人,最快樂的事,就是和好朋友相聚,聊天,運動,一起消磨時間!偶爾不開心,他會利用專注在工作上,唱歌或吃美食的方法紓壓,暫時轉移情緒!
最特別的是,他身上有個快樂雷達!他無時無刻在觀照自己和他人心情的轉變,捕捉環境中的快樂因子,然後加以放大,所以他總是非常high,難怪在演藝圈的人緣超好!

公爵府

比比,
你今日去咗邊呀
bk 今日又改嘢喇

珊瑚宮

原文章由 cky05 於 07-7-5 21:00 發表
比比,
你今日去咗邊呀
bk 今日又改嘢喇

我上午都有上bk呀
不過下午唔得閒無上lor~~~
跟住而家上番又一番新境像啦

公爵府

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-5 21:02 發表

我上午都有上bk呀
不過下午唔得閒無上lor~~~
跟住而家上番又一番新境像啦

係呀, 我見你今朝有講嘢,
跟住我想同你say hi 就已經唔見咗你啦
啱啱開始識認bk又改:tongue:

珊瑚宮

無計啦......而家慢慢就得啦

一次比一次好呀

原文章由 cky05 於 07-7-5 21:06 發表

係呀, 我見你今朝有講嘢,
跟住我想同你say hi 就已經唔見咗你啦
啱啱開始識認bk又改:tongue:

公爵府

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-5 21:08 發表
無計啦......而家慢慢就得啦

一次比一次好呀

希望越嚟會越好啦

珊瑚宮

原文章由 cky05 於 07-7-5 21:11 發表

希望越嚟會越好啦

大家都係咁望啦

公爵府

比比,
聽日直樹嚟香港未呀

珊瑚宮

原文章由 cky05 於 07-7-5 21:15 發表
比比,
聽日直樹嚟香港未呀

未呀,
7月7先到:lol

珊瑚宮

聽日小美到

子爵府

【2007/07/05中國時報】郑元畅有个快乐雷达

鄭元暢目前正在趕拍惡作劇2吻,預計十月初殺青,年底或明年初上檔,喜歡小綜的粉絲們,請耐心等候!
除了拍戲,他最近利用藝人的號召力,參加公益活動,做善事的感覺,讓他覺得格外充實快樂!
鄭元暢表示,自己是一個很容易知足,容易開心的人,最快樂的事,就是和好朋友相聚,聊天,運動,一起消磨時間!偶爾不開心,他會利用專注在工作上,唱歌或吃美食的方法紓壓,暫時轉移情緒!
最特別的是,他身上有個快樂雷達!他無時無刻在觀照自己和他人心情的轉變,捕捉環境中的快樂因子,然後加以放大,所以他總是非常high,難怪在演藝圈的人緣超好!

珊瑚宮

CANDY

好多日無見啦

子爵府

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-5 21:24 發表
CANDY

好多日無見啦

我宜家好down, 到今日都收吾飛....睇黎無份lu:(

公爵府

原文章由 phoebelamlam 於 07-7-5 21:17 發表

未呀,
7月7先到:lol

你去唔去見佢呀

珊瑚宮

原文章由 candycan 於 07-7-5 21:27 發表

我宜家好down, 到今日都收吾飛....睇黎無份lu:(

應該好難呀,因為得好小位呀
咁你去唔去荃灣呀

首頁

尾頁

跳至