美容扮靚

跳至

首頁
12345...39

尾頁

大宅

多利是,

Yes arh !!!

原文章由 多利是 於 07-7-6 15:18 發表
2hmama

KP concealer for dark circle 係未1盒兩色, 1橙1黃個隻呀??

侯爵府

想買粉剌精華液, 但一支 60ml 有排用, 有無靚靚可以 share??

侯爵府

claudia, 多記,

你地係咪有lavendar eo 讓比我

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

k-mom/vs

yesterday go mannings & sasa look 過 skin doctor, 有好多 choices bor, 有去眼袋的, 去dark circle都有, 仲有隻去紋, 仲有去班的....

去眼袋 & 去 dark circle 好似賣@$315-, 去紋5記得左, 萬0有set裝, 去dark circle + 去班 set $680- 好似都好抵咁

莎莎就去眼袋+去紋serum+去紋cream = $790; 獨立買好似$3xx/支..

我幾有興趣支去 dark circle 的, 得萬0有, 莎莎無..5知 try 5 try 得過

水晶宮

mommom

lavender eo, now 的已開了, 好似有1大1細 eou 貴野, 你有無興趣呀??

水晶宮

請問大家用嗅水用成點?? 我發覺隻嗅水其實5係嗅水, 應該係漂水..我停用左1排, 呢排再用返, 用左幾日, 明顯白返d work 真係幾 work, 但5知可5可以長期用呢? 洗5洗開下ms k呢??

男爵府

原文章由 V-Square 於 7/7/07 11:21 AM 發表

屈人寺

thank you, vs & naughtyboy.

我都想買 eyetuck try try. :mrgreen:

侯爵府

多多,

問ms k 佢實話無問題, 係佢叫我地買既 work 你又驚, 5 work 又話5work, 你想點

原文章由 多利是 於 07-7-9 10:44 發表
請問大家用嗅水用成點?? 我發覺隻嗅水其實5係嗅水, 應該係漂水..我停用左1排, 呢排再用返, 用左幾日, 明顯白返d work 真係幾 work, 但5知可5可以長期用呢? 洗5洗開下ms k呢??

大宅

各位令令

我想買雪櫃(可放365L), 有冇好介紹&電視框

水晶宮

mommom

係呀..我驚c麻..船頭驚鬼, 船尾驚 thief 麻..哈哈..

咁問左咪放心d用囉

原文章由 MomMom 於 07-7-9 12:08 發表
多多,

問ms k 佢實話無問題, 係佢叫我地買既 work 你又驚, 5 work 又話5work, 你想點

侯爵府

honghong,

我係沙田買開一間家電d 野都算平, 你睇左model, 我幫你格下價啦.

原文章由 honghong 於 07-7-9 12:12 發表
各位令令

我想買雪櫃(可放365L), 有冇好介紹&電視框

大宅

之前係網上有人介紹一pair卓悅平嘢, function類似kp, 但我5識post相, 如果有人有興趣知, 我send貓

原文章由 MomMom 於 07-7-8 01:21 發表
想買粉剌精華液, 但一支 60ml 有排用, 有無靚靚可以 share??

大宅

MomMom
幫我問下呢兩款價錢, 5該

Panasonic NR-C376MX
日立RS37SVH

另外, 有冇人用過samsung, 5知好5好

原文章由 MomMom 於 07-7-10 01:42 發表
honghong,

我係沙田買開一間家電d 野都算平, 你睇左model, 我幫你格下價啦.

侯爵府

honghong,

Panasonic NR-C376MX - $6,100
日立RS37SVH - $4,900

伯爵府

我用了支去肚紋都有2 weeks, 唔知係唔係心理作用, 真係好係淡了dd bor!
我仲同來搽埋面 (night, 因為太 rich), eye area firm 咗dd!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

大宅

vs,
你好多肚紋咩
我都買左! 我都係搽面,係咪essence之後nigjht cream之下搽佢?

原文章由 V-Square 於 07-7-11 09:00 發表
我用了支去肚紋都有2 weeks, 唔知係唔係心理作用, 真係好係淡了dd bor!
我仲同來搽埋面 (night, 因為太 rich), eye area firm 咗dd!

大宅

各位知唔知點樣可以整到"新的在前"
唔駛下下要roll到最後一頁先睇到
你地update既posting!

伯爵府

原文章由 YatYatmommy 於 07-7-11 13:44 發表
vs,
你好多肚紋咩
我都買左! 我都係搽面,係咪essence之後nigjht cream之下搽佢?

唔係好多咋, BUT 都叫有ma
我都係搽完精華再搽呢支野, 臨sleep 前再搽eye cream

伯爵府

原文章由 YatYatmommy 於 07-7-11 13:46 發表

我諗無啦!

侯爵府

YatYatmommy,

我聽日講係咁. 你去番觀看帳戶, 揀新的在前, 但要你重新load 過張大頭相先得.

等我得閒都試下先.

原文章由 YatYatmommy 於 07-7-11 13:46 發表

首頁
12345...39

尾頁

跳至