跳至

首頁

尾頁

大宅

我諗住今個星期五同朗朗去大球場睇波,但而家好鬼擔心呀,驚佢/我地頂唔住咁多粒鐘呀,有無人有類似經驗呀,有乜要注意,
由於一連睇兩場波,我基本上已諗定放棄第一場,諗住同佢在大球場逛下,到第二場才真正睇波,但有無人知道大球場內有無餐廳呀,有無人可以幫下我呢

男爵府

原文章由 celiacat 於 07-7-26 04:01 發表
我諗住今個星期五同朗朗去大球場睇波,但而家好鬼擔心呀,驚佢/我地頂唔住咁多粒鐘呀,有無人有類似經驗呀,有乜要注意,
由於一連睇兩場波,我基本上已諗定放棄第一場,諗住同佢在大球場逛下,到第二場才真正睇波,但有 ...

嘩..勁嘈架bor..
同埋小心樓上掉野落黎
仲有o個d 吹器棒棒..如你隔離左右狂拍..唔好話bb, 大人都頂唔住
必要時帶佢返出走廊行下
餐廳黎講, 係o個d 外賣小食jabor

大宅

我舊年帶過亞B去大球場睇波喇.......
~未開波前, B還開心地周圍望&同人玩,
~開波後, 一有歡呼聲, 棒棒聲, 叫喊聲, 個場面就好似地震/打仗 ....B就喊個不停:-(:-( :-( , 直頭驚到個人震哂~我要攬實亞B走上上面走廊/入埋廁所避避...... 直至完場, 我就=抱住亞B企足兩個鐘:-( :-(
呢個星期五, 我地都有飛睇波, 不過我同老公都吾想帶亞B~吾想佢再受驚喇....星期二果日大球場坐滿幾萬人, 場面震撼過舊年好多.....我諗星期五都一樣勁多人&勁嘈....帶亞B去真係要諗清楚…..

?-( ?-( ?-(
原文章由 cherrian 於 07-7-26 08:44 發表

嘩..勁嘈架bor..
同埋小心樓上掉野落黎
仲有o個d 吹器棒棒..如你隔離左右狂拍..唔好話bb, 大人都頂唔住
必要時帶佢返出走廊行下
餐廳黎講, 係o個d 外賣小食jabor

大宅

真係喜出望外呀,我地今晚竟然可以睇到最後踢十二碼呀,而朗朗大部分時間到坐或企在座位上,仲可以捱到返屋企沖涼才睡覺,真係估佢唔到
其實本來我地都諗住只可以睇到其中一場,點知我地6:15分去到,搵到一個欄杆後面的位置,朗朗起初覺得好新奇,坐在座椅上搖來搖去,見到入波全場拍手,佢又跟住拍手,直至上半場結束,蜜月期過去,開始有少少扭計,我同老公在中場同佢出去行下,點知下半場返埋位佢又扭扭地,我以為唔掂啦,點知原來佢扭肚餓,於是我地一路睇波一路同佢開餐,食下食下無幾耐又差不多完場囉,然後到我地醫肚,
第二場波戲肉,老公梗係想睇啦,朗朗坐埋位又係郁來郁去想出去玩,於是我地出動食物攻勢,星星餅提子干出齊,朗朗簡直好似我地睇戲食爆谷咁,好快同我清晒盒餅餅,於是輪到abc書書啦,原來係書書最有用,差不多消磨了半場波呀,我地一路揭書一路學英文,完場朗朗坐bb車離開,未離開大球場已睡着了,直到我地食宵夜時才醒,返屋企沖埋涼就睡覺
朗朗好犀利呀!我真係覺得佢好叻叻,咁熱佢都頂得順,我返到屋企成個人熱溶咗,成個人散晒

[ 本文章最後由 celiacat 於 07-7-28 04:08 編輯 ]

大宅

朗朗好野wor:lol

伯爵府

原文章由 teresa1208 於 07-7-28 11:11 發表
朗朗好野wor:lol
星期五是無飯主婦日

別墅

鐘意睇波都可能有遺傳架~

大宅

我諗佢係鍾意食野多dee囉

首頁

尾頁

跳至