跳至

首頁

尾頁

侯爵府

睛靈勳章

激c人啦 ! 我地part 7 又唔見晒dpost, 又回應唔到! 妳地係咪呀?

[ 本文章最後由 Meisuen 於 07-7-6 12:41 編輯 ]

等待驗證會員

meisuen,

點解淨得你一個人post 既? 其他人去哂邊呀 , 還是BK 又short 左呀

係呢, 你噚日無上來, 係咪去左產檢呀?

原文章由 Meisuen 於 07-7-6 12:39 發表
激c人啦 ! 我地part 7 又唔見晒dpost, 又回應唔到! 妳地係咪呀?
]

大宅

今早我都有post , 但都係唔見左, 點解會咁呀
meisuen,
琴日係咪入左院呀 , 幾時有 report ?
原文章由 BBKHC 於 07-7-6 13:08 發表
meisuen,

點解淨得你一個人post 既? 其他人去哂邊呀 , 還是BK 又short 左呀

係呢, 你噚日無上來, 係咪去左產檢呀?

侯爵府

睛靈勳章

SALLY, bbkhc,

其實我回應左, 係bk又shot左 cut晒我地d post

我要星期三返醫院覆診先知 result

大宅

各位你地好, 我都係 live in shaukeiwan, 不過就唔係靚女, 我之前好少入黎 lee 一版架, 加上又見你地傾得咁開心, 可唔可以受埋我大家一齊傾下計 :-P

侯爵府

睛靈勳章

JAL,

當然WELCOME啦 ! 妳有冇小朋友呀 ? 幾大 ?

原文章由 JAL 於 07-7-6 15:52 發表
各位你地好, 我都係 live in shaukeiwan, 不過就唔係靚女, 我之前好少入黎 lee 一版架, 加上又見你地傾得咁開心, 可唔可以受埋我大家一齊傾下計 :-P

大宅

有丫, 家下佢歲半啦, 有時真係覺我自己好 lazy, 因為到家下, 都仲未做定功課睇下邊間 kindergarden 好 (我見好多同我個仔差唔多大既媽咪都已經進行中....), 但我仲未 '的' 起心肝...

伯爵府

好媽媽勳章

JAL,

hihi, welcome.

meisuen,

咦, 依家好似整唔到表情圖案喎, 唔係BK個D, 係另外大的o個隻呀?????-(

侯爵府

睛靈勳章

JAY,
我果陣都冇咁快搵幼稚園, 反而搵幼兒園就係歲半時囉 ! 唔洗咁緊張 !

原文章由 JAL 於 07-7-6 16:14 發表
有丫, 家下佢歲半啦, 有時真係覺我自己好 lazy, 因為到家下, 都仲未做定功課睇下邊間 kindergarden 好 (我見好多同我個仔差唔多大既媽咪都已經進行中....), 但我仲未 '的' 起心肝...

男爵府

我今日下晝先入到"媽媽會"咋! 自從轉咗新版, 睇到頭暈暈~

伯爵府

好媽媽勳章

以下有2張係囡囡係星期三畢業表演時拍下的, 有興趣看請按入

女女表演相1

女女表演相2

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 貞貞 於 07-7-6 16:44 發表
我今日下晝先入到"媽媽會"咋! 自從轉咗新版, 睇到頭暈暈~

貞貞,

你囡囡點呀??? 好d未? btw, 依家成日入"媽媽會所"都有問題....?-( ?-( ?-( 唉....

伯爵府

好媽媽勳章

moondee,

岩岩見到你既留言祝福, 多謝晒.

順便係度賣下廣告先.

囡囡參加左另外一個網站既小壽星投票活動, 請大家多多支持投她一票, 謝謝.

→請按七月小壽星參加相片

引文:7號就5歲咯, 請大家多多支持, 謝謝.

侯爵府

睛靈勳章

sarah,
妳個女好靚呀, 妳幫佢化妝架 ?

貞貞,
係啦! 今朝d post 又冇晒 ! 我有問候妳女架, 不過唔知妳睇唔睇到 !?-(

原文章由 sarahlee 於 07-7-6 16:49 發表

貞貞,

你囡囡點呀??? 好d未? btw, 依家成日入"媽媽會所"都有問題....?-( ?-( ?-( 唉....

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 Meisuen 於 07-7-6 16:55 發表
sarah,
妳個女好靚呀, 妳幫佢化妝架 ?

貞貞,
係啦! 今朝d post 又冇晒 ! 我有問候妳女架, 不過唔知妳睇唔睇到 !?-(

meisuen,

haha, 我鬼識化妝咩, 你睇我咁"純樸"就知我冇講大話啦, 個妝係學校老師幫佢地化既.

貞貞,

係呀, 我做證, 今朝meisuen有問候你囡囡, btw, 依家又可以睇番part 7喎, 唔信你地click入去睇下, bk真係......

大宅

你囡囡條 dress 好 sharp 丫

原文章由 sarahlee 於 07-7-6 16:48 發表
以下有2張係囡囡係星期三畢業表演時拍下的, 有興趣看請按入

女女表演相1

女女表演相2

侯爵府

睛靈勳章

sarah,

part 7 淨係睇到妳果個post 今朝講果d post 都係唔見晒喎!?-(

原文章由 sarahlee 於 07-7-6 17:01 發表

meisuen,

haha, 我鬼識化妝咩, 你睇我咁"純樸"就知我冇講大話啦, 個妝係學校老師幫佢地化既.

貞貞,

係呀, 我做證, 今朝meisuen有問候你囡囡, btw, 依家又可以睇番part 7喎, 唔信你地click入去 ...

伯爵府

好媽媽勳章

哦, 做乜變左冇字世界???

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 JAL 於 07-7-6 17:03 發表
你囡囡條 dress 好 sharp 丫

JAL,

係呀, 條裙都係學校供應架>>>

男爵府

sarah & meisuen,

有心! 個女今日仲有d燒, 不過就冇再高燒. 再睇定d先

我今朝冇入過來, 所以唔知妳哋寫咗乜, 多謝問候!

因為放咗兩日下晝, 今日堆咗d文件要清, 唔傾住

首頁

尾頁

跳至