跳至

首頁

尾頁

大宅

Any idea????

別墅

Take Me Home宣佈咗啦 ! 而家東港城7-9月做間鋪, 10月才交比商户內部裝修, 預計12月聖誕前會開鋪呀, 即係仲有排等, 大家忍耐吓啦!
原文章由 chubby2688 於 07-7-6 10:05 發表
Any idea????

珍珠宮

好媽媽勳章

gd~我同老公早兩日仲呻緊...無左吉之島以後去東港都無野好行嚕~~~
原來吉之島果達地已經有人"認頭"...咁都好d...多番達地方行~~

別墅

Confirm? And when?

別墅

confirm 咗開 taste, 話由而家94間鋪 --> 144間鋪, 將會有chickeeduck, uniqlo, cmk, citicall, hallmark babies, toonsland, bread & butter, converse, quilk silver, fancl house, sofina, mb.

原文章由 DMJ103 於 07-7-6 17:16 發表
Confirm? And when?

複式洋房

But I still miss Jusco !

別墅

算吧 ! 有好多野唔係可以自己控制, 希望快d開返鋪, 過返d正常生活, 因為而家個商場好嘈, 好唔想入去, 但因為要返放學, 必經之路無得揀.
原文章由 amyduckbobo 於 07-7-7 11:26 發表

大宅

吉吉超市30/6 最後一日營業時, 我去過. 聽d 亞姐講, 話百佳由厚德果邊搬過去東港城, 係咪轉做 taste就唔知喇. 不過吉之島d亞姐係咁講.

大宅

我老公禽日睇報紙話訪問咗東港城d人, 裝修做細鋪, 但就無講到係咪2層都轉哂做細鋪...

原文章由 rosactf9999 於 07-7-7 13:23 發表
吉吉超市30/6 最後一日營業時, 我去過. 聽d 亞姐講, 話百佳由厚德果邊搬過去東港城, 係咪轉做 taste就唔知喇. 不過吉之島d亞姐係咁講.

別墅

Me too!!!! I really hope Jusco can come back to Hang Hau. (dreaming):-( :-( :-( :-(
原文章由 amyduckbobo 於 07-7-7 11:26 發表

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

seems good!!!
taste d 野好正架!!
wa~~仲有uniqlo~~
幾好丫!!!

原文章由 popuimami 於 07-7-6 23:22 發表
confirm 咗開 taste, 話由而家94間鋪 --> 144間鋪, 將會有chickeeduck, uniqlo, cmk, citicall, hallmark babies, toonsland, bread & butter, converse, quilk silver, fancl house, sofina, mb.

大宅

畀面勳章

chickeeduck
係tko已經有2間個羅喎...
仲開呀~~悶呀

別墅

鬼咩, 你唔見tko而家好多人大肚嗎 ? 佢地覺得有市場咪開多間囉, 不過我覺得補習社, 琴行畫室仲多呀, 仲多過7-11, 梗有一間係你附近.

原文章由 wingnn 於 07-7-14 01:58 發表
chickeeduck
係tko已經有2間個羅喎...
仲開呀~~悶呀

洋房

開taste都好既, 總好過冇, 不過都係一間超市, 冇咩分別...只係d野仲貴d呀

大宅

jusco就咁dump低tko既居民, 唉.... 搞度無地方好行.

南豐商場又裝修, 地板都舖過.
東港城吉之島個位又裝修, 有大牛龜都無用, 連東港城間萬寧都7月尾縮左.
厚德又係燒完之後街市都仲未整好晒, 間唔時都仲索到陣除, 部份商場領匯仲做緊裝修, clinic都搬左上樓上, 周圍都係圍板.

連飲茶都無好地方兼且太大塵同冷氣唔夠.

好可憐的坑口站....:( 依家都係去住寶琳站行咋.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

總之而家開咩都無所謂啦, 最緊要快d完工, 入到商場好大霧, 空氣好差, 有時仲好嘈.

原文章由 西米 於 07-8-6 17:04 發表
jusco就咁dump低tko既居民, 唉.... 搞度無地方好行.

南豐商場又裝修, 地板都舖過.
東港城吉之島個位又裝修, 有大牛龜都無用, 連東港城間萬寧都7月尾縮左.
厚德又係燒完之後街市都仲未整好晒, 間唔時都仲 ...

大宅

畀面勳章

而...甘南豐&東港城都再裝修過...
樓上D樓會唔會升呢

首頁

尾頁

跳至