跳至

首頁
34567...18

尾頁

伯爵府

原文章由 肥吞吞媽咪 於 07-8-20 14:23 發表
Mandy ,

你就好啦 .....博到個女 :lol: ! 我唔知自己有無你咁好彩呀 ... 算啦 ,同老公有共識係生兩個 , 咁個天決定兩個都係仔 , 咁我都無為追啦 , 一陣真係三皇來朝 , 我都唔知好嬲定好笑呀 !!

...

肥吞吞媽咪

哈哈....世事既野.....係妳估佢唔到既 ~~
仔女既野....順其自然啦

18歲介到都 OK.....千奇唔好咁林
好邪 +
我有 D 朋友既小朋友真係 4-5歲訓覺都仲會懶尿

別墅

......我有 D 朋友既小朋友真係 4-5歲訓覺都仲會懶尿....

講開賴尿...我細個時都賴尿賴到小學1,2年班呀....係訓覺發夢以為去左厠所其實賴左... :tongue: hehehe...

我想問下,如果想下個8月出世,咁應該幾時開工呀?10月?11月?
[

伯爵府

原文章由 cecimelody 於 07-8-21 09:36 發表
......我有 D 朋友既小朋友真係 4-5歲訓覺都仲會懶尿....

講開賴尿...我細個時都賴尿賴到小學1,2年班呀....係訓覺發夢以為去左厠所其實賴左... :tongue: hehehe...

我想問下,如果 ...

cecimelody

新曆 8月即係舊曆既七月節 ???
好咩 ???

而且, 第時想趕入學, 都唔係好時間
因為, 做細仔...如果係男仔 B

唉....教 C 妳....[過來人既分享]

男爵府

Ceci,
好耐冇見 ! 真高興你又planning生bb !

mandy,
你個女幾時出世呀 ?

dear all,
我報左0511的生日會, 哈哈 !!! 四圍去玩下, 等芷霖開心d !!!

http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

KAKA,
我都報左!哈哈!
我其實都係0511媽咪黎架!

mandy,
估唔到一講8月你就諗到農曆7月, 勁!講開又講, 我今個星期日至下星期二要返大陸開會,昨日d同事吹水, 講開星期日係孟蘭節, 我地竟然要北上...好唔開心!我本來都無咩特別擔心, 俾佢地講講下, 就講到我驚驚地!:tongue:

原文章由 wongkaka 於 07-8-22 09:10 發表
Ceci,
好耐冇見 ! 真高興你又planning生bb !

mandy,
你個女幾時出世呀 ?

dear all,
我報左0511的生日會, 哈哈 !!! 四圍去玩下, 等芷霖開心d !!!

伯爵府

原文章由 wongkaka 於 07-8-22 09:10 發表

mandy,
你個女幾時出世呀 ?

wongkaka

我 book 左醫院 9月28日開刀呀 :mrgreen:
仲有一個月咋.....好緊張

伯爵府

原文章由 CHERRYIEONG 於 07-8-22 21:50 發表

mandy,
估唔到一講8月你就諗到農曆7月, 勁!講開又講, 我今個星期日至下星期二要返大陸開會,昨日d同事吹水, 講開星期日係孟蘭節, 我地竟然要北上...好唔開 ...

CHERRYIEONG

哈哈....估唔到妳咁細膽喎

唔洗驚....正所謂...人不犯佢地...佢地都唔會亂犯人

不過, 小小避忌都要
唔好再係公眾場合講任何呢 D 神怪既 TOPIC
費時犯著佢地都唔知
點錯相就唔好啦

Take Care 啦....唔好想太多啦:loveliness:

男爵府

Mandy,
真係好快! 咁祝你同bb健康順利 !!!

Cherry,
唔使擔心 ! 你們一家是好人, 好人自有神保祐 !
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97

別墅

Mandy,
我plan8月係諗住放產假時可以陪Adrian返k1開學呀...醒唔起係舊曆7月添...唔緊要啦...到時至算...

Kaka/Cherry,
你地真好,時時帶阿女周圍去玩,參加d parties,佢地一定好開心...Cherry,你去大陸邊度呀?唔洗驚喎...
[

大宅

LONG TIME NO SEE!!
天氣d排好悶,攪到自己都好悶,係公司坐坐下都想訓,熙熙同大家小朋友講野都差不多,不過琴日突然同婆婆飲茶講左句野,婆婆: 我唔要飯飯要面面,婆婆都無留意,仲答佢好,點知諗諗下叫佢講多次,佢就笑笑口,我放工番到去mami都叫聲叫我kathy,比佢激死,熙熙下年先讀k1,本身安排好入約克,不過宜家都係安排多兩間有咩事都可以走下, kaka k1要唔要又走多一次呀.

MANDY,
恭喜你啦,下個月生個肥B女!

CECI,
比心機呀!祝你快D啦!

我過多兩年先啦,要再搬先攪惦,始終有DOG好多時未必諗人夠唔夠住,係隻狗夠唔夠郁動,我地都話去下街,我D狗唔出街.唔夠地方真係唔惦,又要人狗分格,唔係變籠屋,我隻狗又妒忌心重,未會對熙熙不利,不過會推開佢,宜家熙熙又識還拖,唔分唔得!!

大宅

KAKA

我禽日去美孚同ii影相.居然咁都比我撞到你老公.

原文章由 BERRYTOTO 於 07-8-23 23:27 發表
LONG TIME NO SEE!!
天氣d排好悶,攪到自己都好悶,係公司坐坐下都想訓,熙熙同大家小朋友講野都差不多,不過琴日突然同婆婆飲茶講左句野,婆婆: 我唔要飯飯要面面,婆婆都無留意,仲答佢好,點知諗諗下叫佢講多次,佢就笑笑 ...

大宅

KAKA

大宅

原文章由 mansonwai 於 07-8-21 11:02 發表

cecimelody

新曆 8月即係舊曆既七月節 ???
好咩 ???

而且, 第時想趕入學, 都唔係好時間
因為, 做細仔...如果係男仔 B

唉....教 C 妳....[過來人既分享] ...

我都係8月出世, 舊曆7月初7, 我唔覺好差, 只係生日時冇人同你慶祝:cry:

男爵府

Pamilia,

yes, 佢去上堂學影相, 我都有去搵佢, 不過我去錯左另一邊, 如果唔係我會見到你同ii. 唉......可惜

原文章由 pamila 於 07-9-10 15:33 發表
KAKA

大宅

kaka

yes, 我見佢地一大班人學緊影相.
我最近都買左部dslr,果日就係攞住部新機同ii影下. 咁我得閒要請教吓你老公先得喇.

原文章由 wongkaka 於 07-9-11 02:03 發表
Pamilia,

yes, 佢去上堂學影相, 我都有去搵佢, 不過我去錯左另一邊, 如果唔係我會見到你同ii. 唉......可惜

大宅

好媽媽勳章

各位,我隻小b自己選擇左係11號出左世喇,本來約左12號開刀既,而家早左一日出黎,小b出世有2.89kg,係尋日(15號)我地已經返左屋企喇,不過因為太倦,所以今日先有時間上黎匯報一下,大家如果想睇小b既樣,可以去我既blog度睇下架~ (我唔識整相上黎呀~:-( )
http://hk.myblog.yahoo.com/chorkuen0322/profile/profile

[ 本文章最後由 小巫女女 於 07-9-16 12:49 編輯 ]
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

男爵府

小巫,
恭喜哂 ! 要多d休息 !!!!! 我己在blog留言

pamila,
佢都係學緊之麻 !!!!!! 大家交流下啦 !

大宅

多日的bk冷場終於由小巫的喜訊打破!恭喜恭喜!
李家牧場又添一位壯丁,可喜可賀呀!!
我地一家祝bb身體健康,快高長大!
三個子女都咁孝順!

原文章由 小巫女女 於 07-9-16 12:47 發表
各位,我隻小b自己選擇左係11號出左世喇,本來約左12號開刀既,而家早左一日出黎,小b出世有2.89kg,係尋日(15號)我地已經返左屋企喇,不過因為太倦,所以今日先有時間上黎匯報一下,大家如果想睇小b既樣,可以去我既blog度睇下架~ (我唔識整相上黎呀~: ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小巫女女,

恭喜~恭喜~
多d休息,好好保重身體!

原文章由 小巫女女 於 07-9-16 12:47 發表
各位,我隻小b自己選擇左係11號出左世喇,本來約左12號開刀既,而家早左一日出黎,小b出世有2.89kg,係尋日(15號)我地已經返左屋企喇,不過因為太倦,所以今日先有時間上黎匯報一下,大家如果想睇小b既樣,可以去我既blog度睇下架~ (我唔識整相上黎呀~: ...

大宅

小巫女女,

恭喜~恭喜~ 三弟好精靈喎

原文章由 karenlyk 於 07-9-17 07:00 發表
小巫女女,

恭喜~恭喜~
多d休息,好好保重身體!

首頁
34567...18

尾頁

跳至