跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 balltsang 於 08-9-5 19:14 發表

我都好掛住你地呀:-(

mia/ 豆妹
我地最終得償所願,波仔勁鍾意學校,每朝6點左右彈起身話要早d返學去玩,放學又係開籠雀咁不停講學校/同學d野,同以前返kg時真係判若兩人

我六月起都無返芥子園哪,波仔話唔想學,佢鍾意自創 ...

波哥哥好叻呀!
我果隻牛哥哥,雖然不是喪喊,但係都有扭唔返學呀!
係屋企己經話:bye bye校服, bye bye 鞋仔,哥哥著bob the builder 衫衫去街街
落到街經過公園:哥哥去果度跑步步,bye bye返學
經過大家樂: 哥哥去果度食早餐,bye bye返學
經過天橋: 哥哥去果度跑跑跑,bye bye返學
見到紅van: 哥哥搭van, bye bye school bus
比佢激屎

大宅

嘩,咩牙,你否鐵人來ga???!!!!現在連鐘點都冇用,我真係佩服得你五體頭地,咩生真係好幸福!
竟然仲bid到時間整月餅tim!

今日牛牛的太嫲嫲生日,好夜先返到來,而且我習慣星期六夜瞓hea下
今日哥哥好攪笑,整估做怪,明明識講都專登同太嫲嫲講happy jo晨同埋生日放學:lol:

大宅

米,

momo會否返pn?
牛哥哥都係好怕醜的男孩子,在街上有陌生人同佢打招呼,佢會立刻收埋個面係我後面,如果有人讚佢,又會好難為情咁,成個女孩子咁!
反而小牛就完全相反,粗聲粗氣,又easy going,食得瞓得,係一隻吸奶大笨象,日日睡覺930 to 830,佢醒左見你未瞓醒仲唔會叫你住,自己玩下手指先,直至有人在佢面前瞪大隻眼先同你笑,真係好好湊,係新手媽媽恩物

大宅

我實在太幸福,今日專登log-in入黎晒命ge:lol

今日收到咩牙牌愛心卑鄙同傳統月餅,今個禮拜日實行家好月圓慶中秋:loveliness:

sinmo 冇?

大宅

波,請收鴿

大宅

Oh, mimi, you are soooooo sweet!

好期待我的哥哥都會好似mimi一樣,好享受照顧弟弟!

大宅

mimi,你好可愛呀,豆ee愛屎你!
米你京唔京第日有好多男孩子圍住mimi?:lol

講個低俗屎尿屁笑話比大家聽:

在商場內哥哥跟著我上厠所........
哥哥好興奮地拍著手又跳又叫 : 嘩嘩嘩!!!媽媽all屎,好嘢好嘢!!!
(好想立即um住佢把口,不過冇手): 哥哥,你唔好咁大聲啦!唔洗咁開心!
哥哥 (更大聲) : 嘩!好嘢呀! one,two,three,four! 嘩!4舊呀!
媽媽 : 呀仔,唔好再講啦唔該!
(出面好多人在排隊)
哥哥繼續天真地說 : 嘩,好野呀!媽媽,可唔可以比我沖呀?!
(此時我好想沖埋自己落厠所 )
開門出去時,我眼尾偷睇到好多好多人係度忍笑!

大宅

仁呢! ))))))))))))))))))))))))))))))

大宅

各仁好

呢幾日心情非常差,豆生的表弟,半年前發現有心臟病,之後經常出入醫院,穿梭於深切治療部!

情況時好時壞,一星期前又病發,今次好可能要換心!:cry:

她是阿姨的獨子,在我和豆生認識那年出生,今年才14歲!

醫生說幸好表弟夠大隻,可以等侯成人心臟,但在香港,小朋友換心的成功例子是零!

唉......

大宅

各位愛仁,好耐冇見,大家好嗎?
突然好掛念各位, say個hi!

首頁

尾頁

跳至