跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

睇相啦~ --- by豬弟爸

如果有gmail a/c就可以全本album download原相 :mrgreen:

*** 唔好意思, 我認唔晒各位靚媽 & cuteB, 請通知我update返你O地大名... Sorry

[ 本文章最後由 小倩 於 07-7-28 21:36 編輯 ]

大宅

我無份去, 不過見到你地好開心.

原來呢度d媽媽個個都咁靚架, 真係有d相形見拙.

原文章由 小倩 於 07-7-28 19:12 發表

如果有gmail a/c就可以全本album download原相 :mrgreen:
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

好快手喎!
我個c6就無咁好lu

大宅

係呀!
好快手!
我仔仔要我下次帶埋佢去
原文章由 kerkermui 於 07-7-28 20:33 發表

好快手喎!
我個c6就無咁好lu

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 Eclipse_2006 於 07-7-28 20:32 發表
我無份去, 不過見到你地好開心.

原來呢度d媽媽個個都咁靚架, 真係有d相形見拙.

你睇唔到我典住個大腩O者 :tongue: :tongue: :tongue:
阿媽先話我又似有O左幾個月

王國長老

原文章由 Kanix 於 07-7-28 20:44 發表
係呀!
好快手!
我仔仔要我下次帶埋佢去

你單拖無帶B
唔覺睇O添~

大宅

嘩.. 好開心喎

大宅

好開心咁喎!
睇到好似現場咁哈哈

大宅

我有帶個細的,個大去了學拉大提琴,無得黎
我個囡係好鍾意飲水o個個,同埋全埸都睡,今日做了睡寶寶!
(我係藍色間條衫:loveliness: :loveliness: ,阿囡叫雨佟)
原文章由 小倩 於 07-7-28 21:32 發表
你單拖無帶B
唔覺睇O添~

[ 本文章最後由 Kanix 於 07-7-28 22:17 編輯 ]

別墅

謝謝你呀小倩,灰白色間條衫及咩住亞仔果個係我呀!

(亞仔叫bebe)

*** 唔好意思, 我認唔晒各位靚媽 & cuteB, 請通知我update返你O地大名... Sorry

別墅

雖然我無份去, 但係睇到d相, 個聚會一定係好開心喇

子爵府

小倩,
豬弟爸影得好好,唔該晒你地呀!!!
因為今日趕住出門口唔記得帶相機,
好彩仲有你地部靚靚相機:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

洋房

巧開心喎!!!!!!:-P

大宅

wa haha......真係.........好似快閃
兩個鐘,食左兩啖啫喱,飲左兩啖餐茶........
行來行去,我仲見到有mami撞到朋友,
其他客人,侍應,都以:嘩,好多BB呀,同好疑惑嘅眼神
(响邊樹有咁多咁上下大嘅BB呢?仲好似好熟咁?-( :lol )
成為左全場焦點
我一手半抱蝦米妹,單手按下相機快門,
結果,只有這幾張照片
http://picasaweb.google.com.hk/zoelwm/Regal28707

[ 本文章最後由 leungwaimin 於 07-7-28 22:52 編輯 ]

王國長老

silengigi & Kanix:

Updated!

gigi: 我明明同你傾過計, 但以為認錯... 因為一直以為張相裡面個BB係女仔

別墅

見到d相好開心呀!好可惜我冇份去...下次希望可以去到啦!
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

唔該晒豬弟爸,d相晒得好好!!
仲好快有得睇添

別墅

好開心呀

別墅

嘩, 尋日個Gathering 真係好開心呀, 見到咁多同期BB, 仲發現 elmolly 個B同我隻細佬B同年同月同日生, 好興奮呀.

係呢度好多謝 Zoe 嘅安排, 多謝豬弟爸充當攝影師, 又好多謝 小倩 花左咁多時間 upload d靚相.

希望好快又可以有 gathering. :mrgreen:

男爵府

原文章由 臭Bee媽 於 07-7-29 10:56 發表
嘩, 尋日個Gathering 真係好開心呀, 見到咁多同期BB, 仲發現 elmolly 個B同我隻細佬B同年同月同日生, 好興奮呀.

係呢度好多謝 Zoe 嘅安排, 多謝豬弟爸充當攝影師, 又好多謝 小倩 花左咁多時間 upload ...

係呀係呀,唔知我個女同你囝囝會唔會好friend呢

Thanks for everyone's participating to make this party a very happy one

首頁

尾頁

跳至