影視娛樂

跳至

珊瑚宮

8月12日接住白塔播!

男爵府

嘩...呢套一定要睇...因為我係問人借冇得番睇......真係好好笑.....d交響曲又好聽

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

有時間~ 會再追..追..追....多次.

別墅

伯爵府

我想問番白色巨塔D劇情,我係無線睇左5,6集就無再追la,所以中間唔知發生乜事, 上星期睇番,嘩,咁
行到水窮處 坐看雲起時

伯爵府

又食字
原文章由 Paris 於 07-8-3 12:11 發表
我想問番白色巨塔D劇情,我係無線睇左5,6集就無再追la,所以中間唔知發生乜事, 上星期睇番,嘩,咁
行到水窮處 坐看雲起時

伯爵府

…..GE….關欣為何不辭而別搞到怡華咁慘,為何不說清楚才走 ???還拖個老公出來刺激怡華’ ,仲話佢知大肚,自己又含住’PAU’眼淚好似對人餘情未了咁, 呢個女人真係害死人.

邱副個女死埋, 睇到好心UP.:-(

原文章由 Paris 於 07-8-3 12:11 發表
行到水窮處 坐看雲起時

男爵府

sandy

以為你講廣告內既李雲迪添.

原來係套新劇:-P

係<白色巨塔 >內,
覺得做記者個位好似吳美珩, 而佢個邱生又幾似 < 武紀用>喎 :mrgreen:
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

男爵府

好媽媽勳章

嘩....呢排好忙, 星期一有bobby新戲睇歲月風雲&同事三分親夜晚煲埋妙手又要睇十四歲媽媽宜家仲有交響情人夢....仲未計有線d節目.... 好忙呀

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

大家記住睇, 真係好好睇架
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

複式洋房

係呀.....拍得比動畫更出色......音樂又做得好....一定要看....

我ge學生看完之後,不知幾勤力練琴.....佢地話覺得自己懂音樂真好......

珍珠宮

原文章由 jbma 於 07-8-4 01:44 發表
係呀.....拍得比動畫更出色......音樂又做得好....一定要看....

我ge學生看完之後,不知幾勤力練琴.....佢地話覺得自己懂音樂真好......

哈哈...我d女都係...

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

珊瑚宮

Paris (你個網名令我諗起酒店大王大小姐 ),

唉!白塔真係越睇令我越失望:cry: 。關欣之所以不辭而別,係因為佢發現蘇怡華被院長個女翠鳳盯上,院長仲有意思將翠鳳嫁俾佢。於是佢自覺歷史又再在佢人生重演一次(上次佢愛上個外科主任醫生,個醫生最後揀左院長個女,仲結埋婚。而關欣因此而去墮胎)。另一方面,佢認為如果蘇能與翠鳳一齊,先係佢對既人生路。雖然怡華因為關欣要求同佢分手,而向佢求婚,但最後關欣都係選擇一走了之。

依家又帶住個丈夫番黎,出現係怡華面前,仲要大住肚,真係唔知佢想點??-( 如我係怡華,寧要翠鳳都唔要佢,一個絕對麻煩死既女人,仲話做醫生喎!

原文章由 Paris 於 07-8-3 12:24 發表
…..慘GE….關欣為何不辭而別搞到’怡華’咁慘,為何不說清楚才走 ???還拖個老公出來刺激’怡華’ ,仲話佢知大肚,自己又含住’PAU’眼淚好似對人餘情未了咁, 呢個女人真係害死人.

邱副個女死埋 ...

珊瑚宮

吳美珩靚好多係嘛?!我覺得邱慶成輪廓似以前Blue jeans樂隊,其中一個,後黎專做咸濕佬衰人果個,但邱慶成氣質正派過佢好多。

提開李雲

[ 本文章最後由 SandyKL 於 07-8-6 00:58 編輯 ]

別墅

原文章由 ywpw 於 07-8-3 22:30 發表
嘩....呢排好忙, 星期一有bobby新戲睇歲月風雲&同事三分親夜晚煲埋妙手又要睇十四歲媽媽宜家仲有交響情人夢....仲未計有線d節目.... 好忙呀

我好過你,只係追上半part,十四歲媽媽同交響樂情人夢我都睇左 ,但係真係兩出都值得追,好好睇,阿女都係咁講,佢仲話再追多次添!

伯爵府

Sandy KL咁既理由走都幾牽強,明知人等你10幾年.仲同你求婚, 有冇可能玩失蹤, 靚妹咩?咁唔成熟, 成年不見怡華’,仲特登拖個老公出來刺激人 ,話佢知大肚, 我都唔知佢想點?

原文章由 SandyKL 於 07-8-5 15:43 發表
Paris (你個網名令我諗起酒店大王大小姐 ),

唉!白塔真係越睇令我越失望:cry: 。關欣之所以不辭而別,係因為佢發現蘇怡華被院長個女翠鳳盯上,院長仲有意思將翠鳳嫁俾佢。於是佢自覺歷史又再在佢人生重演 ...
行到水窮處 坐看雲起時

男爵府

sandy
又無左的字啦..........

你想講李雲迪乜呀 :-|
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

珊瑚宮

Paris,

所以我覺得如果台灣真係有d咁既醫生,真係好腐敗。琴晚大結局有冇睇?關欣講出佢離開之後既經歷。佢話係山區認識佢老公,係果度資源咩都短缺,除左愛,於是係果處,搵到佢人生目標,佢祝福怡華亦同樣搵到佢既夢想及珍惜身邊人。我覺得個結局係關欣方面交待到,但蘇怡華既夢想係咩,我睇完之後,都仲覺得係一個??

原文章由 Paris 於 07-8-6 10:16 發表
Sandy KL咁既理由走都幾牽強,明知人等你10幾年.仲同你求婚, 有冇可能玩失蹤, 靚妹咩?咁唔成熟, 成年不見 ‘怡華’,仲特登拖個老公出來刺激人 ,話佢知大肚, 我都唔知佢想點?

珊瑚宮

咪係囉,點解你出到個"迪"字,而我唔得既???有時係理度發言,真係好有趣,好似玩字花咁,時時要博下邊個字出到。我想話佢最近出個廣告個髮型好核突。

原文章由 HPChingchingma 於 07-8-6 22:46 發表
sandy
又無左的字啦..........

你想講李雲迪乜呀 :-|

跳至